Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Ron Swanson #1199 üzenetére
Általában fejjel lefelé teszem a telefont a zakóm belső zsebébe, és szinte mindig pont ott fogom meg, ahol a zseblámpát lehet bekapcsolni. És így igen, velem is előfordult már, hogy bekapcsoltam és úgy tettem el a telefont. :/
-
Ron Swanson
senior tag
Nektek előfordult már hogy bekapcsolt a zseblámpa, miközben a zsebetekben volt a telefon?
Nálam ezen a héten már háromszor is ... -
kchris78
veterán
válasz chaosmonger #1188 üzenetére
persze hogy... az Xr 500-550 nitje ahhoz kepest hogy IPS eleg magas, es ott is ennyit kell produkálnia ahol nincs erre szukseg (fekete foltok). ilyenkor jobb az amoled mert a fekete foltokat ki tudja kapcsolni es ezzel nyer.
EMBERI fenyeron használva viszont annyi app es weboldalnak van full feher hattere hogy abbol meg az IPS jon ki jobban mert gyengebben majdnem mindenhol kell a feher. -
kchris78
veterán
válasz Aaron14 #1190 üzenetére
LCDnel nincs difi. vagyis ha van az mikro reszt kepvisel a teljes fogyasztasbol, a nagy resz a homogen hatter feher vilagitas vagyis a par vilagito led fogyasztasa… a fekete tartasa az kb gombelemmel is menne mint ahogy anno a kvarcorak gombelemmel evekig mentek vilagitas nelkul.
-
.bTr
tag
Valakinél jelentkezik a [képen] látható bug?
Az automatikus javítás ajánlás belóg a billentyűzet alá, amióta megvan a telefon, de csak Facebook Messenger esetén... valami ötlet? -
Aaron14
őstag
Vásárolt már itt valaki Aliról “eredeti Apple” bőr tokot XR-re? Esetleg official Apple clear case? Mi a tapasztalat?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
válasz chaosmonger #1188 üzenetére
Igen. Ezt én is tudom igazolni. Amióta magasabb fényerőre állítom sokkal jobban merül, bár ez valahol logikus is. Először azt hittem az új szoftver miatt merül jobban, aztán rájöttem, hogy valószínűleg user error.
Egyébként a többi telefonhoz képest valószínűleg akkor vérzik el a XR, ha videót játszanak vissza a készülékeken. Egyébként valószínűsíthető, hogy a XR jobban teljesít, mert míg egy OLED panelnak a fehér megjelenítése a "megterhelő", addig az LCD-nek a fekete.
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
.bTr
tag
12.1.2 hozott valami változást magával:
[kép]
Ezt már elfogadhatónak tartom, remélem marad ilyen. Ne zavarjanak üzemmód volt csak bekapcsolva éjjel. Appok nincsenek kilőve.
De azért várom a kolléga szerviz tapasztalatát majd ezzel kapcsolatban. Kiváncsi vagyok mit mondanak. -
chaosmonger
tag
És ezt a magas fényerőt nem próbáltad lejjebb venni, amit ír tippnek? Pár hónapja láttam egy összehasonlító tesztet akkuidőkről, XR Xs 8plus meg mindenféle Samsung között, ahol az Xr csúnyán elvérzett, és ott írták a kommentekben, hogy nem volt tisztességes a teszt, mert a fényerőt mindenütt 100%-ra állította és az Xr állítólag extra sokat fogyaszt magas fényerőn.
Persze ez az éjszakai merülésre nem magyarázat. -
.bTr
tag
Majd ha lesz időm rá, akkor meg fogom nézetni. 12.1.2-vel most jobban szerepel.
Amúgy ilyeneket csinál:
[kép]Amúgy Apple távolról csinált diagnosztikát, azt mondták minden szuper és adjak neki időt.
Illetve egyik szervizes azt mondta 99% hogy a GPS miatt van, de kikapcsoltam és akkor sem javult. -
kchris78
veterán
válasz bilon73 #1178 üzenetére
best smartphone oneplus6T? Hát érdekes, én ezt max az árát figyelembe véve fogadom el mert a Tech2 Laci meg egyéb méréseken is kijön hogy abszolút nincs vezető kamerája, a kijelzője is igazából nem kifjezetten erős (nit értékre és színhűségre), fröccsenésálló.. Viszont beletették a snapi 845öt és jól néz ki és olcsó.
-
.bTr
tag
válasz bilon73 #1178 üzenetére
Ezt nem is vitatom, de azt is el kell fogadni, hogy valamiért pár felhasználónál indokolatlanul merül a telefon. Ha nem használom, akkor is képes merülni óránként több mint egy százalékot. Minimális használat mellett 45%-os lejtő az akku használati statisztika. Korábban linkeltem róla képet.
Nem jöttem rá mi okozza. Volt gyári beállítás, iTunes telepítés. 2 napig nem raktam fel rá semmilyen szoftvert a gyárin kívül és úgy is csinálja. Éjszaka 10-15%-ot merül 8 óra alatt. Ez indokolatlan.
Most 12.1.2 után látok valami javulást, de nem akarom elszólni. -
bilon73
aktív tag
nem tudom mennyire ismeritek Marques Brownlee youtubert (MKBHD), de nála a 2018 smartphone awardon a best battery kategóriában a runner-up lett a XR. (huawei mate 20 pro nyert amúgy ebben a kategóriában, best smartphone of the year kategóriát pedig a oneplus6t nyerte. az xs lett best compact smartphone)
-
őstag
-
Aaron14
őstag
Arra van valamilyen megoldas, hogy a Safari alapból nagyítva nyissa meg az oldalakat?
-
Cheesy
őstag
Kérdés azokhoz akik Waze-t használnak.
A telefon BT-n keresztül össze van kötve az autóval mint kihangosító, vagy Spotify pl.
Amikor fut a Waze navi app és mondjuk kapok egy bejövő hívást, akkor háttérbe rakja a telefon és csak a hívás képernyő látszik. Ha vége a hívásnak, akkor el is alszik a telefon. Nem csak hogy nem tér vissza hívás közben a navigációhoz, hanem hívás végén még le is zár a készülék.
Van-e erre megoldás? Androidon teljesen jól működött a dolog...www.vakbelmutet.hu
-
bilon73
aktív tag
tegnap kicsit teszteltem a jószágot.
reggel 8.kor fullra feltöltve be az autóba. apple maps elindítva navigálásra, és go.
útközben navigálás közben pár message és skype üzenet. telefon. megérkezés Bécsbe navigálás apple mapssel csak gyalog. telefon, pokemon go.
summ-summarum kb 1,5-2 órát nem ment a kijelző, mikor múzeumban voltunk.
így 18:16-kor szólt, hogy bekapcsolja-e a low battery módot. Tehát akkor érte el a 20%-ot.meg vagyok elégedve.
ráadásul ez nem kapcsolt ki a minusz fokban. Asszony SE-je, és a kolléga telefonja nem bírta a gyűrődést.
-
Cheesy
őstag
Ma vettem egy ilyen IKEA-s vezeték nélküli töltőt. Jónak tűnik a minőség, kellően hosszú a kábel, szépen tölti is a telefont, 86%-ról 100%-ra 10-15 perc kellett kb.
[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
őstag
Nem tudja valaki, miért rakja ki, 20 kontaktból 3-nál kicsibe a hívó képét? Már mindent bevetettem, és nem találom hogy miért van egyiknél teljes képernyő a másiknál kis ikonszerű kép.
-
kchris78
veterán
[link]
Ez nagyon komoly kep azert szerintem, 100% meretben is megnézve azert… A teglak rajzolata is szepen latszik, nincs zaj, vagy jpeg fele foltosodas… Gondolom ehhez azert az is boven boven kellett hogy susson a nap es legyen elegendo feny. (nekem is Xr van de nem foglalkoztam a fotoival meg csak kattogtattam mikor kell) -
DaveNo1
veterán
Megjött ma a Pitaka tok, elég patent vékony, masszív, és jól is néz ki.
You are not prepared.
-
tyuxy
tag
Fasza ...
Akkor nem tudom én sem :/ zavaró az tény de ha ez tényleg ennyi hogy nincs benne semmi rendellenes akkor gondolom nem tudnak vele kezdeni semmit... de tényleg bassza nekem is a csoromet hogy másoknak vígan bírja két napig nekem jó ha megvan egy napiPhone 11 pro max
-
őstag
-
Aaron14
őstag
válasz MasterMark #1142 üzenetére
Nekem egy “gyári” szilikon tok van rajta. Inkabb, mint hogy osszekarcolodjon, behorpadjon.
-
w333
félisten
Spigen üvegfólia egy rakás kaki ... fel is jött a nocsnál (kuka)
Viszont a 2000 Ft -s "noname" sokkal jobb, nem csak a kijelzőt hanem egy kicsit a kávából is eltakar így nem szivárványos a széle !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
.bTr
tag
Megvolt... sőt iTunes komplett telepítés is. Utána 2 napig nem is telepítettem semmit (hátha valami app okozza), még a levelezést sem állítottam be. És így is repülő üzzemmódban merült 7-8%-ot az éjjel (8 óra alatt). Korábban raktam is fel képet róla.
Nem tudok már mit kitalálni... ha lesz időm elviszem szervizbe hátha ki tudok verni egy cserét.
Amúgy felhívtam őket és távolról tesztelték (ez egy kicsit ilyesztő) az akkumat és nem találtak semmit. Szerintük ez a merülés természetes.
Hiába mondtam, hogy közteli ismerősnek ugyanilyen készülék szintén nem merül mint ahogy Nektek sem... akkor is az volt a válasz, hogy nincs semmi rendellenes.
1,5 óra képenyőidővel nem bír ki másfél napot sem és nem játszok rajta, csak telefonálok, levelezés meg iMessage + kis messenger. Ennyi.
De lehet csak én képzelem bele... -
Viper26
nagyúr
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
DaveNo1
veterán
Csatlakoztam én is az iPhone Xr táborhoz. Elején szkeptikus voltam a kijelzővel kapcsolatban, de valóban nem olyan rossz, pixelek egyáltalán nem látszódnak, és szépek a képek. Tény, hogy az Amoled mellé rakva azért látszanak a különbségek, főleg sötétben, de azért ez bőven elviselhető.
Ami miatt az Xr mellett döntöttem azaz aksiidő + méret + ennek dimeniójában a jóval kedvezőbb ár. Szerintem ár-érték arányban ez éri meg legjobban. Duplakamera engem nem izgat, komolyabb képek készítésére fényképező váz + jó objektív inkább..
Androidról váltottam 7 év után, igazából ráuntam már arra a rendszerre + van egy 5 éves iPadem is amikkel még mindig jó tapasztalataim vannak (egyáltalán nem lassú + nagyon jó aksi idő még 5 év után is), így most pár évre ez megfelelő lesz ez számomra. Kivártam, hogy mi lesz jövőre kijelző fronton, de mivel úgy tűnik 2020-ig nem nagyon lesz képernyő mögé beépített kamera, ezért jó lesz a notchos megoldás is. A lyukacsos képernyők semmivel sem szebbek szvsz.
Egy tokot kellene gyorsan beszereznem, abból melyik a legjobban ajánlott? Láttam a Spigen Air Skint, csak a linkelt oldal nem tudom mennyire megbízható, a securitym állandóan beriaszt hogy veszélyes oldal. Pitaka sem tűnik rossznak de nem olcsó.
You are not prepared.
-
watford
csendes tag
Nekem céges rendes sim,saját e-sim! Napi 60-80 bejövő és kb ugyanennyi kimenő a cégesen ill. Kb 10 hívás saját simen! Eddig tökéletesen működik.Persze az épp nem használtat ledobja,de utána 2 másodperc múlva szépen visszacsatlakozik.Elérhetetlen még nem voltam. Ha az esimen beszélek és közben a másikon keresnek,rögtön jön az sms róla.Mondjuk jó lenne az oda vissza átirányítás,de így is használható
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Ron Swanson #1122 üzenetére
Fekete. Nem tetszet más szinbe
-
őstag
Szevasztok! Ma voltam 4helyen, de mindnhol csak olyan kijelzővédő fólia van ami nem ér ki a széléig, most is az van (spigen). Tud valaki Bp-en olyan boltot ahol van?
-
törölt tag
Sziasztok. A mai nap folyamán csatlakozom énis hozzátok. I7 ment a feleségemnek
-
tyuxy
tag
válasz nickedez89 #1114 üzenetére
Teljes feltöltés után semennyit
Körülbelül 8%ot esett le úgy hogy nem értem a telefonhoz[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max
-
Cheesy
őstag
-
pethYeti
addikt
Céges SIM menne be az esim mellé, de egyelőre átirányítottam, megoldom úgy. Aztán ha stabil lesz ez akkor lehet mehet a Dual SIM, de mondjuk nem létszükséglet.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz pethYeti #1101 üzenetére
Ha beaktiválod, akkor a jelenlegi SIM-ed inaktivált lesz. Ha vissza akarsz állni, akkor személyesen be kell menni és adnak új SIM-et vagy kérhetsz MultiSimet.. Nálam nem volt még probléma a dual simmel.
Romanes eunt domus
-
A guru
addikt
válasz Tibiajax #1093 üzenetére
Imádtam az i7-et, méretileg még mindig kényelmesebb, mint a XR, de olvasgatni, videót nézni, nem kérdés melyiken jobb, de az akksi ami nálam a legnagyobb előrelépés az tuti. (+ a hangszórókkal még mindig nem tudok betelni, hogy mennyire jól szól telefonhoz képest... )
-
pethYeti
addikt
Ma váltottam én is XR-re. Note 8-ról. Kérdésem, ha telekomnál beaktiválom az esim-et akkor később lehet még használni a rendes sim-et ha valami probléma adódna, ahogy itt korábban olvasni lehetett?
A másik kérdésem ezek a problémák csak akkor jönnek elő ha dual simként működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest