- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Erre inkább a Copy-t ajánlom. Nézd meg az aláírásomban a leírást amit készítettem.
Nekem a full user mappám (iTunes, iPhoto, Downloads, Documents stb) fel van töltve, vagyis folyamatban van, mert itt elég lassú a feltöltés.
Viszont egyiknél sincs garancia arra, hogy ezek az adatok meg is lesznek még 5 év múlva is. Ugye ezt tudod? -
llaszlo
veterán
válasz
LeveseSthal #194 üzenetére
Igen óriási, hogy az összes felhős témába mész trollkodni. Mintha muszáj lenne.
Nekem egyik felhőből sem töröltek még semmit sem. Pedig bőven tettem fel jogvédett cuccokat. Főleg zenéket. Ott meg nem fogok azzal szórakozni, hogy átírjam a címeket.
-
llaszlo
veterán
2010-ben, pedig már eléggé adottak voltak ezek a lehetőségek is.
Amikor a szakdogámat írtam jóval 2010 előtt, akkor 5 percenként mentettem 3 szerverre automatikusan.
Akkor még ez a felhőzés nagyon gyerekcipőben járt. Már ha egyáltalán létezett ennyire széles körben.
Előtte volt már adatvesztésem, mert egy barom szétszedte a gépem a tudtom nélkül csak azért, hogy megnézze mi van a vinyón. Vannak ilyen görények, akkor költöztem abba az albiba.
Most már minden fontos cuccom minimum egyszer fel van töltve valahová.
Épp egy teljes backupot csinálok a felhőbe, plusz még van egy másik vinyóm amire meg full rendszermentés van minden adattal, csak ugye az nem szinkronizálódik folyamatosan. -
llaszlo
veterán
válasz
#32839680 #98 üzenetére
A gdrive nagy hátránya, hogy mindent bele kell másolni a mappájába amit szinkronizálni akar az ember.
Még a szimlinkelés sem működik.Ezért nálam a munkás cuccoknak a SugarSync a legjobb, ott ki tudom választani, hogy mit szeretnék szinkronizálni és a rendszerbe is beépül. Backupra meg a Copy-t használom. Ráadásul mindkettő bővíthető meghívóval ingyen.
-
llaszlo
veterán
A Copy-nak is van linux kliense. Meg még más szolgáltatásoknak is. Kicsit szét kellene nézni.
Átlag user úgysem használná ki ezt a tárhelyet, de még a jóval nagyobbakat sem.
A mai feltöltési sebességekkel meg egy 300GB-os adatmentés akár hetekbe beletelik. Tehát backup-ra is eléggé korlátozottan használható. Persze ez csak idő kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest