- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Diabo6 #16308 üzenetére
Először is BÚÉK
Na mivel senki nem válaszolt (legalábbis itt), valszeg azért nem megy a rootolt telefonon a banki alkalmazás, mert rootolt telefon esetén le van tiltva, ami nagyon helyes.
Amúgy sem kellene senkinek sem bankügyeket intéznie az okostelefonján, semmilyen körülmények között.
-
batkagt540
csendes tag
válasz
Diabo6 #16220 üzenetére
Igazából ahogy olvastam, azt vettem ki, hogy flashelés során mindegy melyik megy fel, hiszen a progi teljesen átírja a rendszert, majd ha pedig twrp alól szeretnék romot cserélni ott már figyuzni kell erre. Persze lehet nem jól értelmeztem valamit. Mindenesetre még küzdök vele. Én szeretem nagyon, jó kis megbízható teló, olyan, mint kis öccse a 780-as.
Köszi szépen, hogy írtál!!!
-
tomazin
veterán
válasz
Diabo6 #15706 üzenetére
Hát sokat nem fogok tudni vele segíteni, de emlékeim szerint van egy olyan droidos progi, ami eseménykezelő. Pl. ilyeneket lehet beállítani vele, hogyha 6óra van és látszik az "XY" wifi, akkor állítsd be a hangerőt 50re. Azzal egész biztosan meg tudod oldani.
Közben megtaláltam.mod: simán lehet ágyúval verébre effektus.
-
-
zambozoli
aktív tag
válasz
Diabo6 #15421 üzenetére
"Ha kikapcsolom a mobilnetet egyből eltűnik a wifiről a felkiáltójel. Ha a mobilnet is be van kapcsolva, akkor fellép ugyan a wifire, de nem lesz net."
Mondjuk azért ez elég durva hiba! Én emiatt tuti nem raknám fel. Naponta többször ki-be kapcsolgatni a mobilnetet...2017-ben... androidon...nemá! -
Apollyon
Korrektor
válasz
Diabo6 #15404 üzenetére
Én így raktam fel, és elsőre sikerült: [link] Gyakorlatilag ez is egy CM13 csak más a neve...
Igaz, én a gapps-t nem raktam fel, mert már semmilyen gúgli szolgáltatást nem használok, a play store-t sem.
Akkuidő: nos idle kicsit valóban többet eszik mint a CM12, de nem annyival hogy kényelmetlen legyen. A CM13 ellenben használhatatlan volt, 30%-tól úgy merült normál használattal, hogy 2-3 óra alatt kikapcsolt.
-
zambozoli
aktív tag
válasz
Diabo6 #15400 üzenetére
Igen, de ha felment és elindult akkor vissza TWRP és wipe cache, és data, vagy gyári beállítások visszaállítása. utána elvileg rendben van.
Kicsit eszi az akkut. Tegnap 16 óra alatt 50%-ra ugrott és nem kimondottan volt erőltetve. CM12.1 nem evett ennyit. Ott simán hoztam a 2-2,5 napot.
-
tusik
tag
válasz
Diabo6 #15336 üzenetére
Megvan az imei telefonálni is lehet már vele
Feltettem flashtoollal a 134-et utána az AOSP_5.1_64bit_v2 és meg van az imei. Akkor most mehet a MIUI sd kártyáról twrp-vel?
Tudnál olyan romot ajánlani amivel mindkét sim megy 4G-n? Vagy legalább váltani lehessen köztük, tudjon magyarul és ne legyen fapados. -
tusik
tag
válasz
Diabo6 #15376 üzenetére
Sajna ezen is túl vagyok és a végén tényleg ezt kaptam "Ez a parancs nem engedélyezett UserBuild". 7végén ezzel próbáltam foglalkozni helyreállitani a telefont. Keresgéltem, olvasgattam youtuboztam, próbáltam minnél többet nézni olvasni utána. Majd hétvégén elöveszem a témát megint mert én is gályázom és nem igazán van időm vele foglalkozni. Köszönöm az eddigi segitséget.
-
Diabo6
senior tag
válasz
Diabo6 #15278 üzenetére
Kicsit körbenéztem a múltban:
"Nyisd meg az eszközkezelőt a gépen és nézd meg, hogy van-e sárga felkiáltójeles eszköz. Ha nincs, akkor dugd rá a telefont kikapcsolt állapotában, ha így sincs sárga, akkor úgy, hogy power gomb+hangerő le és így rádugod (3 kezes művelet) majd ugyanez hangerő fel és mindkét hangerő kombinációval. Ha valahol is látsz felvillanni sárga háromszöget az eszközkezelőben, akkor nem jók a driverek."
-
Sfmc
csendes tag
válasz
Diabo6 #15262 üzenetére
Jé egyszer már feltettem ezt a kérdést
jó rég volt elfelejtettem /öregszem felejtek/ akkor még csak a TV GO miatt kellet de azon túlléptem. Most viszont az OTP döntése ezzel a root ellenőrzéssel nem dobott fel
.
Természetesen azért köszönöm a választ!
Sajnos mind két megoldás sikertelen. -
tusik
tag
-
tusik
tag
válasz
Diabo6 #15241 üzenetére
Köszönöm ez nagyon hasznos segitség volt.
Van néhány linkelt dolog ami 404-es. Gondolom nem tegnap buheráltad a telefonod, ha igen akkor te is találkozhattál vele. (De valszeg nem mert neked már levannak töltve) Nem véletlen hogy segitséget kértem, mert én nem igazán vagyok egy pc-telefon guru, de némi segitséggel meg tudnám oldani a jelenlegi problémám.
Az összefoglalót lenyitva tényleg vannak hasznos dolgok PL: Mielőtt belefognál, kérdezz bátran a topikban! Az értő olvasás fél egészség...a telefonodnak mindenképp!! Mint irtam is elolvastam végig az egész fórumot az elejétől és most fognék hozzá az első "buheráláshoz" van aki a sokadikon túl van és már a kis ujjából kirázza de az nem én vagyok Linkelt oldalon ilyet is olvastam: "Tévedés és lépések kihagyásának lehetőségét fenntartom, mindenki csak saját felelősségre csinálja a leírtakat." Tehát a te segitségeddel valószinűleg levélnehezéket upgradelnék. -
Apollyon
Korrektor
válasz
Diabo6 #15075 üzenetére
Előző telefonomon próbáltam a miuit, és szerintem mocskosul ronda. Ez persze ízlés kérdése, és nem másokét szeretném ezzel bántani. De az az igazság, hogy agyfrászt kapok a vékonyka betűktől és apró ikonoktól, úgy, hogy emellé nettó két négyzetkilométer üres hely van még a kijelzőn, a kínai írásokról (témaválasztó) nem is beszélve. Nem szeretem azt se ha ömlesztve vannak a dolgok, de szerintem nincs logikusan felépítve benne a GUI.
-
bodorjanos
aktív tag
-
yozsi007
csendes tag
válasz
Diabo6 #14858 üzenetére
Szia!
Igen én is erre tipeltem elöször, de a beéllításkonál minden jó. Második tippem összeveszik a progi valamivel, de itt sem jártam sikerrel.
Az a furcsa néha beenged, nagyritkán, de inkább nem, viszont a chrome ill. a nagy face progi tökéletesen megy.
Most vagy válltok S134 -ről (ami nagyo tetszi a maga lehetőségeivel és az üzemideje sem rossz) vagy a facét felejtem el....szerintem én a facét fogom dobni :-),9.De ha ötlet szívessen várom.
És azért köszi az ötletet. :-)
-
Nabukin
tag
válasz
Diabo6 #14690 üzenetére
Hmm, lehet akkor teszek még egy próbát mielőtt nagyon belaknám a CM 13-at.
Eddig MIUI 8.0.2.0-t használtam, de egy idő után valami történt és először a háttérkép állítás némult el, kicsivel később már az alkalmazáskezelő (vagy minek hívják azt, ami a legutóbb használt alkalmazásokat mutatja) sem akart megnyílni, csak kidobott a zároló képernyőre, amikor próbáltam megnyitni. Majd az utolsó, ami betett neki, hogy kipróbáltam a Nova Launcher Prime-ot (125 Ft-ra le van akciózva egy darabig
), majd vissza akartam váltani az Xperia launcherre. Na ekkor beállt a telefon, fekete képernyő és csak az értesítési sáv működött, csak onnan tudtam elindítani pár dolgot. Na ekkor álltam neki újra romolni.
Amit szintén nem értettem, hogy ez után a MIUI 8.1.3.1-et próbáltam először telepíteni. Fel is ment szépen, de ugye két verziója van fent 4pda-n. Az egyik a xiaomi.eu-s gapps nélkül, ezzel első indításnál, ha nem telepítettem gapps-ot akkor teljes fehér képernyő fogadott, nem lehetett semmit csinálni. Gapps telepítéssel meg a beállításoknál nyelvválasztásnál a beállítás alkalmazás folyamatosan leállt ezért tovább se tudtam menni. A másik multiromos verziónál is valami hasonló volt. Szóval a legújabb MIUI-val meg így jártam, nem tudom mi lehetett a gond.
Lehet kipróbálom a xenon is akkor már.
-
szaszab
aktív tag
válasz
Diabo6 #14547 üzenetére
Milyen a CM 13? Hogy szuperál? Azért is kérdezem, mert az aláírásodban még mindig MIUI 8 szerepel.
Nekem most volt egy kis galiba a telefonnal, és ha nulláról kell kezdeni, gondoltam, akkor már rakok fel új ROM-ot is.
/Nem a telefon a hibás, én voltam balfék. Röviden: odaadtam apámnak a telefont. Előtte lementettem mindent róla, hogy aztán factory resetet követve beállíthassam apám cuccait. Most, hogy visszakaptam a telefont, ment volna a restore, csak épp barátnőm sok egyéb mellett törölte a backup img-ket a NAS-rólÍgy gondoltam, lecserélném az egyébként tökéletes Androium-ot CM 13-ra vagy MIUI 8-ra.../
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Diabo6 #14426 üzenetére
Felraktam inkább flashtools-ból az 5.1-et, majd annak a recoveryjéből a CM12-t. Azt hittem sokkal bonyolultabb az egész.
Most felrakok egy 3-as TWRP-t, ez a CM12 nem jönni be, nem tudok még témát változtatni mert azt mondja telepítésnél a play, hogy nem kompatibilis, és holnap már használnom kell a telefont, állítgatni meg már nem lesz időm. CM13 remélem jobb lesz
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest