- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayanlith
tag
válasz
Ayanlith #323 üzenetére
Na jó, most sikerült összemosnom az üzleti csomagot a personallal, utóbbinál 5 GB-ra csökkent az ingyenes fiók mérete.
Bevallom először az üzleti részhez dobott a Bitcasa oldala, valójában amiatt íródott az előző kommentem (mert ott aztán tényleg lesokkoltak az árak), aztán láttam, hogy van personal "fül" is, így aztán próbáltam értelmesebbé tenni az előző "kirohanásomat".
-
Ayanlith
tag
Most pedig sajnos már végtelen tárhely sincs, 1000 dollár a 10 TB évente.
Jó, az ingyenes tárhely viszont 10-ről 25 GB-ra nőtt a cikk megírása óta, persze ez nem változtat a lényegen.
-
Ayanlith
tag
válasz
arnyekxxx #274 üzenetére
Azok után, hogy egyik napról a másikra szó nélkül tönkrement az alig használt, de a garanciaidőt már túllépő külső winchesterem és több, mint fél terrabájt adatot vesztettem (és csak azért nem a dupláját, mert ami igazán fontos volt, azt az elérhető erőforrásaim szerint több példányban tárolom), az én válaszom egyértelmű nem lenne. Ha normális, biztonságosabb otthoni biztonsági mentést akarsz csinálni az pedig már nem 20 ezer Ft körüli összeg.
Tudom, nem nekem szólt a kérdés, de még friss az élmény és ez már a második ilyen mértékű adatvesztésem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest