Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát nem tudom, hogy te meg fogod-e hosszabbítani az egy hónapot, én jelenleg azon filózok, hogy visszakérem a pénzem.
Ugyanis kiírja szépen a kliens, hogy minden szinkronizálva van, de valójában nincs fent a felhőben, a webes felületen belépve látom.
Feltöltöttem 120 gigát, ma próbaképpen bemásoltam abba a könyvtárba, amit mirrorozok, pár képet. Hangsúlyozom, kb 10 db, 2-2.5 megás képről van szó, tehát úgy negyed óra alatt azért a 80/40-es netemen mondjuk úgy, ennek fel kellett volna érni. Még akkor is, ha mondjuk csak 300k-val menne felfelé. A bibi az, hogy a képek fele fent van, a fele nincs, de a kliens szerint minden fent van. Namost én nem fogok azzal vacakolni, hogy mindig mindent egyesével visszaellenőrizzek, hogy felment-e. A dropboxban erre pl soha semmi szükség, az tökéletesen megbízható. Viszont ez nem az.
Sajnos 17k-ba fájt még így is, a kedvezménnyel, de azt hiszem, ha ez a pár kép mondjuk 1 órán belül nem jelenik meg a felhőben, akkor visszakérem a pénzt, mert akkor ez így számomra teljesen megbízhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- bambano: Bambanő háza tája
- EAFC 26
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Pro Gamer Pc RTX 5070 TI / RYZEN 7 7800X3D / 32GB RAM / 1TB SSD
- Acer Predator Helios 300 Alza számlás garis i9-11900H 15.6" 144Hz RTX 3060 6GB GDDR6 16GB RAM 2x1TB
- Xbox 360 Kronos 500GB RGH3 - Dobozos gyűjtői állapotú
- i7 12700/ 32GB DDR4/ RTX3070Ti/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest