- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Találtam ma a régi dolgaim között 4db kijelzővédő fóliát Passportra.
Ha valakit érdekel ingyen odaadom ha Kecskeméten jár. Ha fel kell adnom akkor a postaköltség csak az amit kérek cserébe.
Kép a fóliákról: katt -
jacis
nagyúr
válasz
tomee007007 #6512 üzenetére
De jóval jobb bármelyiktől...
Telefonálas szempontjából a legjobb. -
jacis
nagyúr
válasz
dodicsaba #6499 üzenetére
Viber sajnos soha nem ment tökéletesen. Nekem van egy Z10-em második telónak és azon egy régi fw-vel is csak kompromisszumok árán müködget.. Pl nem tudom a hangját levenni és mindig csipog (csak a viber). Maga a viber is egy vacak sztem de a BB-vel tényleg nem volt jó soha.
-
jacis
nagyúr
válasz
tomcat1987 #6431 üzenetére
Nincs.
Igen nagyon.
Igen tökéletesen. -
jacis
nagyúr
válasz
Ceftriaxone #6342 üzenetére
A fotós topikban sok Q10-es képet találsz mert a topikgazda BigBlackDog azzal lőtte a képei 90%-át.
-
jacis
nagyúr
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
jacis
nagyúr
-
jacis
nagyúr
-
jacis
nagyúr
-
jacis
nagyúr
válasz
Ceftriaxone #5158 üzenetére
Én az amazonból vettem meg anno és az is hibátlan volt.
-
jacis
nagyúr
Mi az ami még változott?
Gyorsaság? Bár azzal nem volt baj soha... -
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Jötem elköszönni.
Eladtam tegnap a passportomat.
Kicsit hirtelen döntöttem amit már lehet kicsit meg is bántam így utólag...
Kaptam egy nagyon jó ajánlatot és odaadtam.
Most már viszont nem akarok újra passportot venni hanem inkább megvárom az új slidert és azt veszem meg.
Addig meg kipróbálok valami csúcs droidot.
Néha még jövök erre majd. -
jacis
nagyúr
-
jacis
nagyúr
Érdekes számomra, hogy mennyire jól fogy a silver Passport annak ellenére hogy igazából semmivel nem jobb mint a fekete.
Azon agyaltam hogy ha beleraktak volna egy snapi 808-at és mellé 4GB ramot mennyivel szívesebben vennék most azok is akik a feketét használják. Most inkább szerintem akkor vesz a fekete user silvert ha a fekete kipurcan. -
jacis
nagyúr
Minden nap rácsodalkozok hogy milyen gyors ez a telefon
Nem nagyon van ellenfele még mindig a szememben pedig kb. két hónapja próbálgatom a most futó csúcstelókat. -
jacis
nagyúr
Van már valakinek Silver Passport?
Vagy van már olyan emberke aki megtudta nyomkodni?
Milyen? -
jacis
nagyúr
Én nagyon sokat használom a cégnél. A levelezésem ezen keresztül zajlik 99%-ban. Egyetlen egy bajom van vele csak. Ha elmentem piszkozatnak az éppen írt levelet akkor az ékezetes betűk kódolása szétesik és mindenféle kriksz-krakszok jelennek meg és ha elküldöm a levelet akkor úgy is maradnak
-
jacis
nagyúr
válasz
eventus #4477 üzenetére
Én most megvárom azt az új BlackBerry-t amiről napok óta megy a pletyka. Ha az ok akkor azt veszem meg ha valami miatt nem ők akkor jön ez a szürke passport. Nagyon tetszik. A jelenlegit is nagyon szeretem így a fém burkolat még tovább fog javítani a felhasználói élményen.
-
jacis
nagyúr
Jönnek az első slider képek
Lesz slider -
jacis
nagyúr
-
jacis
nagyúr
-
jacis
nagyúr
-
jacis
nagyúr
válasz
littlemamba #4328 üzenetére
qwertz
-
jacis
nagyúr
10.3.2-vel hogy álltok Passport userek?
Nagyon csönd van róla....
Ha jól emlékszem egyedül icezoz kapta meg a pirosra -
jacis
nagyúr
válasz
Polarstar #4306 üzenetére
pár kép róla
Nagyon tetszik. -
jacis
nagyúr
válasz
ferrari1 #4187 üzenetére
Nekem ma van meg 8 hónapja. Előtte havonta cseréltem a telefonokat. Most volt egy hullámvölgy, de túléltük
Nekem a mai napig az a véleményem amit Te most leírtál. Nagyon el van találva tényleg a rendszer és a telefon is. Nem is igazán értem miért nincs jobban elterjedve hisz annyira sima és átgondolt a rendszer. -
jacis
nagyúr
Nagyon jó lett ez az új Blend srácok.
Gyors és tényleg foglalkoztak vele minden téren. -
jacis
nagyúr
Srácok ezzel a folt dologgal kapcsolatba még valami... nekem a folt megnőtt kb negyszeresére. Minden este megtörlöm nedves ruhával utána mikroszálas törlőronggyal és amikor vége ennek a procedúrának akkor látszik nagyon szépen egyébként nem. Szerintem a hátlap anyaga ahogy szívja magába a ragasztót úgy nő a folt. Egyébként nem zavar mert nekem se látszik csak akkor ha a tisztítási folyamatot csinálom.
-
jacis
nagyúr
egyre több kép van a dallasról csak lesz ebből valami
-
jacis
nagyúr
válasz
GabeTheWhite #3978 üzenetére
Ezt csak Te tudhatod...
Nekem a munkából kifolyólag sem lehet piros meg amúgy sem egy férfias szín szerintem telefonban. -
jacis
nagyúr
válasz
Ceftriaxone #3903 üzenetére
Én szoktam használni de nincs vele különösebb bajom.
-
jacis
nagyúr
Hihetetlen hogy mennyire jól van ez a rendszer kitalálva. Olyan gyorsan lehet benne mozogni hogy azt igazából másik rendszerekben nem nagyon lehet megtenni és állati gyors mellé maga a működés. Nagyon szeretem basszus.
-
jacis
nagyúr
Srácok,
A múltkor beharangoztott 10.3.2-ből lett valami? Valaki megkapta már?
Az új blend-ről valami infó?
Elég nagy a csend ilyen téren.... -
jacis
nagyúr
válasz
sasa134 #3827 üzenetére
Maga a telefonra sincs igazából panasz. Ritka jól sikerült konstrukció. Pedig az enyém nincs kímélve egyáltalán. Kapja az ívet rendesen. Szerdán kint voltam Szlovákiában és nagyjából 8 órát navigaltam vele. Jó fel volt hevülve de nem lassult most be. Volt régebben egy gmaps verzió amitől nagyon belassult ha felmelegedett.
-
jacis
nagyúr
Anno mikor megvettem a passportot féltem egy kicsit a gombok tartósságától de kellemesen csalódtam mert nagyon jól bírják szerencsére. Most betöltötte a telefonom a 7. hónapot es még mindig tökéletes minden gomb.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kanadaiak útlevéllel megegyező méretű, billentyűzetes újdonsága az elmúlt hónapok egyik leginkább formabontó készüléke, melyben hasznos funkciók debütálnak.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- RAM topik
- E-roller topik
- Hatalmas és sokat ígér a Blackview új táblagépe
- Tesla topik
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Trollok komolyan
- Fotók, videók mobillal
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest