- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zambozoli
aktív tag
válasz
Hoorus #13233 üzenetére
Szemezgettem vele!
Általános kérdés: mi nem működik?
- Gomb villany:?
- Értesítő LED:?
- Képernyő feloldás késés:?
- GPS:?
- Play zene akadás:?
- Magyar:?
- Bejövő híváskor képernyő mindig rendesen kivilágosodik (látható aki hív):?
- Bluetooth működik:?
- Üzemidő:?
- Egyéb észrevételek:? -
-
borzosmorzi
tag
válasz
Hoorus #13125 üzenetére
Igen, ez megoldja a hibás időzónát, de akkor ez fixen így marad, külföldön nem állítja át a helyére.
De ami érdekes, hogy nálam az automatikus időzóna Voda 4G alatt működik csak hibásan (3G, Edge alatt viszont jó), az is csak Magyarországon, külföldön a Vodafone 4G helyesen állítja be az automatikus időzónát. Ezt a fura működést az S141 és S146 romokkal tapasztaltam, amikor télen még az S139-et használtam, csak 3G szolgáltatásom volt, úgyhogy nem tudom, hogy megvolt-e már akkor is a hiba. -
zambozoli
aktív tag
válasz
Hoorus #13002 üzenetére
Annyi ROM van már, mint égen a csillag, de egyet mondjatok, amiben minden stabilan működik.
Pl.: Nem állnak le a google alkalmazások, mennek a kamerák, nem akad a zenelejátszás, használható a blutooth, nem zabálja fel az akkumulátort, az összes rendszerkompatibilis program elfut rajt, nem pusztul el a GPS, van térerő, wifi, VPN és a hangerőt sem kell valami "programozó mérnöki" menüben kajtatni.
Ja és nem kell fél napokat mókolni, hogy fel lehessen rakni a telefonra.Mi lenne, ha ez a sok JÓ(!!!) szakács, kicsit beszélgetne, és csinálnának egyet, de az tuti lenne, még fizenék is érte, csak legyen egy ami:... JÓ!!!
-
Diabo6
senior tag
-
johnnnyscuz
csendes újonc
válasz
Hoorus #12611 üzenetére
És sima Google?Mert az utolsó Google és Google+ frissítés óta csinálja.....Valamiért az eszköztáron tartja a kereső ikont...amióta kilőttem a frissítést eltűnt.Ha gpst használó progit megnyitok előjön a keresés,ha bezárom a progit akkor eltűnik.Valószínű keresi a hattérben,mint eddig de nincs az eszköztáron...legalábbis eddig(zárt térben tesztelve)valami guglis progit keress,ami a napokban frissült...
-
-
Dave Crank
senior tag
válasz
Hoorus #12126 üzenetére
Magyar nyelv van benne, simán felment, jól megy.
Előlapi kamera nem működik, lehet, hogy ez írva is volt, de lehet csak én voltam a láma, és nem találtam meg, hogy hol kell átváltani.
Még amit észrevettem érdekességként, fotóztam a hátlapival, és mikor rámentem az utoljára fotózott képre, a jobb alsó sarokban, akkor nem azt dobta be, hanem még az előző rommal készített videót, szóval nem az utoljára lőttet, ezt nem tudom miért.
CM12.1-nél kinek milyen az üzemidő, mostanában annyira nem olvastam a topicot, illetve miket lehet kilőni/állítani, hogy esetleg tovább bírja? Nekem a 0616-os volt fent, de annak nem volt a legjobb az üzemideje, az volt az érzésem.
6.0-t tesztelem még, majd írok még róla. -
Tinuszka
tag
válasz
Hoorus #12011 üzenetére
amíg nem frissítettem .19-re, nekem is bejött párszor ez a lefagyás/se duplakopp/se bekapcs gomb, tényleg rohadtul idegesítő volt. Mondjuk nekem kitartóbb nyomogatás után mindig sikerült felébresztenem, lehet nem volt annyira durva mint neked. Úgy tűnik azóta ez megjavult, és a duplakopp is mindig működik.
Most már csak azt kellene elérnem, hogy többet szundítson, de nem bírok rájönni mi tartja ébren offban, a kernel wakelock-ot nem bírom meglesni...
aztán ha nem sikerül megoldani, lehet én is váltok egy nyugodt hétvégén
-
Diabo6
senior tag
válasz
Hoorus #11974 üzenetére
Gravityben nem lehet duplakoppot. Hasonlót igen. Nekem ma megy fel a genesis. Már szemezek vele egy ideje. A viberem szórakozik, így azt újrahúznám, de ha már így is minden ismerősöm.értesítést kap a viberemről, cserélek egy romot. 😃 Aosp 64 bit után twrpből mehet fel?
-
-
borzosmorzi
tag
válasz
Hoorus #10142 üzenetére
Eredetileg nekem is CZ volt (KitKat alatt). Azóta állandóan US-re áll át. Megmondom azért gyanakszom a PN-re, mert valószínűleg az alaplap sorozatszámát jelöli, ezt lehet, hogy az akku eltávolításával le lehetne olvasni az alaplapról, de inkább nem próbálom ki a gari miatt.
-
borzosmorzi
tag
-
-
p.lac
tag
Köszönöm a tippet, az Oukitel K6000-es tetszik, a hardver valóban gyakorlatilag ugyan az.
Mondjuk szimpatikusabb lenne az 5 colos p1m a 5,5 col helyett, de a nagy akksi mindent visz, főleg, hogy nem nagy a kávája, ahogy látom.
Engedj meg egy kérdést: honnan vennéd?
Én itt találtam meg: http://www.androidmobilmarket.com/index.php?route=product/product&product_id=2157
Köszönettel: p.lac
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest