- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Apple Watch
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Kicsit azért bővebben is leírhattad volna a tapasztalatodat. Egyébként azért kérdeztem, mert az iPad 2-n én is úgy éreztem, mintha megcsípett volna az áram. Én arra gondoltam, hogy azért, mert egy kicsit sorjás a széle,a 3, 4 már jobban van kialakítva. A szervizben azt mondták, hogy annyira le van szigetelve a készülék, hogy képtelenség az, hogy megrázzon. Illetve ha mégsem akkor sem érezném meg, mert kb.olyan, mintha egy 9V elemet fognék meg. Azt mondták inkább az lehet, hogy a ruhám töltődött fel.
-
erdoke
titán
Gyakorold a suhintást.
Nekem bevált az automatikus hibajavítás is. Tanulékony és kiismerhető, egy ideje én gyorsabbnak érzem vele a gépelést.
Szvsz ebookra jobbak az eInkes megoldások... Részemről mindegy, alig van már időm olvasni.Szerencsére audiobookot még tudok hallgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged