- Külföldi SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
snakebait
senior tag
Köszönöm szépen a segítséget, de külső témát nem igazán szándékoznék feltenni, mivel telegram csoportban ahogy nézegetem nem találok olyan témát aminél szemmel látnám, hogy tartalmazna dinamikus widgetet. Marad a téma alkalmazás, igaz ott is ugyan úgy vagyok mint telegramon, hiába nézem a témát-kat nem látom, hogy tartalmazná ami miatt feltenném. 😬😮🤔
-
snakebait
senior tag
-
snakebait
senior tag
-
Masooo
aktív tag
Köszönöm!
A csíkot kikapcsoltam, ez már növeli a komfort érzetemet. A launchert feltettem, meglátjuk, ha mostanában nem vacakol, akkor ezen megnyugszom megint.
A hívással kapcsolatos gondok viszont zavarnak, de meglátjuk, figyelem tovább a fejleményeket.
Remegve várva a 12.5 öt. -
Carline
őstag
xiaomi.eu MIUI stablet használok és gondoltam felteszem az itt linkelt legfrissebb AoD apk-t, de "Can't install system applications from unofficial channels" üzenettel nem telepíti.
A stock rommal ellentétben ebben rendszerfájl frissítés menü meg nincs.
Hogyan lehetne mégis telepíteni? -
snakebait
senior tag
Az előző hsz. - emben írtam a gond okát. Nem engedi feltenni a microg-t csak ha kikapcsolom az optimalizációt és csak úgy a YT vancedot. És ha kikapcsolom az optimalizációt akkor az kavarja össze az eddig is bugos rendszerem. Tudom, hogy amúgy is bugos a rendszer és nem emiatt van. Az volna a lényeg hogy felmenjen a vanced optimalizáció kikapcsolás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest