- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Erre inkább a Copy-t ajánlom. Nézd meg az aláírásomban a leírást amit készítettem.
Nekem a full user mappám (iTunes, iPhoto, Downloads, Documents stb) fel van töltve, vagyis folyamatban van, mert itt elég lassú a feltöltés.
Viszont egyiknél sincs garancia arra, hogy ezek az adatok meg is lesznek még 5 év múlva is. Ugye ezt tudod? -
Romvr
őstag
Az NSA nem fogja ellopni a pénzem, nyugodtan nézegethetik a számlámat. Nem titkolok semmi rosszat, nyugodtan telepíthetek kamerát a házamba. Nem járok "rossz hírű" helyeken nyugodtan tehetnek belém GPS nyomkövetőt...stb. Aztán ha bűnbak kell nekik, akkor megy a számládra egy kis pénz, látják mikor nem vagy otthon: elrejtenek bizonyítékot, meghamisítják a GPS adatokat hogy "rossz hírű" helyen jártál és vége a te kis "nincs mit titkolnom" életednek.
Gondolkozz ember! Az információ hatalom. Minél többet tudnak rólad, annál nagyobb hatalmuk van feletted."kétfelé kell alapvetően bontani az embereket, akiknek van az ilyenektől félnivalója, meg akiknek nincs"
Csak egyféle ember van: akinek van félni valója ha mindent tudnak róla."Akkor biztos a visszaigazoló sms-t is meghekkelik oda-vissza"
Az SMS-t a szolgáltatók is évekig megőrzik. Szerinted mennyibe lenne nekik elolvasni? Két kattintás? Ha már ismerik az adatfolyamból a felhasználóneved, jelszavad onnantól kezdve olyan mintha te megadtad volna a kormánynak minden hozzáférési adatod, mert a klónozott telód már megvan nekik. Innentől kezdve meg a te pénzed az ő pénzük. De biztos nem akarnak rosszat, hiszen ők sose tesznek olyat!"És biztos, erre irányul ez az egész, csakis erre lehetnek kíváncsiak"
Nem tudod mire irányul, pont ezért kellene aggódnod. Feltételezésből ne indulj ki. Vagy te is olyan vagy, hogy bármit megtehetnek veled, ha az a mottó: Az Ön biztonsága érdekében?(#303) kispx : Ezt mondom a sok "perc alatt törik az AES-256-ot is" embereknek. Egyszerűen fizikailag/logikailag lehetetlen. Jó ha olyan programot használsz amiben van backdoor és figyeli mit írsz be a jelszó mezőbe akkor szívás van. De ezért kell nyílt programokat használni.
-
törölt tag
nem fognak tőled hecc kedvéért 100k-t lenyúlni. de nem is ez a lényeg. mindenkinek megvannak a személyeségi jogai és ami rám és csak rám tartozik (pl. banki ügyletek) az NEM tartozik másra (bankon kívül), ne akarjon már valami harmadik fél is leskelődni a pénztárcámba, mikor neki SEMMI köze nincs hozzá. és itt az adatbiztonság, személyiségi jogok Burj Khalifaról való leszarása majd szögestalpú acélbetkós bakanccsal történő megtaposása történik. a magánéletedbe törnek be sunyi módon és lesik minden mozdulatodat.
-
Stauffenberg
nagyúr
Pont az ilyen mentalitás miatt csinálhatják meg és pont emiatt merészkednek egyre mélyebbre a magánéletedbe. Baromi naiv gondolat, hogy akkor ők most itt megállnak és "csak" ennyit kell feláldoznod egy totalitárius rendszer működése érdekében.
(#297) Romvr: A banki rendszerek feltörésében az angol GCHQ is kivette a részét, mely az NSA partner szervezete egy EU tagállamon belül. Te tényleg elhiszed, hogy ha az NSA-nek adatok kellenek rólad, akkor azt saját maga gyűjti be? Ehh...
-
Romvr
őstag
Ha a titkosított adatfolyamból kihalásszák a kulcsokat, akkor a saját telefonszámláikat tudják fizetni a te nevedben. Ez már tényleg "Fúha"!
Az NSA-t ki kellene irtani a p*csába, mert amit művelnek már a pofátlanság csúcsa! Csinálják de csak USA-ban! Ne itt az EU-ban figyelgessék a kisembereket! -
Szeko2
tag
Ok, tiszta sor, csak egy kósza gondolat volt, csak kíváncsi vagyok, hogy az illegálisnak tűnő cuccokat törlik-e, és ha igen, akkor küld-e a rendszer valami e-mailt, hogy ezt és ezt és ezt az állományt töröltük, vagy esetleg felszólítanak arra, hogy töröld Te magad.
(Korábban valaki írta, hogy asszem a Dropboxából töröltek ki pár állományt, de erről kapott e-mailt is.)Én is előfizettem a szolgáltatásra, de egyelőre csak egy hónapra vettem meg a tárhelyet (8 euró).
Szépen töltögetem fel a cuccaimat, jelenleg 150 gigányi anyagot toltam föl, rengeteg családi fénykép, házi videók a gyerkőcök születésétől kezdve; régi, C64-es játékgyűjteményem még gyermekkoromból... stb... szóval, anyagom van bőven.
3-4 TB-nyi anyagot szeretnék véglegesen feltolni, ha az egy hónap alatt nem lesz semmi gond a szolgáltatással.
Egyelőre minden oké.Mondjuk a feltöltés elég érdekesen megy, én Total Commanderrel másolom fel az állományokat a Bitcasa meghajtójára. A Total Commander villámgyorsan átmásolja a fájlokat, de hiába, ugyanis nem ez a tényleges feltöltési sebesség, hanem ezt követően még a tray ikonon látszik, hogy "upload: 2GB remaining" vagy valami hasonló. Gondolom, a TC csak a cache-t tölti föl, mert 2 giga után JELENTŐSEN belassul a feltöltés, onnantól már "csak" 200-300 kbyte/sec sebességgel megy az upload.
A kliensen ilyenkor már látszódnak a fájlok, de kiírja, hogy "incomplete file"... és ezt addig írja, amíg a kliens fel nem tölti a cuccokat a tray-ban található mértékig.
A feltöltés egyébként megszakítható, és legközelebb onnan folytatja, ahol abbahagyta, csak a klienst kell elindítani.
Eddig tetszik.
A folytatást egy hónap múlva meglátjuk.
:-) -
Szeko2
tag
Ha már használod Te is több napja a szolgáltatást, akkor kérlek, tegyél fel vmi "illegálisat" is... mondjuk egy txt fájlt nevezz át Company.of.Heroes.2-RELOADED.iso -ra, vagy valami hasonló, egyébként létező névre.
Ha pár nap múlva letörlik, akkor nem érdemes semmi hasonlót rátenni a Bitcasa-ra.Én az mp3 gyűjteményemet féltem, többszáz gigányi, jórészt torrentoldalakról leszedett zeném van, aminek birtoklása elvileg legális, de a megosztás már nem az.
Hiába tenném fel magamnak biztonsági mentésként a Bitcasa-ra, ha pár nap múlva törlik.
Megosztani nem akarnám, eddig sem osztottam meg senkivel, de ez nyilván az amcsikat nem fogja érdekelni. -
Egész jól megy a szolgáltatás, stabilan 900k-val megy felfelé az anyag.
Összetett könyvtárakat, mint pl az iphoto library-t nem tudja úgy feltenni a maces kliens, csak ha a csomag tartalmát megnyitom és azon belül a fileokat teszem fel.
Az iTunes könyvtárat viszont szépen feltette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest