- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
válasz
bigdady #8267 üzenetére
Na az egyik otthoni hálózati gépbe már belép, másikat csak látja. Amúgy a Win user és win jelszó kellett neki.
De a másik gépet ugyanezen a hálózaton csak látja és oda permission denied ir ha beirom a win usert (ott nincs jelszó beállitva a winben). De hiába állitok jelszót akkor sem enged be. Mi lehet az ok? (ugyanazon win megosztási otthoni hálózat tagjai)
-
erdoke
titán
válasz
bigdady #7835 üzenetére
Ipari biotechnológia. Mióta szinte mindenhez hozzáférsz iOS eszközökről (Intraweb, SharePoint, stb.), azóta szigorították meg a mobil jelszó szabályokat.
A mindig beütés szerintem is túlzás, legalább 1 perc türelmi idő kellene, ha lekapcsol a kijelző. Ujjlenyomat olvasóval ezt ki lehetne tolni 5 percre.(#7837) pomk
A Photo Stream szinkronizál max. 1000 képet iCloudon keresztül. Az Album fülön található iOS 7 alatt My Photo Stream néven. -
-
agabe
addikt
válasz
bigdady #7041 üzenetére
ket nap alatt max 15-16 ora...foleg net, es youtube nagyn keves nem brutal jatekkal.
Tobbet ne varj.
Ha kevesebbet hasznalod, akkor kijohet egy kicsit tobb is, mert keszenletben is novekszik a hasznalati ido lassacskan, de aza nem valos.
Ha egesz nap unatkozol es nyomkodod, akkor 14-15 orat kibir (aztan neked is aludni kell) es akkor meg 9-10%-on lesz az akksi (jobban lemeriteni nem javallott surun) -
agabe
addikt
válasz
bigdady #6917 üzenetére
A minoseg csokkentessel nem foglalkoztam...nekem 4,4 gigas dts hangu mkv-t (720 p) is akadasmentesen viszi (most 10-12 percet direkt neztem, mert mostanaban kissebb avikat szoktam inkabb).
Sokmindentol fugghet...a windowsos pc allapota (lehet, hogy csak a merevlemez), a halozat sebessege, satbilitasa. -
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
bigdady #5404 üzenetére
Nekem iPad 3-am van...zsír...a páromnak most vettünk egy mini-t...hát azért annyira nem szaroznám le...szerintem k.rva jó. Teljesen jól használható szerkezet ám az. Nyilván nem az a felbontás, nem az az akkuidő...de simán jó. iPad2 helyett simán azt venném. Sőőt, 100-ért is azt venném, mint használt iPad 3-at. Én támogatom 0pityesz0 tanácsát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- AliExpress tapasztalatok
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged