Új hozzászólás Aktív témák
-
Toth_Jani
őstag
válasz
AizawaKouta #2236 üzenetére
Mondjuk ez egy AMOLED kijelzőnél érdekes, a normál kijelző esetén bevilágit a LED.
Azt sem értem ha már a Facebooknál van sötét téma akkor miért nem AMOLED fekete, mert ha a telefon beállításainál mézem ott a menü igenis fekete háttéren van.
Igaz szerintem ez sima Alkalmazás hiba, nem hagyják egyszerűen hogy ott ne kapcsoljon be a LED, és szürke háttérszint használnak. -
Carline
őstag
válasz
AizawaKouta #2228 üzenetére
Kezdetek óta ilyen?
Nézek inkább turbadonál, mert úgy vissza tudom küldeni. Ha spanyolból rendelek akkor meg rajtam maradna. -
tomboy0013
veterán
válasz
AizawaKouta #2228 üzenetére
Én is kíváncsi vagyok a B-tel reakciójára az ügyben, sűrűn cserélődik a cég a webáruház mögött. A mostani Kft. is 2019-es ami viszi.
-
snakebait
senior tag
válasz
AizawaKouta #2201 üzenetére
Én a bejelentés óta várom facebukra a sötét módot, tehát egész évben, ígérgetik, de még sehol. Pedig dark mód fan vagyok.
snecizero-attól, hogy TE kifogtál egy hibás darabot vagy a fene nagy igényeid szintjét nem üti meg ez a telefon, attól nem kell senkit lebeszélni-eltántorítani tőle. Szerintem ennyi pénzért ilyen tudású telefont nem találni a piacon pillanatynyilag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- GTA VI
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged