- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ck.
addikt
Na így már tiszta. Felhős, ftp-s file-másolási móka Androidra is már régóta létező dolog, szal nem sikerült összezavarni.
Még a topic elején tartok olvasásba, de tényleg annyi hobbit jár ide, akik távolra se láttak még iPad-et, hogy mondom az a biztos, ha megkérdezem.
Thnx
-
Ck.
addikt
Lehet, hogy hülye kérdés, de nézzétek el, eddig nem volt még almához szerencsém:
Mp3-at, avi-t, stb. rá tudok tenni garanciális keretek között, vagy mindenképp szoftveresen mókolni, vagy esetleg konvertálni kell?
A sok hozzánemértő annyi hülyeséget leírt már, hogy rendesen el tudja bizonytalanítani a potenciális vásárlót...Köszi előre is.
-
Ck.
addikt
válasz
kriszpontaz #1200 üzenetére
Én is ugyanilyen vagyok... Addig forgatom, tapogatom, nézem nagyítóval, hogy a végén úgyis találok rajta vmit.
-
Ck.
addikt
Eleg sokat emlegetitek itt a gariztatast...milyen tipikus problemak jonnek ki egy ilyen friss gepen?
-
Ck.
addikt
válasz
kriszpontaz #1165 üzenetére
Azert kerdezem, h kinek mekkora van, mert hozzaszoktam a bovithetoseghez, igy ez a kerdes nem foglalkoztatott eddig. De itt ugyebar erre nincs lehetoseg, tehat alaposan meg kell gondolni.
-
Ck.
addikt
Elso Apple cuccom lenne, par kerdes hirtelen felmerult:
1. Divx filmeket tenyleg nem tud lejatszani? Meg lehet vhogy oldani a filmek lejatszasat?
2. Online filmes oldalakat tudok hasznalni?
3. Ha Angliaban veszem meg, itthon is ugyanugy tudom szukseg eseten gariztatni? Ugy hallottam igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audacity - hangszerkesztés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged