- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Carline #7375 üzenetére
Kössz, műxik.
Más téma; nem Xiaomi töltő+kábel párossal sikerült valakinek beizzítani a Xiaomi rapit töltést?
Nálam hiába tudja a kábel és a töltő is a 33, 65, vagy akár 100W-os töltést, egyikkel sem megy rendes tempóval. Még gyorstöltésre sem kapcsol fel, csak simán tölti.
Egyedül egy autós töltő + olcsó kínai boltos mintás kábel kombóval tudja a gyors töltést, de azzal sem a rapid-ot. -
válasz
Carline #7373 üzenetére
Igen, köszi, közben olvastam én is.
LineageOS esetén nekem a magisk nem hozott sikert, szóval majd egy nyugalmasabb időszakban futok neki a telepítésnek, amikor lesz időm mindent visszacsinálni, ha nem sikerül.
A wallet-en kívül van más nfc fizetős app, ami így is műxik?
-
válasz
Carline #7199 üzenetére
Igen, a legutolsót.
Én a lineageos leírása alapján töltöttem le mindent. MindTheGapps van oda belinkelve.A Simple-t most próbáltam ki, be lehet jelentkezni, látja minden korábbi adatomat.
Ma késő du. a parkolást is ki tudom majd próbálni vele, hogy végigmegy-e a folyamat. -
-
bupemko
senior tag
válasz
Carline #7023 üzenetére
Ma reggel frissítettem 12.5-ös xiaomi.eu ROM-ról 14.0.2-re gond nélkül a beállításokból (előtte azért minden adatot átmásoltam Android File Transfer-rel tegnap este MacBook-ra). Nekem valami régebbi recovery volt telepítve, ki kellett kapcsolni a képernyőzárat, különben nem tudta feloldani a titkosítást.
Mikor kész lett, akkor megnéztem, hogy van-e még frissítés a beállításokban, ekkor rákérdezett, hogy van-e TWRP telepítve, ugyanis ez kell az OTA frissítésekhez (logikus, most is ezt használtam).
-
válasz
Carline #7017 üzenetére
Köszönöm, akkor recovery-ből felteszem majd az általad linkelt recovery-t, azután meg már mehet majd a ...first_install_with_data_format... telepítés.
------------------------------------------
@tomboy0013: Nálam PE-en az órám sem hajlandó bluetooth-on maradni a telóval és igaz, hogy nem is foglalkoztam nagyon a dologgal, de normál esetben nem kellene vele ugye buherálnia az embernek.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Carline #6947 üzenetére
App lakatolás és automata indítás sincs, nem kell szórakozni ezekkel, szerencsére ez nem MIUI, itt mókolás nélkül megjönnek rendesen az értesítések és az alkalmazások háttérben tartása is sokkal jobb mint MIUI alatt, vagyishát itt van háttérben tartás, MIUI alatt nekem kb nem létező dolog volt.
Nekem anno a lakatolt appokat is újratöltötte egy idő után... Bár én nem eu-t használtam csak a gyári ROM-ot. -
-
-
válasz
Carline #5536 üzenetére
Ezzel én is így vagyok, hogy amíg elérhető friss MIUI ROM bármilyen formában, addig igyekszem azon maradni.
Előző Poco F1-emen is már majdnem kipróbáltam egy Pixel Experienced-et, de csak azért, mert már nem valószínű, hogy kapni fog frissebb MIUI-t, már xiaomi.eu félét sem, de végülis családban öröklődött, így az aktuális MIUI-n hagytam.
Az mondjuk durva dolog, hogy CrDroid eldobálta az órát, elvileg általánosan nem is lenne szükséges lakatolni az órák szoftverét, hanem alapon úgy kellene működnie a rendszernek, hogy azért eldobálás probléma ne legyen.
Persze ha van mód, akkor érdemes az ilyen app-okat lakatolni mindenesetre. -
válasz
Carline #5362 üzenetére
Köszi!
Egyébként hová tölti le a frissítőcsomagot a rendszer? Mert manuálisan kell neki betallózni, de nem találom sehol.
Pedig nekem letöltötte 100%-ig.Mondjuk az érdekes, hogy pár másodpercenként folyamatosan végig pittyegett a "letöltés" értesítése, ami 100% után is folytatta, kisöpörni nem lehetett, hanem idegből újraindítottam a telefont.
-
arnoka
tag
válasz
Carline #4794 üzenetére
Csak saját felelősségre
Egyébként az android 11 eljövetelekor én is elgondolkoztam ezen a fránya eu-n, de mostanra sztem egész jó lett a stock, néha kicsit apkmirror-ozok (rendszerint aod, launcher, wallpaper), adb fastboot tool-lal leszedtem/tiltottam pár dolgot. Értesítések helyes működésére nem tenném a nyakam, de elvagyok..
-
gusthy
veterán
válasz
Carline #2661 üzenetére
Mindegyik Kínából lett beszerezve
Nem, nem ezen múlik, hogy melyik verziót sikerül megkapnod, pl. nekem abszolút európai beszerzésű a telefonom és sima global van rajta, de valaki írta, hogy ugyanabban a boltban egyik ilyen, másik olyan. az EEA globál előnye, hogy egy mozdulattal lehet benne tiltani az összes reklámokat a Mi appokon belül. -
-
AizawaKouta
tag
válasz
Carline #2232 üzenetére
Ez jó kérdés, mivel normál esetben nem venni észre. 2 hét után egy csillagképes fénykép készítésekor vettem észre, hogy tök sötét van kamera széle meg világos. Majd egy kép nézésekor, hogy akárhogy forgatom a telefont (álló, fektetve) mindig ugyanott világosabb a kép, a hangszóró felé. Ezek után a sötét témás facebooktól lehídaltam. Viszont youtube, vagy világos témánál, illetve nappal nem vehető észre.
B-tel Nagykátai szervízbe kell eljuttatni a telefont. -
Toth_Jani
őstag
válasz
Carline #2219 üzenetére
Sajnos egy toronyház plakátjához kevés a kamera, de rendes világitás mellett ez bőven elégséges, kinyomtatni a képet akár A4-es méretben tökéletesen lehet, egy 4K-s TV-n pedig a 4x nagyobb felbontás elég jól mutat, ha nem béna a fényképész.
Természetesen egy Profi fotósnak inkább a DSLR gép ajánlható, amiből a jobbak nem véletlenül kezdődnek 500 ezernél.
A képeket akár HEIC formátumban is elmenti ami javít a minőségen viszont Windows alatt program kell a megjelenítéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest