- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
T-s vagyok igen. 1 éves volt most a sim. Munka után bemegyek egy T-be a westendbe hogy mit mondanak rá, meg egy APR-be hogy próbáljuk már ki ott is egy másik iPhone-al. Remélem segítőkészek lesznek mindketto helyen.
Esetleg tudnátok segíteni hogy a westend és környékén milyen APR van?
-
jozsi252
veterán
De bevan kapcsolva, akkor azt kinyomom.
Másik gond amivel napok óta szenvedek. iPhone netjét megakarom osztani iPad fele. És állandóan csak homokórázik, nemakar rácsatlakozni az iPad. Pedig iPhone kiírja hogy 1 kapcsolat van. Rámentem tegnap hogy hálózati beállítások visszaállítása utána estig jóvolt. Ma reggel próbálok felmenni iPad-el iPhone netjére és megint csak homokórázik. Kezdek kilenni tőle.
Szerintetek az iPad a szar vagy az iPhone?
Otthon a routeromra minden további nélkül feltudok menni wifin.
Ja és majd elfelejtettem, ha iPhone netjét nem wifin osztom meg hanem bluetooth akkor meg megy minden további nélkül a net, iPad-en. Szóval gáz a helyzetem mert nemtudom hogy melyik a szar.
-
c p
tag
sajna(?) az embereknek csak eléggé kis hányada használja értelmesen a hitelkártyát
nagy százalékban a "nincs-pénzem-de-MOST-kell-a-bökdösős-telefon" habitus érvényesül
nyílván azért éri meg a pénzintézeteknek ilyen eszközt kibocsátaniuk, mert a gondolkodó ember ritka, mint a fehér holló... viszont, ha kellően sokan visszautalnák a pénzt még a kamatterhek kirovása előtt, akkor dőlne a hitelkárta-biznisz és mi, akik vásárlás után egyből visszatöltjük a pénzt, sem járnánk ilyen jól és nem lennének jó kis cetelem-klub kedvezményeink :]
-
jozsi252
veterán
Értem. Ez a 10 órás akku idő gondolom nem max-ra tolt fényerővel van lemérve, amit a gyártó "megad"
Átlagosan gondolom fél fényerőn, vagy egy kicsivel feljebb használják a legtöbben, hogy azért minél jobban kilehessen tolni az akksi időt.
Illetve fent volt 3 kérdésem, de az egyikre nem kaptam választ. Esetleg tudnál ebbe segítséget nyújtani? Mert ahogy láttam a családba nálatok van elég sok Apple készülék, és gondolom hogy tudod a választ erre a gondomra.
Köszönöm
"Utolsó kérdésem meg iTunes-al kapcsolatos lenne. Mégpedig kérdeztem vagy itt vagy iPhone topicba hogy mivan akkor ha ugyanazzal az iTunes-al és ugyanazzal az Apple ID-vel snycelem az iPad-om mint az iPhone-o. És ott mondták hogy egy teljesen üres lappal kezdek.
Tegnap rádugtam, és alkalmazásoknál ottvannak azok amik iPhone-on vannak. Na most leszedtem 1-2 iPad-re való appot, ugye ezek nincsenek rajta iPhone-on. Alkalmazásoknál ezek ottis maradtak, utána iPhone-ra másoltam zenét, szinkronizáltam, és azok az appok iPhone-ra is rákerültek, mint amiket az iPad-re másoltam.Hogy lehetne megoldani hogy teljesen külön kezeljem az iPad-et meg az iPhone-t is?"
-
jozsi252
veterán
NP
Kipróbáltam így egy picikét megindult, bár nem teljesen, de magától mozgott egy kicsit a fényerő jelző. Akkor ezekszerint még sem reménytelen?
Illetve fura módon ugyanolyan beállítás mellett az iPad képe sötétebb mint az iPhone, gondolom iPad mivolta végett. Hogy szép fehérek legyenek a színek olyan 80%--ra kell feltolni a csúszkát. Akksi időbe gondolom olyan hűde sokat nem számít ez mi?
-
jozsi252
veterán
Monitor tv lekapcs, szobában full sötétt. Fényerő levesz minimumra, és ugyanúgy ott is maradt 2-3 percig. Gondolom ennek egyből kéne reagálnia mi?
Illetve azt is próbáltam hogy max-ra feltolom majd autómata fényerő bekapcs, és ilyenkor iPhone-nál leveszi a fényerőt a jó szintre, viszont itt ha rátolom az autómata fényerőt, akkor semmi sem történik, hanem alapból ott is marad a fényerő.
Akkor ezek szerint a fényérzékelő teljesen meghalt?
De jó
-
HXY
addikt
Általában pdf-eket olvasok, amik jó nagyok.
A kis ebookok nem tudom hogy bírkóznának meg vele.
Meg sok az idegen nyelvű, igy jo ha egy mozdulattal mar kereshetek is az általam válsztott szótárban.Pixel qi kijelzőt várom már nagyon, hogy lehessen váltogatni az lcd és az eink mód között!
-
HXY
addikt
Ipadet általában ebookok olvasára használom. Goodreader hihetelenül szuper! Ezért is vettem.
Böngészni még mindig inkább a pc, mert nem ritka hogy 10-nél több oldal meg van nyitva, és az iapd már ezt nem bírja. Inkább csak ilyen a hosszabb cikkek elolvasására jó szerintem.
Hozzászólást írni se valami kényelmes.....
Pc-n ez meg lett volna negyed ennyi idő alatt.Ittakary: nincs, de a kijelzőjét átraknám egy ThinkPad T540-be
-
-
tomi5244
őstag
A megfelelő routert úgy értetted, hogy dual csatornás 2,4 illetve 5 Ghz es adottságokkal van ellátva? Mert a 4-es ipad ha jól tudom ennyi pluszt kapott a 3-as hoz képest. Nekem egy viszonylag combos TL-WR1043ND routerem van. Gondolom nálam nem lenne nagy különbség a 3-as és 4-es modell között. Hiszen az említett eszköz sima N szabványú 2,4 Ghz.
-
madgie
titán
Na, az a veszély nem fenyeget, harmad fényerőnél magasabban soha nem ment az iPad 2 sem. Mondjuk annál nagyon tetszik, hogy 5800K a fehérpontja, pont annyi, mint amire kalibrálom a monitoromat is, tehát az Air Display-jel elég jó párost alkotnak
Zanik: itt is kettesével éri meg ugrálni, mint általában a telefonnál. Mondjuk engem az érdekel, hogy az 1 GHz vs 1.3 GHz (iPad 3 és 4 CPU) különbség jelentkezik-e valaha markánsan mondjuk egy iMovie rendernél.
-
Zanik
addikt
Nyilván előbb-utóbb előjönnek majd a gyorsabb proci előnyei, de úgy tűnik ez a frissítés nem hozta "instant get" lázba az iPad3 tulajokat.
Én szerintem most a következő őszi Keynote-ig elleszek a 3rd gen.-nel. És valószínűleg az enyém is családon belül fog továbbvándorolni. -
madgie
titán
Nem mondod, hogy jobban lilul oldalról, mint a PLS? Ha igen, sanszos, hogy mégis hármast kéne venni, az asztali monitoromon is nagyon utálom az IPS glow-t
szerk: mondjuk az iPad 2-nél sem tudom fejből milyen panel van, de ott abszolút nem látok zavaró glow-t, sötétben sem.
-
Zanik
addikt
Ezek mind szép és jó dolgok, csak olyan forradalmi újítást nem hoznak, ami miatt minden 3rd gen tulaj rohanna a boltba lecserélni a fél éves tabletjét. Az iPad 2 és 3 között sokkal nagyobb ugrás volt szerintem, nem csoda, hogy a hibái (melegedés, EU-s LTE hiánya) ellenére sokan beszerezték.
A melegedés szerintem annyira nem vészes, sebességgel elégedett vagyok. Facetime-olni nincs nagyon kivel, így az előlapi kamera felbontása se zavar. Egyedül az új csati, a gyorsabb WiFi és az LTE miatt vagyok egy kicsikét bosszús (leginkább magamra), hogy nem vártam meg a Keynote-ot. Cserébe viszont sikerült jóval áron alul, csupán 190ezerért beszereznem egy vadiúj, 64GB-os cellular verziót! -
jozsi252
veterán
Köszi
Igen 100% hogy lesz, viszont akkor azt megkell lépni amit mondtál is hogy, nehezebb lesz, vastagabb lesz, és drágább lesz. Viszont akkor már a mini meg a nagytesó között mégjobban fog mérséklődni az árkülönbség. Na mindegy meglátjuk. Márciusba szerintem tutira nemlesz retina mini, talán ugyanekkor, október végén? hm kitudja..
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Ezt nem is vettem észre, hogy az új iPadon is maradt a 4:3 képarány. Érdekes, hogy az Apple kitart mellette. Legalább a fotók tökéletesen látszódnak. Igaz éppen mostanában gondolkoztam azon, hogy kellene venni egy natív 16:9-s fényképezőgépet, mert azért a TV méret az igazi.
-
tomi5244
őstag
Majd írhatnál az A6X erejéről ha már eleget tapogattad a 4-est, tudom, hogy az A5 proci is bika jóformán nehéz is túl terhelni, de érdekelne, hogy van e érdemleges különbség a kettő között. Játékban, netezésnél vagy a rendszer dinamizmusa közben.
Továbbá téged és a többieket is kérdezném, hogy az ios 6. multitasking lehetőségei mennyire érvényesülnek?Tudom, hogy sokan rühellik a facebookot de meg kell kérdeznem,
ha pl netezek, zenét hallgatok, vagy youtube videót nézek stb, akkor kapok e facebook értesítést az ipadan. Azt tudom, hogy a menüben a facebbok ikonnál jelzi de van e esetleg egy legördülő infó sáv ennek érdekében. Egyébként ez gmailnél és gtalknál is érdekelne.
Köszönöm!
Sajna totál kezdő vagyok az IOS rendszerekhez. Jelenleg Samsung Galay Ace telóm van ezáltal le vagyok ragadva az androidnál
-
jozsi252
veterán
Eddig nemvolt iPad-em. De rettentő módon gondolkozok az iPad 3 meg iPad mini között. Az ár most annyit nem számítana, hanem inkább az a döntő hogy a mini-nek sokkal jobb a mérete. Utazás közbe használnám az iPad-et, és ugye nyilván magammal is kell cipelni. Tehát így nézve a mini sokkal jobb választás. Mert eddig iPhone-on neteztem, zenét hallgattam stb.. De így ezt mindet az iPad mini felváltaná.
iPad 2-höz mérten gondolom hogy jobb a "képérzet" mert hiába ugyanakkora felbontás, de a mini kissebb. De akkor szerintem maradni fogok a mini-nél. Főleg a méret miatt. Az meg hogy egy kicsit rákell nagyítani az adott oldalra, az a legkevesebb.
Illetve másik kérdésem meg az lenne hogy a netet az iPhone-ról osztanám meg rá. Sebességbe a honlapok betöltődése, nem lenne lassabb ugye? Mármint úgy értve hogy iPhone-ról kapná a netet, nem pedig közvetlen. Telefon iPad közti táv max 30cm lenne, és az út nagyrészén van 3g.
-
jozsi252
veterán
Akkor ezek szerint, te sem találod túl pixelesnek? Tehát még bőven az élvezhetőségi határon belül van a pixelesedés?
powerup2
Nos igen, egy ipad 3 után biztos van egy kis változás a képernyőn. De be kell látni hogyha retina kijelzőt kapott volna, akkor erősebb hardver kellett volna bele, ami meg növelte volna az árat jobban. Bár szerintem igazán megléphették volna, kevesebb lett volna a nyereség, de tuti hogy 2x ennyi fogyott volna belőle.
-
tomi5244
őstag
-
Ragnar95
félisten
Én nem tartom valószínűnek,h változtatnának a termékmegjelenésen, mivel ez most gyakorlatilag csak egy hibajavított változat + lehet, hogy azt akarták,h minden termékük Lightning csatlakozós legyen már most....
powerup2: azért van egy kis különbség a pletykák és a sorozatgyártás beindulás között... -
Ragnar95
félisten
Igaz, de nekem nincs iPhone 5-öm se még
Így az oldalak betöltődési sebességét se tudom leellenőrizni, de azzal nekem nincs problémám, gyorsan töltődik be ígyis minden, főleg,h most pár napig kénytelen voltam visszatérni a régi mobilomhoz, így tudom értékelni a sebességet
Szerintem inkább az A6 miatt tölti be gyorsabban az oldalakat, de kéne csinálnod egy speedtestet az iPhone 5-ön és az iPaden,h melyik mennyit bír
powerup2: ígyis kiemelkedő ez az akkumulátorteljesítmény és fejlesztik folyamatosan, csak itt a szintentartás igényel fejlesztést, mivel ugye a fogyasztás nő, az akkumulátorok teljesítménye viszont már évek óta stagnál, tehát csak méretnöveléssel tudják elérni azt,h nagyobb akkumulátorokat lehessen használni... -
Ragnar95
félisten
-Lightning csati mennyiben is előny? Ja igen, vehetsz új dokkolót, autóstöltőt, stb, ráadásul videót nem is lehet vele továbbítani....
-LTE csak a 4G-s modellekben van, ami ugye +pénz, ráadásul ha valakinek van mobilnete, amit meg tud osztani, tök fölösleges....A Wifi sebességét most teszteltem először, "csak" 20megát bírt, ami fura, mivel az iPhone 4S is 35-öt bír, bár szerintem egy mobil eszközön, amivel csak appokat töltesz le a 20mega is elég.
-ez mondjuk valóban jó a FaceTime miatt, akkor már 3-4 gyakorlati előny van, bár egyik se túl jelentős... -
Ragnar95
félisten
Ettől még becsapva érzem magam, mivel eddig mindenki annak a tudatában vehette meg a termékét,h 1 évig az lesz a legfrissebb és nem lesz kihajítva az ablakon az Apple által, erre most fél év után kihoznak egy hibajavított változatot, miközben az iPad 3-nak kellett volna így kijönnie vagy ha akkor elég volt ez, akkor most is elégnek kéne,h legyen, de ha meg mégsem az, akkor minden iPad 3 tulaj kapjon ingyen cserét, ne csak az, aki az elmúlt 1 hónapban vette, mivel nem csak ő lett átverve....
Az lenne még a szép, ha a támogatást is korábban megvonnák a 3-tól, mint a 4-től... -
Ragnar95
félisten
-
runner 125
nagyúr
Értem, ebből fakadóan érthető.
Mint mindennél, tabletnél is a gép-szem távolság számít, így szvsz egy HDrip divx bőven élvezhető az iPad 3-on is, legalábbis nekem nem lenne FHD-s igényem, annak ellenére sem, h a kijelzőt tekintve meg tudja jeleníteni, sőt. i4-re is csak azt szoktam másolni, tökéletes a minősége.
Tényleg, mit használsz most? Htc HD2 korszak leágazott gyanítom. -
Ez nekem tökéletes lenne. Mehet folyamatosan, az meg hogy géphez kell kötnöm néha...
Mennyit bírhat az akksija önmagában?
2-3 órát elmegy?
Így már nem is kell a cellular, teljesen igazad van, bár talán az eladhatóbb a jövőben, de ez legyen a leendő vevő kérdéseEgyébként az a bajom, hogy az én mobilnetem Telenor-os. Független a Hotspot?
-
-
Azért ennyire túlzásba nem vinném az Ipadolást
Én egy telefonom szeretném kiváltani vele, mert:
A teló 4 emailt figyel folyamatosan 0-24-ben, ez az egyik legfontosabb dolgom, a másik hogy netelérése legyen.
A teló egy E7-es Nokia, ami egyébként nekem nagy és nehéz, így cserélem egy használt E52-re, és vennék egy Ipadot.
A munkámhoz nagyon kell a laptop, és a mobilnetes elérés (elengedhetetlen), ha már Ipad akkor mindenképpen figyelje az emailokat, hogy ne a laptop foglalja az irodámban ezért a helyet az asztalon, viszont a SIM-et nem szívesen cserélgetném ha kell a laptoppal dolgoznom. -
ii77
tag
Erdoke és akik még jártasak a témában: -Szeretnék jóminőségű, vezetéknélküli billentyűzetet New iPad-emhez. Jelenleg kettő felel meg: -az Apple Bluetooth Keyboard-ja és a Logitech K760. Ez utóbbiról készített videókban, ha jól láttam, van egy dedikált gomb a az iPad képernyőjén használt virtuális gombsor eltüntetésére és előhozására. Vajon ha a fizikai billentyűzeten gépelek, nem ugrik fel a virtuális a monitoron? Ha nem, az volna az igazi, mert nagyobb szerkesztési felület maradna, mint egy "normál" számítógép esetében.
Második kérdésem: Ha a külső klaviatúrán nincs olyan karakter amit szeretnék, muszáj előhívni az iPad gombsorát és ott váltani majd megérinteni a kívánt szimbólumot? Vagy a BT Keyboard-on is van váltási lehetőség? Előre is köszönöm. -
kriszpontaz
veterán
Azt én is észrevettem, kivéve ha nem az alapértelmezetten beállított apple ID-vel frissítesz.
Mintha ilyen szalag lett volna az 5.1.1-ben is nem? Az első indítás után eltűnik amúgy.
Nekem az tetszik hogy nem lép ki programtelepítés alatt a főképernyőre hanem marad a store-ban. Már megőrültem tőle hogy mindig kidobált.
A SIRI meg nehezen érti a falusi beszédet, de működésre bírtam, kicsit butus, de sok mindenre használható. -
kriszpontaz
veterán
A beállítások alatt megjelenő SIRI-ről ne felejtkezz el, ez alapból inaktív, aktiválni kell. Magyar nyelv sajnos nincs benne, de Vas Mária robothangon már dumált hozzám.
Szerintem jobb lett az Appstore, átláthatóbb. Viszont mindkettő Store átalakult, de jobb lett.
A google térképhez képest a műholdfotók sokkal gagyibbak, pl. a lakhelyem felett mintha kolbászt füstölnének minden háznál, akkora tejfelhők takarják be az egész várost.
A 3D nézet viszont állatul néz, ki, de csak New York felett nézelődtem, de pöpec.
A navigáció része jól működik, amennyit eddig teszteltem. Jelenleg az Android telóm GPS-ét akarom majd valahogy BT-on keresztül megosztani, de eddig nem sikerült iPaddel csatlakozni hozzá, mivel a GPS-t a wifis iPadból simán kispórolták.
A Clock alkalmazás is tök jó, igényes (a Youtube helyére ugrott be).
A Do Not Disturb nálam végülis semmit sem csinál, mert a környékemen senki sincs aki egy pillanatra is zavarna Facetime-on pl.
Eddig pofás. Telepítéshez minimum 2,7Gb szabad hely kell. Egy kicsit kevesebb is lett a tárhelyem a frissítés után, gondolom a rendszer maga többet zabál, viszont minden alkalmazásom frankón megmaradt.Mathematics: Ozaki Versatile tokot nézd meg. 14ért sikerült az iStyleban megvennem, (pedig 17900 volt matrica szerint beárazva).
-
Mathematics
csendes tag
A JB engem sem érdekel, bár az egerezés tetszett a youtubeon.
Egyébként az App Store / Apple ID regisztrációkról kell tudnom valamit? Valamilyen perverziómnál fogva mindig mindenhol az US storeba regisztrálok, mégha magyar bankártyám lévén vásárolni nem is tudok. Ez pl. WP7 esetén teljesen ellehetetleníti, hogy használjak magyar és US storet is. Az Apple-ről viszont valami olyat olvastam, hogy a különböző accountokkal be lehet logolni a storeokba (mármint a magyarba magyarral, az US-be US-el), és külön-külön mindkettőből lehet vásárolni, majd azokat egy gépen használni. Ez igaz?
Ha Apple ID-t regisztrálok, akkor lehet belőle problémám, ha a countrynál USA-t adok meg?
-
Mathematics
csendes tag
Köszönöm szépen a választ!
Az AppleBolt -ot ismeri valaki? Itt szándékozunk iPadet venni, és mivel nagyon nagy a különbség az árban mondjuk egy XMS/iStyle -hoz képest, ezért gondoltam rákérdezek, hogy van-e valami amiről tudnom kellene. Elvileg az AppleBolt és a StyleBolt ugyanaz, legalábbis a címük ugyanaz, és az AppleBoltból link is mutat a Styleboltra, viszont a StyleBoltban drágábbak a dolgok.
-
justaview
senior tag
Igen, ez jogos.
Az lehet esetleg megoldás, hogy nem frissítek egy darabig 6-osra?
Ezt lehet, ugye?
Mármint, hogy az iPad nem olyan erőszakos, hogy ne mondhassam azt, hogy most még nem kell. Amúgy sem hiszem, hogy olyan sokat adna a 6-os az 5.1.1-hez képest, hogy sietnem kelljen vele.Vagyis akkor nincsen nagy gond, csak nem kell kapkodni a frissítéssel, várni kell pár hónapot. De ez Jailbreak nélkül is igaz, azaz érdemes ezt a szabályt követni.
-
justaview
senior tag
Igaz. Csak az a bökkenő, hogy a 25Gb-os ingyenes tárhely már a múlté.
"A SkyDrive 7 GB biztonságos tárterületet tesz elérhetővé – ezen elfér több mint 20 000 Office-dokumentum vagy 7 000 fénykép. A legtöbb felhasználónak bőségesen elég ekkora hely. De ha a 7 GB mégsem elegendő, mérsékelt éves díjért bővíthető a tárterület."
-
justaview
senior tag
"4. Az én netezési szokásaim mellett eleve nincs sok ilyen oldal, és ezek jó része orvosolható pl. egy Puffin böngésző futtatásával. (Bizonyára hallottad, hogy Android 4.1-től az Adobe nem támogatja a Flasht,"
Kipróbáltam a Puffin-t, egész gyorsan megszerethető.
Köszönöm az ötletet. -
Ragnar95
félisten
De te akkor simán frissítettél, nem? Mert az tényleg nem ajánlott, JB-nél restore + backup visszarakása a megfelelő frissítési procedúra.
Amúgy ami most beugrott hátrányként az ugye az OTA hiánya, mivel JB-es telót nem lehet OTA-n frissíteni.Nekem iPhone-on fontos eléggé a JB, iPaden még ki is bírnám nélküle, de iPhone-on az SBSettings, WeeTrackData, Multifl0w és Barrel nélkül már nem tudnék meglenni
-
justaview
senior tag
Egyébként most iPad 2-ről írok, és elképesztően jobb az új kijelzője. Mindig durvábbnak tűnik a különbség, ha visszafelé mozog az ember.
Igen, igen. A bolti több órás
próbálgatás során mindkettőt nézegettem. Tényleg nagy a különbség. Pedig mennyien mondják, hogy nincs értelme ekkora felbontásnak, mert nem lehet észrevenni a különbséget...
-
justaview
senior tag
(#1010) Alex91
(#1014) erdokeKöszönöm az infót. Annyi különbséget találtam én is csak, hogy amíg hagyom alul a listában, addig indításkor mindig ott folytatja, ahol abbahagytam, ha kilövöm, akkor alaphelyzetből. (de persze ez logikus
)
Más
A Mercury böngésző letöltési és fájl tárolási képességei alapján indult meg a fantáziám.
Nem tudtok olyan programról, amit elindítva pl. wifin keresztül akármilyen PC-ről elérhetővé válik az iPad, és küldhető rá, vagy leszedhető róla a korábban rátett bármilyen fájl, amely fájlokat aztán később "Open in" -el megnyithatóvá tehetek a megfelelő program számára?Valami FTP-s fájlmenedzser-szerű programra gondoltam, amivel felhő nélkül is leegyszerűsíthetném a fájl megosztást. Az Appstore -ban persze van millió FTP-nek nevezett akármi, de egyenként végigmenni rajtuk macerás lenne, így gondoltam rákérdezek, hátha van valakinek tapasztalata ilyesmivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest