- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcarc
senior tag
Volt 6 osom és közben egy alsó középkategóriás xiaomi a2 lite. Jò újra OP lenni. Nagyon tetszik, hogy alul kisebb a káva, szebb a noccs is, bár a 6 oson sem zavart. Az ujjlenyomat olvasó jól működik, igen kicsit talán lassabb mint volt de nem észrevehető. Face unlock továbbra is király, akksirol később tudok csak nyilatkozni.
-
spm
tag
A teljesen szubjektív véleményem röviden: brutál bejön a telefon.
Kicsit hosszabban: Tudni kell hogy egy már két éves elmúlt HTC 10-et cseréltem ma le 6T-re és a különbség nem kicsi bár ez annyira persze nem meglepő, fejlődés van rendesen. Kicsit több mint 1 órán át használtam eddig a OnePlus-t max fényerőn mindent bekapcsolva és kb. 15% akkut evett, nálam ez önmagában elég ütős érv. A faltól falig kijelző szuper a színek főleg úgy gyönyörűek hogy a két telefont egymás mellé tettem max fényerővel, a kisebb PPI majd egy óra használat után a Flashscore alkalmazásban tűnt fel először szóval ez nem lesz probléma. A sebességbeli különbség is szinte hihetetlen, a HTC sem volt lomhának mondható, de ez...Fotózásról majd később de ez a terület eddig sem volt meghatározó számomra.
A OnePlus Switch alkalmazás tökéletesen átpakolta a fontos cuccaimat, piros pont. Ami pedig természetesen leginkább érdekelt az a kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó. Hát kérem gyorsabb mint a HTC-n található, persze nem ez a mérce, de nekem ez is meglepetés és öröm.
Így elsőre ennyi. -
moordavid
aktív tag
Nekem is Nov. 9.-e az érkezés, mai rendeléssel. Én pedig nyugati megyében élek itthon. A földrajzi helyzet a kiszállítás idejét nem befolyásolja. Lehet elkelt az a készlet mennyiség aminek a kiszállítása még a héten garantált volt. De lehet, hogy csak nem priority shippinggel kérted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Bemutatkozott a OnePlus 6T
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest