- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Facebook, whatsapp.
A FB működik böngészőben, épp a napokban csodálkoztam rá, hogy milyen jól egyébként.
Amúgy van rá valami fizetős app, ami nem a hivatalos, engem annyira nem érdekel a FB, hogy akkor se tenném fel, ha ingyen lenne ez a külsős app. Amennyit egy héten 3 alkalommal ránézek, az nekem hibátlan böngészőben.A whatsappnál úgy volt, hogy dec. 31-gyel megszűnik, aztán kitolták az idejét. Szerintem / remélem újra kitolják júniusban, szerintem semmi se indokolja, hogy ne legyen. Állítólag az androidos meg működik.
Viber talán szintén androidos, de azt a progit nem vagyok hajlandó használni, így arról bővebben semmit se tudok.
-
-
Nagyon tömören összefoglalva, szerintem teljesen használható a mai napig, csak (szerintem) az androidos appok futtatásának lehetőségét a helyén kell kezelni és úgy kell hozzáállni, hogy nem az a default állapot, hogy működik, hanem az hogy nem, innentől ha megy, akkor az bónusz, de nem alapszolgáltatás.
Emellett a leállt / leálló közösségi cuccokkal tisztában kell lenni és szerintem innentől fair a helyzet. -
-igu-
veterán
- skype működik, nem találkoztam hírekkel a megszüntetésről,
- play áruházat nem tudom, sose próbáltam. Van Amazon Appstore meg a Blackberry World gyárilag telepítve,
- saját levelezőkliense van, legjobb, amit valaha láttam. POP3, IMAP, pusholva is, ha támogatott szerveroldalon,
- támogatottságról nem tudok se jót, se rosszat, nem láttam erről híreket. -
tomcat1987
tag
Persze, tudom én is hogy tökéletes rendszer nincs, nem is ringattam magam efféle illúziókba.
Ha kiismerem a nyűgöket, az efajta problémákat lazán megoldom. Csak most még hirtelen nem tudtam vele mit kezdeni. De nem lesz itt gond...
A T- nél a BB net 1677 ft, és 3 gb. Megéri leváltani a mostani mobilnetemet rá? Úgy értem, jár ez valamilyen korlátozással, vagy teljesen olyan, mint a normál mobilnet, csak kedvezőbb? -
kekkola
senior tag
4 napodba került mire felraktad a playt, és azóta a letöltött fw-t keresed, nehogy újra lefrissítsen erre a szuper verzióra. Én anno 4 perc alatt raktam fel és minden ok volt vele. Ettől a legjobb? Na hagyjuk is, nem akarok flame-et. Az egyik legjobb készülékből kemény munkával egy szarkupacot csinálnak.
-
V B A
aktív tag
Azt nem tudom, hogy lehet-e törölni letöltött firssítést, viszont van egy érdekes bug vagy szándékos kitolás a rendszerben:
Feltelepíted az OS-t, kikapcsolod gyorsan az automatikus frissítést.
Ha ezt azelőtt teszed meg mielőtt befejznéd a setup folyamatot, akkor VISSZAKAPCSOLJA magát. (!)
Úgyhogy kétszer kell frissítés után kikapcsolni az automatikus frissítést. -
hito
nagyúr
Siker!
Downgrade-eltem 2789-re, utána biztonsági adattörlés, majd ez alapján fel a Play és megy mint a veszedelem.
Viszont hiába kapcsoltam ki az automatikus frissítés letöltést, valahogy csak letöltötte. Innentől kezdve nem indíthatom újra a készüléket, mert különben telepíti a frissítést? Lehet valahogy a letöltött OTA frissítést törölni a készülékről?
-
Coc@s
őstag
Én úgy emlékszem hogy a 2813-al (talán ez) nem volt még problémám. A 2876-al is csak az OTA óta.
Azóta autoloaderrel is föltettem, de a kevés idő miatt egy rész mentést is visszatettem az újra belakás helyett. Valszeg emiatt is maradt meg. De egyébként sem ajánlják.
Remélem, pár nap múlva itt az újabb immár jól, ha nem, akkor jövő hét második felében downgrade. -
Lall
veterán
Nem tudom. Ma reggel telepítettem. Innen (szokásos hely) töltöttem le a cuccokat. Ellentétben a magyar leírással, én elindítom sorba a Google fiók, Blackberry ID és Play appokat. A google fiókba bejelentkezem, a BB Google ID-t regisztrálom és indítom a play-t. Szoftververzióm 10.3.2.2836. Nem tudom számít -e az érzékeny lelkének, de jelenleg nincs sim kártya a telefonban.
-
Coc@s
őstag
-
Nehéz választás, mert a Z2 is egy tök jó telefon (nekem Z3 volt). A két telefon közül egyik sem alapján annak a mentén lehet dönteni, hogy jó vagy nem jó, hanem melyik felel meg jobban, rendszer, lehetőségek, szolgáltatások tekintetében. Akkuidőben is jó szerintem mind a kettő, szóval nem egyszerű döntés. Fotóban meg (szerintem) egyik sem kifejezetten erős (a Z3 nekem csalódás volt, a Passport meg csak a BB világában jó fotós képességű).
Na, majd írd meg melyik lett. -
kekkola
senior tag
Szvsz a Passport SE volt az utolsó BB10es telefon. Sajnos.
-
jacis
nagyúr
Amikor megjelent a Note 4 én is elgondolkodtam rajta, csak a Note 3-hoz képest szerintem semmi újat nem tud mutatni így nem akartam megint egy ugyanolyan telót venni.
Így vagyok 4 hónapja boldog Passport tulaj.Amúgy, hogy értékelni tudjátok az örömöm és az elismerésem a passport iránt leírom mely telók voltak eddig nálam a legtöbb ideig:
1. helyen van: iPhone 3G -> 1,5 évig volt meg
2. helyen van: Samsung Galaxy Note 3 -> 6 hónapig volt nálam
3. helyen van: BlackBerry Passport -> 4 hónapja van meg és még ki tudja... -
sasa134
addikt
Valóban nem védi ez elejét de a sarkokat igen, a hátlapot, kamerát is, így már lemerem tenni bárhova, nem azon fekszik fel. Sőt mivel a sarkokban van ez az erősített rész, kijelzővel lefele is le lehet már tenni. Én a fóliát nem tettem fel, nem hiszem, hogy normál körülmények közt bármi baja eshetne. Z10-en sem volt az utolsó fél évben fólia és makulátlan maradt. Persze ha ledobod kavicsos betonra 2 méterről, akkor...lehet baj.
-
sasa134
addikt
Én alapból utálom a lifegős tokokat, a passport esetében pedig sztem kimaxolták a használhatatlanságot, olyan, mintha egy magazing tartanál kinyitva a füledhez. A Hard shell az nagyon tuti, esetleg próbálkozz azzal. nagyon kellemes az anyaga, jó kézbe venni vele a telót, felemelni is könnyebb meg fogni is.
-
Coc@s
őstag
Ha sasa134 javaslata a német rendszerrel nem válna be, akkor megy a leak.
De az O2-snek is adok két esélyt.
Egyszer Sachesivel, ha úgy sem tökéletes, akkor wipe és nulláról belakás, ha úgy sem, akkor leak és nulláról belakás lesz a sorrend.(Korábban Z10-en használtam már O2-t egyébként.)
-
Nem feltétlenül nevezném user errornak, szerintem több esetben nagyon illogikusan van beállítva a default viselkedés tok esetén. Nekem legalábbis a logika mindig mást diktált, pl tokban nem jelez rezgéssel azt hiszem alapból. Mindig ezzel kezdem mikor faktorireszet van, hogy ezeket átparaméterezem.
-
Ez a mágneses érzékelőjével van összefüggésben. A régi bb-nél a profilok alatt is lehetett állítani, hogy mit csináljon a mágneses tokra (feloldás, különböző hangok / hangprofilok stb), ennek a mágneses bigyónak a beállításait keresd.
Bocs pontosabbat nem tudok írni mert most pár hónapja nincs 10-es bb-m csak os 6, abban meg tuti máshol van.
Angol menü esetén a "holster"-t keresd a beállítások között. -
Nem kell idegeskedni. Ugyanakkor ez igenis kiosztás, ha ezt írod valakinek: "tekintsd azt irányadónak. Aztán most már lapozzunk". Vagyis meg van mondva a tuti, fogjam be.
Nem tudom miért kell ilyen stílusban írni az embernek. Feleslegesen csinálod ezt, veszekszel a másikkal egy értelmetlen, jelentéktelen dolgon, és te akarod megmondani a frankót. Ugyanez a stílus, hogy most már elég belőlem...
Miért gondolod, hogy még nem vettem meg a telefont? És számít ez? Ez a feltétele annak, hogy tájékozódjak róla a fórumban? Komolyan mondom, hogy nem értelek. -
Őszintén úgy érzem, hogy az ő hozzászólásával lezárult ez a félreértés, ezért is írtam, hogy nem tudom rá a választ. Aztán utána a másik kolléga csak nem bírta ki, és elkezdte a kioktatást. Erre meg én természetemből adódóan válaszolni szoktam.
Az ilyen "tekintsd ezt irányadónak" stílusú osztást meg kérném, hogy mellőzzük.
-
Ezt meg én nem értem.
Ez volt a felvetésed: "Blackberry szervizt akartam írni. Sajnos az is Pesten van, a Visegrádi utcában"
Elsősorban nem "az" van Pesten, hanem van egy Pesten. Én ilyen értelemben írtam, hogy van máshol is.
Amit én tudok, ott tudomásom szerint üzlet nem működik, csak szerviz (de hivatalos). Így ott megnézni készüléket sem fog tudni.Légyszi hagy döntsem már el én, és nem te, hogy miért írok hsz-t. Köszi.
-
Ilidzser
tag
Te hajlandó voltál félútig jönni.:-)
Azért, ahogy vannak az olcsóbb árak, úgy egyet szerintem megéri betárazni és azt mindig el tudják adni. Nem kell 10db-ot venni.
De konkrétan itt arról van szó, hogy 0db van a polcon.
Vagy nyomják valahol egy online vásárlást és küldjem vissza 14 napon belül?:-) -
Ilidzser
tag
Hát ebbe ne menjünk bele...
Én nem olvastam, hogy rétegkészüléknek gyártják, abból biztos nagy a profit. Szerintem pont az a kategória, amit a különlegessége okán sokan megvennének, ha lehetne.
Vicces. Menj be a Berryboltba???:-) Nem találom a kecskeméti címét. :-)
De már megszoktam Magyarországon. Ha veszel, ha eladsz, a szinhely mindig Pest.
Hito, pont Te voltál az üdítő kivétel! Dabas! -
ak76
senior tag
Hívtam,nem jön Bp-re,mert beteg,ellopták a kecskéjét,elrepedt az R-Go lemeze,ésatöbbi,nekem nagyon úgy tűnik nem is akarja eladni...:
És innentől szarok is az egészre,várok amíg kicsit lejjebb megy az ára,és megveszem hivatalos helyről,nem akarok rizikózni vele,már csak egy lelőtt passport hiányzik az életemből,biztosjó olcsóncsinálnák az alaplapcserét abban az egyetlen létező üzletben ahol egyáltalán foglalkoznak a tipussal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Villanyszerelés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged