Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szeko2

tag

válasz lugosi #277 üzenetére

Ok, tiszta sor, csak egy kósza gondolat volt, csak kíváncsi vagyok, hogy az illegálisnak tűnő cuccokat törlik-e, és ha igen, akkor küld-e a rendszer valami e-mailt, hogy ezt és ezt és ezt az állományt töröltük, vagy esetleg felszólítanak arra, hogy töröld Te magad.
    (Korábban valaki írta, hogy asszem a Dropboxából töröltek ki pár állományt, de erről kapott e-mailt is.)

Én is előfizettem a szolgáltatásra, de egyelőre csak egy hónapra vettem meg a tárhelyet (8 euró).
    Szépen töltögetem fel a cuccaimat, jelenleg 150 gigányi anyagot toltam föl, rengeteg családi fénykép, házi videók a gyerkőcök születésétől kezdve; régi, C64-es játékgyűjteményem még gyermekkoromból... stb... szóval, anyagom van bőven.
    3-4 TB-nyi anyagot szeretnék véglegesen feltolni, ha az egy hónap alatt nem lesz semmi gond a szolgáltatással.
    Egyelőre minden oké.

Mondjuk a feltöltés elég érdekesen megy, én Total Commanderrel másolom fel az állományokat a Bitcasa meghajtójára. A Total Commander villámgyorsan átmásolja a fájlokat, de hiába, ugyanis nem ez a tényleges feltöltési sebesség, hanem ezt követően még a tray ikonon látszik, hogy "upload: 2GB remaining" vagy valami hasonló. Gondolom, a TC csak a cache-t tölti föl, mert 2 giga után JELENTŐSEN belassul a feltöltés, onnantól már "csak" 200-300 kbyte/sec sebességgel megy az upload.
    A kliensen ilyenkor már látszódnak a fájlok, de kiírja, hogy "incomplete file"... és ezt addig írja, amíg a kliens fel nem tölti a cuccokat a tray-ban található mértékig.
    A feltöltés egyébként megszakítható, és legközelebb onnan folytatja, ahol abbahagyta, csak a klienst kell elindítani.
    Eddig tetszik.
    A folytatást egy hónap múlva meglátjuk.
    :-)

Új hozzászólás Aktív témák