-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VaniliásRönk #2640 üzenetére
Próbáltam erre neked megoldást keresni, mármint arra, hogy rendszerüzenetet 1 kattintással úgy tudj megnyitni, hogy nem az üzenetet magát olvasod el a megnyitással, hanem magába a rendszerüzenettel érintett appba/beállításba mész, de nem találtam. Ettől függetlenül nem zárom ki, hogy legyen ilyen, de az is lehet hogy erre nem gondoltak. Az is lehet, hogy gondoltak, és direkt nem lehet közvetlenül megnyitni. Nem ismerem a BES-t, de simán el tudom képzelni, hogy ez egy beállítási lehetőség, hogy a rendszerüzeneteket az user csak elolvasni tudja, de megnyitni a hozzá tartozó dolgot már nem.
De valójában csak találgatok, nem tudom. -
Galahed
senior tag
válasz
VaniliásRönk #2635 üzenetére
Rendben folytatom
Tulajdonképpen ott kezdődött, hogy egy másik BB-s fórumon/ üzenőfalon azt irták, idézem- nem én mondom: "valami csirigli hülyegyerek ostobaságokat beszél a passport fórumban..." gondoltam átjövök megnézem, és lám...
lássuk akkor:
Én erre válaszoltam, te írtad:"Az ideiglenes rendszerüzenetek akkor sem valók a HUB-ra, az a kommunikációra lett kitalálva, előbbiek csak azért kerültek oda, mert az OS-nek semmilyen más komponense nincs, ami ezt a feladatot elláthatná, szemmel láthatóan csak beletákolták, aztán úgy is maradt jobb ötlet híján."[/I
Én leírtam a megoldást előző hozzászólásomban. Kiderült, hogy jól definiált helye van a rendszerüzeneteknek és a te álmod is teljesül: a HUB megmarad a "kommunikációnak". (ezt az álláspontot nem osztom, mert a rendszerüzenet is kommunikáció, de ezt most hagyjuk....)
Valamiért sejtettem ez sem lesz jó neked...
Azért gondolkodj el egy picit, szedd össze magad , fog ez menni meglátod...
-
Lall
veterán
válasz
VaniliásRönk #2635 üzenetére
Mondtod te, aki a multitaskban pihenő appokat felülről bekúszó csillám pónikkal hoznád élő.
Amúgy ne aggódj, itt mindenki helikopter csak te vagy normális. Egy vicc is szól rólad és az autópályán szembe haladókról, de nem írom le, mert félő, hogy nem tudnád értelmezni.
-
Galahed
senior tag
válasz
VaniliásRönk #2628 üzenetére
Ugye nem zavar az az apró tény, hogy a HUB az azért van, hogy az összes üzenetet egy csokorba szedje (ha már ez a neve...)?
Ráadásul úgy testre szabható, hogy csak az jelenik meg ott amit te akarsz (különböző fiókok)?
Azaz az értesítéseket (pl Blend kapcsolodik, vagy egyéb rendszerszintű figyelmeztetéseket meg lehet hagyni a külön fiókban és máris nem szúrja az erre allergiásak szemét? -
Galahed
senior tag
válasz
VaniliásRönk #2628 üzenetére
"Nem akar senki se Androidot, se csempét csinálni a BB-ből. Meg lehet nyugodni. "
Ha te mondod... rögtön meg is nyugodtam.
-
Galahed
senior tag
válasz
VaniliásRönk #2620 üzenetére
Hát végigolvastam az egész agymenést több hozzászóláson keresztül...
Remélem nem valósul meg semmi abból amit elképzeltél, mert az nekem nem lenne úgy jó.
A HUB-ot úgy szabom kedvemre, ahogy akarom, azaz e-mail fiók stb jelenik meg amelyiket akarom káosz nélkül... , és isten őrizzen a legördülő baromságoktól. Hiába,mások vagyunk, ezért van BB-m és nem Androidom stb stb... de nem folytatom, maradok továbbra is read only, de már ezt is meggondolom... -
válasz
VaniliásRönk #2620 üzenetére
Na jó, csak ott meg a kapcsolószekrény van.
Szóval akkor meg ott lenne zsúfoltság. -
válasz
VaniliásRönk #2606 üzenetére
"Az már csak hab a tortán, hogy meg kell próbálni az app sarkára bökni, ha be akarod zárni, 3-ból kb. 1x kiválasztás a vége nálam bezárás helyett"
Ezt egyszerűen nem tudom elképzelni.
Egyébként meg, ha nem zárod be őket, akkor sem történik semmi. Ha eléred a maximális számot, ami a home screenen nyitva lehet, akkor az os bezár egyet, ahogy újat nyitsz, szóval szerintem nem kell ezt se túlaggódni.
-
válasz
VaniliásRönk #2618 üzenetére
Egyébként én pl. kimondottan utálom, hogy a WP az Androidhoz hasonló lehúzható értesítési sávot kapott, és nem a MeeGo-hoz hasonló 3. oldalt (ami amúgy a BB Hub ötletadója is). Ráadásul az jobban is illene a MetroUI-hoz.
Ha neked a BB és az Android közötti különbség kimerül abban, hogy nincs widget, akkor az régen rossz.
Foglalkozz a BB-vel, és próbáld magad kiismerni benne, hogy alaposan megismerd a működését.
Sajnos szavakban nem igazán tudom leírni. -
válasz
VaniliásRönk #2616 üzenetére
Nem erre gondolt szvsz.
Amire én (és szerintem ő is) akarok utalni, az az, hogy az Androidtól eltérő rendszereket nem úgy kell leírni, hogy furacsempésnemandroid rendszerek, hanem meg kell az adott rendszer működésével és logikájával ismerkedni, hogy aztán tudja az ember értékelni.
Én mondjuk bele se merek gondolni, hogy mi lenne, ha mindenki az Androidot majmolná, és annak a különböző reinkarnációiból áll a piac.
Szerencsére a piac még színes, tele fantasztikusabbnál fantasztikusabb ötletekkel.
Elég csak az Ubuntu touch-ra, vagy a Sailfish-re, vagy a Firefoxra gondolni.Mindegyikbe van valami magával ragadó, ami miatt hogyha tehetném, mindegyiket használnám.
Röviden leírva kb. ez az, amit "érteni", de főleg értékelni kéne, hogy még van változatosság, szemben mondjuk a PC-s piaccal, ahol a Windows mellett az Amiga OS, a BSD alig, a Linux meg az OS X meg csak éppen-éppen tud érvényesülni.
Nem kell szeretni a BB-t, de ugyanakkor nem kell droidnak kezelni, hiába van benne dalvik.
Na, mára leírtam a véleményem mindkét 'szélsőséges' táborról, a munkám itt befejeződött.
-
válasz
VaniliásRönk #2610 üzenetére
Pont a WP a legjobb példa rá (sajnos) hogy a ló túloldala ilyen téren sokkal rosszabb.
Konkrétan az egykori WP 7-ből és a Metro UI-ból mára szinte semmi nem maradt meg, mert minden egyediséget fokozatosan kiirtottak a rendszerből, amitől a WP WP volt.
Ráadásul mindezt azért, mert az Androidban máshogy van, és akkor azt kell követni.
Ezzel viszont a WP elveszti az egyediségét, márpedig aki WP-t vesz, az nem azért teszi, hogy egy csempés droidot használjon.Ilyen téren a BB jobb, olyan téren viszont nem, hogy ami 2 éve gyenge pont volt, az kb. most is az.
Ezzel szemben viszont a WP funkcionálisan igen sokat fejlődött. -
Lall
veterán
válasz
VaniliásRönk #2610 üzenetére
"Itt viszont sehogy sem fognak illeszkedni semmihez, mert csak teli téglák éles határvonallal libasorban."
Na végre. Mégis csak jó topik. Szaracsempe!!!
-
Lall
veterán
válasz
Írtam egy regényt, de kitöröltem. Szar a csempe. Vagy ez nem az a topik?
sz.balazs95: Kösz az összefoglalót, hasonló regényt írtam én is, de már leírtam ötvenezer, így töröltem, mert felesleges. Nem érti, nem látja és mint írtam, ez nem igény vagy nem igény kérdése. Ez kb. ugyan az mint mikor wp-n jöttek azzal, hogy miért nincs widget a főképernyőre. Azóta se lett, azóta is "szaracsempe"
-
válasz
Pedig ez a Firefox-tól a WP-ig mindenhol így van, csak annyi a különbség, hogy azoknál külön oldalon jön elő.
Egyébként szerintem simán megszokható, sőt megszerethető, hiszen itt nem csak szimpla alkalmazás-váltóról van szó, hanem ezek widget-ként is működnek, ami elég hasznos tud lenni. Nekem pl. a készülékfigyelés állandóan kint van, mert szépen kiírja az akku adatokat. Ilyet pl. Androidon csak widget-ekkel lehet megvalósítani, csak ott meg gyakori probléma, hogy nehéz olyan widget-et találni, ami illeszkedik a felhasználó által kialakított felülethez.Tökéletesen értem a problémádat, mert eleinte ezek nekem is furcsák voltak, de nyitottnak kell lenni, mivel minden OS-váltás ilyen.
Márpedig nekem az elmúlt 5 évben még nem volt egymás után kétszer azonos OS-t futtató mobilom, szóval egy párszor már átéltem ezt. -
válasz
VaniliásRönk #2603 üzenetére
Na igen, ettől a hozzáállástól én is libabőrös leszek, amikor megmagyarázzák az embernek, hogy milyen igényei legyenek. Btw. WP topikokban dettó ugyanez meg, "Nem kell csúcsmobil, mert jó a Snapi200 is" címen.
(#2604) jacis:
Jogos, azt én sem nagyon értettem, pláne hogy az egész BB10 kvázi fő feature-je a valós idejű multitasking.
na ebben (A Sailfish-t leszámítva) mindenki más tanulhatna tőlük.De azt is látni kéne, hogy a BB 10 nem csak előnyökkel, hanem hátrányokkal/gyenge pontokkal is rendelkezik, aki meg ilyet felhoz, azt nem leszólni kell.
Tipikusan ilyen gyenge pont pl. a navigáció.Nem az a gond, ha valaki imádja a BB-t, hanem ha nem ismeri be a rendszer hibáit.
Én pl. imádom a WP-t, de elismerem, hogy ezer sebből vérzik.
-
-igu-
veterán
válasz
VaniliásRönk #2598 üzenetére
Ha egy "ne" szócska - legyen is az bármilyen rövid - kimarad a kérdésedből, akkor ne csodálkozz, hogy értetlenkedünk. Nekem se esett le rögtön, hogy mit szeretnél. Ha az erre aggatott jelzőm (nem túl okos kérdés) fáj neked, hát azt kell mondjam, tettél érte.
Akárhogy is, a kérdésedre választ kaptál, tiszta lelkiismerettel hajtom álomra fejem (a sör után). -
Lall
veterán
válasz
VaniliásRönk #2598 üzenetére
Nem ott tartunk, hanem ott, hogy ha feltetted volna a kérdést, nem pedig azt mondod, hogy "ilyetet se lehet, meg olyatot se", akkor nyugodtan tértünk volna nyugovóra, így meg innunk kellett egy sört.
-
mome
tag
válasz
VaniliásRönk #2580 üzenetére
Ha a legördülő menüben nem az értesítések gombot nyomod, hanem a harang ikont, akkor egyből tudsz profilt váltani. Az értesítésekben be tudod állítani, mely profilokat akarod így gyorsan elérni, váltogatni.
-
-igu-
veterán
válasz
VaniliásRönk #2594 üzenetére
Ne adj olyan szavakat a számba, amiket nem mondtam.
-
Lall
veterán
válasz
VaniliásRönk #2594 üzenetére
Akkor megérkeztünk beszélgetésünk elejéhez, aminek így kellett volna kezdődnie. "Van olyan app, ami...?"
-
Lall
veterán
válasz
VaniliásRönk #2591 üzenetére
Nem verlazito, csak nem értem mit akarsz. De mint látod lehet, mintahogy időjárás widgetet is lehet a főképernyőre rakni.
-
-igu-
veterán
válasz
VaniliásRönk #2588 üzenetére
Mindig öröm számomra, ha jön valaki, és a nem túl okos kérdéseivel felkavarja az itteni, állóvízként vegetáló társalgást. Ilyenkor néha elveszítem az önkontrollt, de 'neharimá.
A program neve Magic Icon, de van több hasonló (mind ugyanazt tudja, és ugyanúgy működik).
-
Lall
veterán
válasz
VaniliásRönk #2586 üzenetére
Tényleg nem értelek. Most azt akarod, hogy csak a jobb alsó sarokban csak egy ikonka legyen a képernyő többi részén meg semmi?
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Ezer bocsanat, a "ne" kimaradt. Azt akarom, hogy az ikonok NE legyenek automatikusan rendezve.
#2587 *iguana*: Ezer bocsanat, nem tudtam hogy feljogositva erezted magadat, hogy bunko legyel. Igy minden rendben, en kerek elnezest.
-
-igu-
veterán
válasz
VaniliásRönk #2586 üzenetére
Jó, majd figyelek.
Érdekes módon másokkal nem szoktam gúnyolodni, úgyhogy biztosan oka van a dolognak. -
Lall
veterán
válasz
VaniliásRönk #2583 üzenetére
De oda rendezed őket ahova akarod. Vagy hogy érted?
-
-igu-
veterán
válasz
Mi?
Mi szerint?
Nem értelek.Szín szerint?
Nagyság szerint?
Szag alapján csoportosítva? -
Lall
veterán
válasz
VaniliásRönk #2577 üzenetére
Te az időjárást hoztad fel, hogy nincs widget, hagyd benn a memóriában és van. A többit sem azért írtam példának, mert tudni akarom minden másodpercben kivel mi történik, hanem azért - amit már írtam is - mert gyorsabban elérhető úgy, ezt még megfejeli azzal, hogy az aktuális infót lépteti kb. mint wp-n a live tile. Ez teljesen rendben van így. Szerintem te nem érted a koncepciót. Ne akarjunk már minden rendszerből androidot csinálni, csili-vili widgetekkel.
-
-igu-
veterán
válasz
VaniliásRönk #2575 üzenetére
Van olyan beállítás, hogy ha üres a home screen, akkor nem is jelenik meg. Akkor nem kell lapoznod.
Igazad van abban, hogy lehetne csiszolni rajta: attól, hogy a jelenlegi legjobb rendszer, még lehetne jobb. -
Lall
veterán
válasz
VaniliásRönk #2575 üzenetére
Mondjuk tartsd a memóriában az időjárás appot és máris megvalósul az időjárás widget álmod, de ugyan ez van fényképek, whatsapp, instagram vagy egyéb dolgoknál. Nem csak a memóriában lógnak.
-
Lall
veterán
válasz
VaniliásRönk #2573 üzenetére
Teleszemetelik? Ezt értelmezni sem tudom.
A home screenről érsz el így mindent, amit akarsz, sűrűn használsz, egyből, 0 várakozási idővel. Nem ez a home screen feladata? Az androidról csak ne lopkodjanak, főleg ne az ilyen random betöltök a memóriába, random appokat, de azt jól titokban tartom dolgokat. Egyébként, ha valami erős oldala a BB10-nek az pont a multitask.
A 801-et pedig az appok és a rendszer is kihasználja, ahogy azt kell. Egymás mellé téve a passportot és a classicot a passport gyorsabban nyit meg mindent. Példa: a böngészőben a MA! főlodal betöltés Passporton 1 mp, a Classicon 3-4. Gyorsabb proci, gyorsabb GPU, miért ne lenne így? Mindenhol nagyjából így van. a 930 a 920-amhoz képest gyorsabb volt, minden tekintetben. Így az eredeti kérdést sem nagyon értem, hogy miért jó egy S801 meg hogy kell -e?
-
válasz
VaniliásRönk #2569 üzenetére
Mint írtam, nem elsősorban játékra lenne használva.
Egyébként tisztában vagyok vele, hogy kevés a natív BB app, (többek között pont a beépített Dalviknak köszönhetően) inkább az érdekelne, hogy az Android appok mennyire tudják kihasználni a hardver adottságait.
(Ezzel kapcsolatban konkrétan semmi érdemi infót nem találtam a neten. Jó, van videó róla, hogy megy szépen az Angry Birds, de az nem egy nagy meglepetés.)
Egyébként a kérdés továbbra is nyitott: Ha eltekintünk a játékoktól, akkor mi használja ki az S801 erejét?
Ezen már többször is elgondolkodtam, de nem igazán jutottam eredményre. -
válasz
VaniliásRönk #2536 üzenetére
Tehát sachesi, Kanada, Telus?
-
válasz
VaniliásRönk #2534 üzenetére
Az hivatalos?
Melyik ország, melyik carrier? -
válasz
VaniliásRönk #2532 üzenetére
A 1779-es szoftverkibocsátás. (2576-os oprendszer)
Ilyet még nem csinált. Ez azért gáz, mert ha nap közben nem vagyok hívható az nem vicc.
-
válasz
VaniliásRönk #2523 üzenetére
-
SharpSA
veterán
válasz
VaniliásRönk #2523 üzenetére
Igen.
-
válasz
VaniliásRönk #2512 üzenetére
Még nincs meg annyi ideje a passport, hogy jött volna ki közben frissítés.
Most teszi fel a sachesi, végül Germany Tmobile-t. Elsőre, miután letöltötte, közölte a sachesi, miután vártam 10 percet az első file telepítésénél 0%-al, hogy valami autentication error van. Kiléptem a sachesiből és most telepíti fel, most jár 47%-nál. 91 file frissül, azt írja.
-
válasz
VaniliásRönk #2509 üzenetére
Telekom. De valami Malajziában forgalomba hozott telefonról van szó.
Más. A dropbox másnál is ilyen brutálisan lassú passporton? Egy könyvtárváltás simán megvan fél - 1 perc. Néha több is. Ilyet még egy platformon se láttam!
-
válasz
VaniliásRönk #2507 üzenetére
Manuális frissítést indítottál, vagy automatikusan kezdte letölteni? Nálam 1565 van még mindig és akármit csinálok, nincs frissítés. Csak a sachesi marad hétvégén.
-
válasz
VaniliásRönk #2479 üzenetére
Z10-em van csak, Passportom (még) nincs.
-
válasz
VaniliásRönk #2479 üzenetére
Kezdem azt gondolni, hogy úgy jártak, mint pár kollégám...
Mondogatja neki a főnök, vagy egy hónapja, hogy sz@rok a fotók... Én is megtudtam.
Szólok nekik, hogy adják ide a gépet - beállítom neki újra, merthogy az én gépem volt.
Megnézem, bekapcsolom, objektív kijön.
Basszus! Össze volt fogdosva a lencse!!
(Az éééén kollégáim..)
-
válasz
VaniliásRönk #2471 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem gyenge.
Legalábbis az én Z10-emből kiindulva.
Pl. videókat nagyon jól vesz. Csináltam is összehasonlítást, szobában, lámpafénynél, viszonylag gyenge megvilágítással; az eredmény:Lumia: a 30 fps korlátja nagyon érződik, főleg a Z10 eredménye mellett; emellett pedig ilyen foltos a kép. gondolom a gyenge megvilágítás miatt.
BB Z10: a 60 fps gyönyörű, folyamatos képet eredményez. Emellett ugyan csak 720p-ben rögzít, szemben a Lumiával, de sokkal tisztább a képe, emellett a hirtelen fényváltozásokat is sokkal jobban tűri. Pl. ha sötétből átmentem a monitoromra, sokkal jobban alkalmazkodott a hirtelen fény-változásra.
Ami valóban gyengéje a BB-nek az a kamera szoftver, és elsősorban annak a kezelőfelülete.
Egyébként fotózásban nagyjából egyenlő a kettő minőségben, ami itt is eltérés, hogy a BB egy kicsit jobban alkalmazkodik a fényerőhöz.
-
jacis
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2471 üzenetére
Hagyjátok már ezt
Dobjátok már ide egy vele készült képet. Kíváncsi vagyok hogy mennyire rossz... -
válasz
VaniliásRönk #2460 üzenetére
Szerintem a gyári hardshell hátlappal nem lett az.
-
válasz
VaniliásRönk #2389 üzenetére
Ezt soha nem is vontam kérdőre.
-
válasz
VaniliásRönk #2369 üzenetére
Oké, hogy biztonság, de a Microsoft ezt miért tudta sokkal profibban megoldani?
Ott szabadon módosítható a képek, dokumentumok, zenék, letöltések, videók mappák tartalma, oszt jónapot. -
válasz
VaniliásRönk #2367 üzenetére
Ja kb. olyasmi sebességet produkált nekem is.
Komolyan, nem lenne egyszerűbb, ha a BlackBerry egyszerűen hozzáférhetővé tenné a belső tárhelyet?
nem kell, hogy a komplett rendszer látszódjon, de legalább a WP-hez hasonlóan a felhasználói mappák (zene, képek, letöltések, stb.) szabadon hozzáférhetőek legyenek már! -
válasz
VaniliásRönk #2364 üzenetére
Én eddig csak úgy próbáltam, hogy a mobil hálózati meghajtóként látszódik a gépen.
Na így, nem tudok pontos sebességet mondani, de k.va lassan vitte az adatot, ráadásul fájlonként vagy 20x annyi ideig tartott szünetet, mint ameddig a fájl ment. vagyis ha mondjuk 20 mp volt egy fájl, akkor vagy 5 perc szünetet tartott, mielőtt még a következőbe belekezdett volna. Ráadásul ez a módszer valamiért a mobil prociját is szépen igénybe vette, amit megintcsak nem teljesen értek.Na így pár FLAC album másolása egy egész délutános program lett.
Amúgy érdekes, mert BT-vel is piszok lassan mennek át a dolgot, és szintén megy a proci közben.
(mi a tökömet számol ilyenkor?? Bezzeg a Bt v1.1-es Nokia 6600-ám nem szarozott ennyit...)Én azért remélem, hogy csak én csináltam szarul, és amúgy megy ez rendesen is.
-
sasa134
addikt
válasz
VaniliásRönk #2357 üzenetére
Ha jól rémlik, a topicnyitóba is tettem tips/trick videót - de tele a net vele.
Van csomó apró billentyűzet trükk, vannak BB10 általános trükkök és Passport specifikusak is
-
totj80
tag
válasz
VaniliásRönk #2346 üzenetére
Na akkor lehet nem kellene fehéret venni. Köszi szépen az infót
Jacis: na az király ha jól megy rajta,bejön a játék
-
sasa134
addikt
válasz
VaniliásRönk #2323 üzenetére
Az ha baj, hogy droidban gondolkozol. Felejtsd el.
Sachesivel bármilyen OS feltehető a megfelelő készülékre, autoloaderrol nem is beszélve. Fogod a magyar voda a OS-t például és felrakod a Telus telóra (mindegy, hogy független vagy függő a telefon) . Ezért próbálom elmagyaràzni, hogy a világ legegyszerűbb dolga BB10 telefonon frissíteni, vagy akármilyen verziójú OSt feldobni. Autoloaderek esetében nem is tudni, mi a forrás, mert nem is számít..egy exe file amit futtatsz és már települ is a cucc. Z10-en egy időben malajziai OS-em (ami így nem teljesen helyes,mert csak egy malajziai szolgáltató adta ki, na bumm) is volt mert épp az esett be hamarabb és sachesivel a fél topic azt kapta le. De erről részletesen olvashatsz itt a topicnyitóban.Autoloaderek meg itt vannak: [link]
Letölt, elindít, ennyi.
-
sasa134
addikt
válasz
VaniliásRönk #2320 üzenetére
Ki vagy kik?
Fogsz egy autoloader exe file-t és felteszed azt az OSt amit akarsz. Vagy fogod a Sachesit és ország/szolgàltatò kód alapján letöltesz bármilyen OSt. Sehol sem olyan egyszerű és gyors egy OS telepítése oda-vissza mint BB10-en. Az,hogy bizony szolgáltatók ülnek rajta, nem a BlackBerry hibája. Ettől még számtalan módon lehet telepíteni oprendszert, gyakorlatilag pár kattintással.. -
jacis
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2320 üzenetére
Ne ijedj meg.
-
jacis
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2318 üzenetére
Semmi probléma nincs a frissítések érkezésével. Minden szolgáltató kiadja időben. Nem nagyon szokott csúszás lenni. Nincs ok panaszra.
-
sasa134
addikt
válasz
VaniliásRönk #2316 üzenetére
Nem téma. Bármikor feldobsz bármilyen OS-t a BlackBerryre. Ott a Sachesi, autoloaderek...Emiatt ne aggódj.
-
sasa134
addikt
válasz
VaniliásRönk #2314 üzenetére
Hivatalos (pár napja kint volt már leak-ként, de most megérkezett levegőből)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Hardverkemping június végén
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Microsoft Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest