- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
csenor
senior tag
válasz
Stauffenberg #423 üzenetére
UPS holnap nem dolgozik, mondta a hölgy.
-
Répafőzelek
tag
válasz
Stauffenberg #297 üzenetére
Nekem csupa rossz tapasztalatom van az LG szervizzel. Alaplap cserére több, mint két hetet kellett várnom, ráadásul a kijelző cserét beégés miatt megtagadták. Legközelebb meg jól megszívattak az akksival, felhívtam őket, hogy van-e raktáron akksi G4-hez, mondták van, menjek nyugodtan, mire odaértem nem volt egy se, mehettem vissza 1,5 hét múlva megint.
-
hajbel
addikt
válasz
A másik fő ok az, hogy az oppo és a vivo fejlesztési költségeit a fent említett két cégre terhelik rá, nem pedig a OP-ra. Az LG és a Samsung inkább kukázza a szoftver részleget és a képviseleteket, de adja olcsóbban a telefont stock androiddal, mert a UI és az update siralmas
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Eddig nálam garanciális ügyintézésben a német amazon volt a legjobb. 6 hónapos telefon meghibásodott, jeleztem feléjük. 2 lehetőséget ajánlottak.
- Visszaküldöm és küldenek egy teljesen új, ugyanolyan típust.
- Visszaküldöm és visszakapom a vásárláskori vételárat.
Mindkét esetben a postát is fizetik.+ még a TMX volt kellemes csalódás. kb. 1 hónapja egy - az olasz amazonról rendelt, de már hardveraprón eladott - korábbi Moto X4-em kifeküdt. A Lenovo ügyfélszolgálattal felvette a kapcsolatot a jelenlegi tulaj, akik átirányították a TMX-hez. Ott adtak volna cserekészüléket, de nekik csak 3/32-es verzió lett volna a 4/64-es helyett. Olasz amazonnal felvettük a kapcsolatot, ők leírták, hogy alapesetben cserélnék, de már náluk nincs ilyen verzió, így pénzvisszatérítés lesz, küldjük el nekik a telefont. A jelenlegi tulaj még írt a Lenovonak, akiken keresztül bevették a TMX-be, hogy ők lerendezik ezt a kört és cserébe kapott egy új Z3 Play-t, mert abból volt 4/64-es verziójuk. - így a végén jobban járt az új tulaj.
-
hardline
senior tag
válasz
Stauffenberg #285 üzenetére
Ezt jó tudni, hogy erre is kiterjed a garancia.
-
KraX
őstag
válasz
Stauffenberg #179 üzenetére
OP nagyon jo osszessegeben. Aprosagok vannak csak amik zavarnak a 3-ban. En iphone vonalrol valtottam, elotte csak iphoneom volt 2008-tol, de ahogy meredeken elkezdtek emelkedni a keszulek arak azt mondtam, hogy viszlat (6s-t mar eladtam es abbol lett tobbek kozott ez a telefon is). Megengedhetnek magamnak egy csucs iphone-t is de ez nalam elvi kerdes. Egy nyomorult hasznalati targyert sulyos szazezreket fizetni orultseg, szerintem. Semmi nem indokolja ma mar. Mindent elerek ezen a platformon is amit akarok (biztos van egy marginalis % kivetel de nem sok). Oneplus most is nagyon jo lett, egyetlen bajom ha nincs ertesitesi led mert az egy nagyon hasznos feature. En mar nem az a korosztaly vagyok aki allandoan ki-be kapcsolgatja a telefonjat. Jatszani sem jatszom es videot sem nezek. Turheto kamera viszont kell, az meg megvan ebben a telefonban (6t). Az ujjlenyomat olvasonal pedig mukodik, hogy egy ujjat ketszer vagu tobbszor scanneltet be az ember a keszulekkel es maris jol fog mukodni, persze akkor nem tudja majd mind a 8 vagy 10 ujjara beconfogolni a telefont de nekem eleg 2 ujjam is amivel kinyitom. Tudom, igenytelen vagyok.
-
hajbel
addikt
válasz
Stauffenberg #196 üzenetére
10 soros témához semmilyen formában nem kapcsolódó arcoskodás nélkül is értem, hogy nem akarod érteni az érveimet valamint a konteódat is. Ne vegyek Xiaomit, mert indiában reklámok vannak a menüben. [link] Máshol nincsenek. Attól még, hogy a Xiaomi bevallja, hogy adatot gyűjt, nem azt jelenti, hogy más nem gyűjt adatot.
-
hajbel
addikt
válasz
Stauffenberg #187 üzenetére
Érdekes én ilyenekkel nem találkoztam a haverom telefonján, de ha találkoznék, akkor felraknék rá egy android onet. Ha nem értenék hozzá, akkor megkérnék valakit, hogy rakja fel, mert már elérte egy 10 éves értelmi szintjét és fel tud rakni egy ROM-ot youtube videó alapján. Problem solved. Haverom nfc-t nem használ, 4K kijelzővel nem rendelkezik (ugye ott videónál csak 4K 30 fps van és nincs stabilizáció). Számára tökéletes választás £300-ért ugyanaz a hardware, mint amit a OP árul(t) 470-ért és még a memóriát is bővítheti kártyával.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Stauffenberg #187 üzenetére
Egy okkal több, hogy ne vegyek Xiaomi-t.
Amúgy én nem értem náluk ez bevett rendszer Ázsiában? Engem a jelenlegi reklámok is kikészítenek már.
Nem véletlen van fent 2 reklámblokkoló telefonon + böngészős add-on. -
hajbel
addikt
válasz
Stauffenberg #176 üzenetére
Lehet nyitni rajta a bootloadert garanciavesztés nélkül. Szerintem ár/érték arányban mindent ver. A kamerája is elképesztően jó, még éjjel is. Ha nem használnám naponta többször az nfc-t, akkor nem is gondolkodnék a onepluson, ár/értékben agyonveri a pocok.
-
KraX
őstag
válasz
Stauffenberg #176 üzenetére
En is igy vagyok ezzel. Nekem sima 3-om van meg es meg mindig egy nagyon jo telefonnak tartom. Az akku kapacitas is egeszen turheto igy ket es fel ev utan is bar nem annyira massziv de soha nem is volt. Az uj telefont megvennem de az ertesitesi led hianya nagyon fajo pont (ha igy van).
-
válasz
Stauffenberg #171 üzenetére
Szerintem tök jó, hogy ennyire elgurult a gyógyszer a felső szegmensben.
A középkategóriás telefonok( <3 xiaomi ) rengeteget fejlődtek emiatt és az átlagos felhasználásra több mint elég.Persze a következő telefonom is valószínűleg 1+ lesz.
-
válasz
Stauffenberg #171 üzenetére
Ebbe sok igazság van . Én direkt 128 as 3T vettem anno 3-4 évre terveztem vele. Nekem ami még hiányzik a 6T ből az a nagy látószögű kamera értesítési led és az LDAC meg ezt az ujjlenyomat olvasót se érzem az igazinak. Olcsón akartam jót venni de ha már itt tartunk akkor a Poco f1 90 ezer ft sincs és csak esik az ára egyértelmű hogy jobb a 6 T de adjak ki érte kétszer annyit ?
-
hemaka
nagyúr
válasz
Stauffenberg #47 üzenetére
Akkor az egy fokkal jobb azert, mintha arcba kuldene a teljes kijelzovel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Bemutatkozott a OnePlus 6T
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest