Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi privilégium maradhat a periszkópos iPhone kamera
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Holnap már az enyém is a kezemben lesz
A teszt nagyon jól lett. Köszönjük Bocha.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
Persze megírom majd, de sz'tem ide a közös topikba.
Most tudatosan szeretném leépíteni a telefonos függőségemet és csak kommunikációra használni a telefonomat. Ehhez meg elég lesz a BB is mert nagyon stabil és a kommunikációban meg elég erősek.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
Úgy látom minden topik elején jelen vannak a megmondó emberkék aztán idővel szépen elfogynak hála az.....
Várok, hogy letisztuljon és akkor visszajövők értelmes dolgokról beszélgetni (ami mondjuk a telót is érinti).iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
válasz kárátékutyá #121 üzenetére
Minek erőlködsz itt ha olyan szuper nexusod van? Miért nem élvezed és vered magad inkább abban a topikban?
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
válasz ArthurMiller #278 üzenetére
Most én is a Blendre vagyok rákattanva nagyon.
Holnap már arról nyomatok é is mindentiPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Tegnap óta használom a készüléket. Szoftveres oldalról egyelőre nem mennék bele, de a telefon minősége kiemelkedő. Volt pár telefonom, de ilyen masszív és profi összeszereltségű még soha eddig.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
Win-el nyomatom. Ok lefrissítem és hátha....
Amúgy a Win-em alapból beteges manapság tehát lehet, hogy ez lesz a gond.
Most kértem egy új céges PC-t azzal akarom majd hosszútávon használni, most csak próbaüzemben van.
Köszi a gyors választ.Passporthoz eddigi tapasztalatok: a rendszer atom stabil (bár ezt eddig is tudtam anno a Z10-m is az volt), nagyon gyors, naviból mind a kettőt megtaláltam amit eddig is használtam (egyiket a BBW-ben a másikat az amazonon), kommunikáció oldaláról is minden megvan amit eddig használtam. Egy-két magyar droidos appot felrakok a snap-ból ami kel és kész is vagyok.
Amúgy az amazon store nagyon jó döntés volt mert sok hasznos dolog fent van ami így kiegészíti a BBW-t.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
Srácok,
Felraktam a Snap-ot. Aki azért sírt, hogy nincs nincs elég alkalamazás BB-re az most megnyugodhat mert van
Eddig mindent sikerült beszereznem a BBW-ből, maazon store-ból vagy a Snap-ból.
Minden tökéletesen megy.
Nagyon oké eddig mindeniPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
A G3-al leszedett filmeket ami az SD kártyán volt valamiért nem csipázza.
Felraktam a droidos MXplayer és az már lejátssza őket, de a hang még mindig nem ok. Azt írja hogy az A3C kiterjesztést nem támogatja..
Mind1 próbálkozom tovább.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
válasz ArthurMiller #423 üzenetére
Azt én is sajnálom, hogy nincs ilyen tok hozzá. Z10-nél nagyon szeretem.
-
jacis
nagyúr
Akkor elkezdem
Maga a telefon állati jól meg van csinálva. A kijelző minősége nagyon jó. A színek nagyon el vannak találva. A tényéről brutális. A fém oldalkeret nagyon masszív hatást kelt a készülék oldalán. A telefont aki eddig látta nem tudott szó nélkül elmenni mellette.
Nekem a billentyűzet kicsit még mindig furcsa, de egyre jobban megy az írás rajta. Ami zavaró az a számok bevitele. A szavakat nagyon gyorsan tanulja. Ma már 99%-ban kitaláltak amit írni akarok. Ékezeteket nem is kell használni mert automatán teszi fel őket. A diktálás viszont hibátlanul megy. Ez egy óriási találmány.
Üzemidőben nagyon jó. Tegnap nap végén 50%-on volt amikor haza értem pedig tegnap kapta az ívet rendesen.
Navigációs szempontból a Google Maps és a navitel nagyon jó. A sygic elég csúnyán jelenik meg rajta.
Minden android App megy kivéve a Google alkalmazásokat és a játékokat.
A telefonálás minősége szerintem jónak mondható.
A Blend egyelőre viszont Windows alatt nem stabil. Ezt nagyon sajnálom.
Egyelőre ennyit és még majd írok.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
Hihetetlen hogy mennyire sima lett ez a rendszer srácok.
Nincs akadás egy centi sem.
Ez már valamiiPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
-
jacis
nagyúr
Tegnap srácok egész nap Google Maps -al navigáltam. Tökéletesen működik. Meg a forgalmi dugókat is jól jelzi. Ma filmeket is töltöttem le vele történt oldalról. Ez is hibátlanul megy.
Tegnap voltam a PlayIT-n és a retró telók standján nagy sikert aratott a passport.
Készült néhány fénykép róla stb...iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
Néhány tapasztalat az elmúlt egy hét után:
A rendszer nagyon stabil. A legstabilabb az eddigiek közül. Itt nincs reccenés vagy újratöltés. Minden úgy zajlik/történik ahogy kell. Ezalatt a hét nap alatt raktam rá egy csomó alkalmazást aminek a felét le is töröltem, mert csak próbálgattam hogy mi meg és mi nem és ennek ellenére is tartja magát a rendszer.
A memória használat tökéletes. Itt valós multitask van ami nagyon nagy segítség egy csomó mindenben.
Akku szempontjából az eddigi telefonjaim közül a legjobbnak számít. Talán a Note 3 közelíti meg, de az sem éri el a szintet.
A billentyűzet amennyire fura volt az elején most annyira szeretem.
Navigáció szempontjából a google maps-ot használom ami tökéletesen működik. A külföldi utakhoz pedig megvettem az EU-s országokat tartalmazó csomagot a sygic-hez.
A HUB az egy olyan találmány a rendszeren belül amit másnak is alkalmazni kellene sztem.
Nem volt még olyan emberke aki nem jegyezte volna meg, hogy "állatul néz ki az a teló"Nagy vonalakban ennyit.
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
A Blend tökéletesen megy. Ez munkaidőben számoma egy tökéletes megoldás. A telefont napközben nm is kell a kezembe venni, mert mindent a gépről csinálok (rajta keresztül). Így a privát kommunikáció is akadálymentesen tud zajlani.
eventus: Azt látom, hogy aki nem próbálta nem nagyon érti mik ezek...
Van egy 45 éves jó barátom aki egy iPhone 5-öt használ (sms, telefonálás) és amikor meglátta azt mondta, hogy ez olyan gáz ahogy kinéz, mert olyan mint egy nagy számológépiPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
-
jacis
nagyúr
Azt elfeljtettem leirni az előbb hogy a passport kijelzoje példa értékű.
Számomra az egyik legjobb eddig. A színek nagyon szép élénken és a fényerő is nagyon rendben van. A fekete is fekete nem pedig sötét szürkeiPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
-
jacis
nagyúr
Amúgy hihetetlen hogy ezen a hardveren a bb10 oprendszer mennyivel simább mint a droid volt a G3-as készülékemen.
Ezt a telefont nem lehet megakasztani.
Mikor soká feladat kicsit melegszik a jobb felső sarok de ennyivel le is tudja.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
Tényleg megéri gyűjteni/várni rá aki ilyet akar.
Nekem két hete van meg és imádom. Mióta megvettem nem volt kikapcsolva és a rendszer hibátlanul működik.
Tegnap reggel 5:30-kor vettem le töltőről és most 65%-on van. Ehhez hozzátartozik, hogy napközben Blend-et használok ami igaz hogy telefonon keresztül megy mégsem terheli annyira az akksit.
Ami nagyon nagy pozitívum és a telefon mellett szól az a kihangosítás minősége. Az első olyan telefon amit ha kihangosítva használok nem veszi észre az asszonypajtás és nem reklamál hogy nem ért semmitiPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest