- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Akkor biztos a visszaigazoló sms-t is meghekkelik oda-vissza. És biztos, erre irányul ez az egész, csakis erre lehetnek kíváncsiak.
Stauffenberg: nem állnak meg? Miért, mit csinálnak? Ellopnak tőlem 100.000 Ft-ot? Vagy mit?Újabban ezzel foglalkoznak?
Asszem e tekintetben kétfelé kell alapvetően bontani az embereket, akiknek van az ilyenektől félnivalója, meg akiknek nincs. Szerintem én az utóbbiba tartozok.
-
Hát nem tudom, hogy te meg fogod-e hosszabbítani az egy hónapot, én jelenleg azon filózok, hogy visszakérem a pénzem.
Ugyanis kiírja szépen a kliens, hogy minden szinkronizálva van, de valójában nincs fent a felhőben, a webes felületen belépve látom.
Feltöltöttem 120 gigát, ma próbaképpen bemásoltam abba a könyvtárba, amit mirrorozok, pár képet. Hangsúlyozom, kb 10 db, 2-2.5 megás képről van szó, tehát úgy negyed óra alatt azért a 80/40-es netemen mondjuk úgy, ennek fel kellett volna érni. Még akkor is, ha mondjuk csak 300k-val menne felfelé. A bibi az, hogy a képek fele fent van, a fele nincs, de a kliens szerint minden fent van. Namost én nem fogok azzal vacakolni, hogy mindig mindent egyesével visszaellenőrizzek, hogy felment-e. A dropboxban erre pl soha semmi szükség, az tökéletesen megbízható. Viszont ez nem az.
Sajnos 17k-ba fájt még így is, a kedvezménnyel, de azt hiszem, ha ez a pár kép mondjuk 1 órán belül nem jelenik meg a felhőben, akkor visszakérem a pénzt, mert akkor ez így számomra teljesen megbízhatatlan. -
válasz
Alchemist #279 üzenetére
Persze, menti őket a time machine, de az is csak egy vinyó a géphez kötve. De ugyanúgy azzal sem szórakozok, nem rulettezek vele, hogy hogy tudnék rajta egy törlést csinálni vagy csináltatni, ugyanígy nem szórakozok az online tárhelyemmel se.
Persze semmi bajom azzal ha valaki ezt teszi a sajátjával, csak ne legyen kötelező -
Egész jól megy a szolgáltatás, stabilan 900k-val megy felfelé az anyag.
Összetett könyvtárakat, mint pl az iphoto library-t nem tudja úgy feltenni a maces kliens, csak ha a csomag tartalmát megnyitom és azon belül a fileokat teszem fel.
Az iTunes könyvtárat viszont szépen feltette. -
Az arena20 kódot hol kell beírni?
Elkezdeném a megvételt, ott átdob a paypal oldalára, de ha ott arra kattintanék, hogy fizetés, akkor a 99-et vonná le. Nem találok a fizetéskor, a paypal adatok megadása előtt olyan lehetőséget, hogy a promóciós kódot beírjam.Szerk.: megvan. Csak a szememet nem ütötte ki, zölddel azzal kezdődik az egész.
-
válasz
#32839680 #266 üzenetére
Megtaláltam a supporton. Ilyenkor 2 napja van az embernek, hogy töröljön, vagy upgradeljen infinite-re. Utána van még egy 30 napos időszak, amikor feltölteni már nem tudok hozzá, utána egy 90 napos amikor már ők törölnek belőle.
Mindenesetre most annyit hámoztam ki belőle, hogy amire én gondolok, hogy használnám, arra működik, így majd meggondolom a dolgot, hogy előfizetek-e rá. -
Regisztráltam egy ingyeneset, kipróbálandó.
Van is benne egy szolgáltatás, ami nekem nagyon tetszik/tetszene, a mirrored folders.
Nosza gondoltam fel is töltöm az itunes librarymat, hogy meglegyen archiválva is. Már feltöltés közben voltam, amikor láttam, hogy "kicsit" több zeném van, mint az ingyenes 10 gigás tárhely. Mire végzett a feltöltéssel, meg tudtam nézni, hogy ennek ellenére mindent feltöltött, viszont a preferences-ben azt írja, hogy over quota.Így néz ki. Ez elég érdekes. Akkor ez most azt jelenti, hogy valamiféle "Trial" időszakig használhatom a végtelen mennyiségű tárhelyet? A helyzet az, hogy a szolgáltatást elsősorban egy jelenleg 141 gigás - de növekvő - iphoto library tárolására használnám elsősorban.
Mit tudtok erről az over quota-ról? Meddig tart ez a "trial" időszak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest