Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lugosi

MODERÁTOR

válasz Szeko2 #283 üzenetére

Hát nem tudom, hogy te meg fogod-e hosszabbítani az egy hónapot, én jelenleg azon filózok, hogy visszakérem a pénzem.
    Ugyanis kiírja szépen a kliens, hogy minden szinkronizálva van, de valójában nincs fent a felhőben, a webes felületen belépve látom.
    Feltöltöttem 120 gigát, ma próbaképpen bemásoltam abba a könyvtárba, amit mirrorozok, pár képet. Hangsúlyozom, kb 10 db, 2-2.5 megás képről van szó, tehát úgy negyed óra alatt azért a 80/40-es netemen mondjuk úgy, ennek fel kellett volna érni. Még akkor is, ha mondjuk csak 300k-val menne felfelé. A bibi az, hogy a képek fele fent van, a fele nincs, de a kliens szerint minden fent van. Namost én nem fogok azzal vacakolni, hogy mindig mindent egyesével visszaellenőrizzek, hogy felment-e. A dropboxban erre pl soha semmi szükség, az tökéletesen megbízható. Viszont ez nem az.
    Sajnos 17k-ba fájt még így is, a kedvezménnyel, de azt hiszem, ha ez a pár kép mondjuk 1 órán belül nem jelenik meg a felhőben, akkor visszakérem a pénzt, mert akkor ez így számomra teljesen megbízhatatlan. :((

Új hozzászólás Aktív témák