- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whynot?
aktív tag
Ez szolgáltató probléma. Céges flottában ugyanez van nálunk is, mindegy, hogy android, vagy IOS. Az alap készülék az iphone6 volt, azzal is fennáll ez. Lassan már fel se tűnik, hogy megszakadunk, meg elmegy a hang, annyira megszoktuk a flottában. Ez volt telenorral és trécommal is. Vodánál régen voltunk, akkoriban nem volt gond.
-
Cheesy
őstag
Ezen időszak alatt (kb. 2020.02.07 - 2020.03.02.) a hívással egyáltalán nem volt gondom.
Ma reggel megint elkezdte. Előzmény, hogy ma reggel hívtak, hogy tegnap este felé nem tudtak elérni. Az ő oldalukon kicsengett a telefon, nálam semmi jele nem volt hogy hívtak.
Érthetetlen anomáliák számomra. -
Norbi.
őstag
Már egyre több mindent javítanak, kijelző, akku, kamera, hangszóró, ezeket mind javítják, megszünt már a jóvilág, mikor minden kis ló*asz miatt cserélték a telefonokat.
SoldierL: Nem tudok, nem helybeni vagyok. Hivatalos szervizek közül kb. mindegy hova adod le, ugyan az lesz a végeredmény időben javításban is. Abben sem vagyok biztos, hogy ott van bármilyen hivatalos szervíz. Icenterhez küldheted postával a telefont, visszaküldik javítás után.
-
Mr.Grincs
veterán
Erre lettem volna kíváncsi. Most megálmodtam kb egy hete, hogy veszek egy XR-t, de elment a kedvem a mindenféle telefon vásárlástól, hogy mindenki csak panaszkodik az új szoftverek megejelenése és frissítése óta.
Nekem 7-esem van és csak egyszer fordult elő a hálózatveszítés és kalap kabát, ezen kívül minden hibátlan hála az égnek.
-
Mr.Grincs
veterán
-
Gabesz87
veterán
Nekem ez kísértetiesen hasonlít arra amikor Mi Mix 2S telóm volt, és a kozelsegerzekelo az őrületbe kergetett. Lezárt, de ahogy telefonáltam, feloldott és össze vissza nyomkodtam a fulemmel. Persze ha teszteltem a fejlesztői menüben, ott semmi baja nem volt. Néhány embernek hasonló problémája volt, de a többségnek semmi ilyesmi. Valószínűleg itt arról lehetett szó, hogy több albeszallitot használt a Xiaomi, és valamelyik pusztán ilyen sz.r volt.
-
Szerintem nagyon dolgoznak az ios 13 hibajavításain (talán nem járok messze az igazságtól ha hozzáteszem, hogy van is min). Ma már az a véleményem, hogy a 13 a legbugosabb ios mind közül amit valaha használtam, pedig a 3G-vel kezdtem és az nem most volt.
Valahogy az az érzése az embernek, hogy vannak telefon - ios - szolgáltató kombinációk, amik jobbak vagy rosszabbak ebből a szempontból, de nem hibátlan most egyik sem.
Én nagyon bízok benne, hogy javítják ezt (is), mert ez a 13 most nem sikerült jól.
Belejátszhat az is, hogy most debütált az is, hogy mindkét kártyán lehet már imessage, szóval szerintem hozzányúltak olyan dolgokhoz is a szoftverben, amikhez eddig nem. -
Roland861010
veterán
Ettől izzik az itthoni iPhone világ... iPhone 11 alatt mindegyik szolgáltatót el dobják a készülékek egészen vissza menőleg SE-ig legalábbis én erről olvastam.
Az én készülékemet is logolták egész nap a mérnökség, holnap kapok választ, hogy milyen döntés születik.
Javaslat a következő :
Sim kártya csere meg volt
4G-ről 3G-re váltás
Repülő üzemmód 15 másodpercig
Hálózat manuális beállítása
Hálózati beállítások nullázása
legvégső esetben teljes formatMindent meg csinálta amit kértek mégis volt hálózati hiba, viszont nem vagyok hajlandó 3G-vel használni a telefont ugyanis nem igazán lehet több 10Mbájtos pdf-eket küldeni így a wazze sem szereti meg nem azért fizetek 15k csomagot hogy korlátozva használjam + nem azért vettem 300k-ért telefont, hogy pont azokat nem tudom használni amiért vettem.
Másik megjegyzése az appel-nek,hogy ha itthonról ki mész külföldre ott működik.
Erre az én válaszom az volt, hogy Magyar vagyok, magyar előfizetést, Magyarországon akarok használni nem pedig kintre utazgatni. + ez már meg különböztetésnek számít.Szóval fel dobtam nekik, hogy ha hajlandók kicserélni a készüléket egy iPhone 11-re nem megyek a fogyasztó védelem felé el, mert ez nem így működik ahogy ők gondolják.
Ugyanis ez csak itthon nálunk meglévő hiba!!!
-
Mr.Grincs
veterán
Itt az E-sim lesz a tré. Kb. ennyit tud. Semmire nem való ez sem. Hasonló storyt tudok Samsung Galaxy S10 Plus-al, ott elérhetetlen volt az ismerősöm. 3 napon belül visszavitte a telefont, instant cserélték. Utánna megint visszavitte 3 napon belül, hogy még mindig nemjó....beküldték a szervízbe ahonnan kapott egy akkora hibátlan jegyzőkönyvet mint az állat. hazavitte, ugyanaz volt a probléma. Visszaküldte, hogy nemjó még mindig és megoldást szeretne. A megoldás az lett, millió és millió telefonálgatás és levelezgetés a Tmobillal, meg a Samsunggal, hogy hibátlan a telefon a multi sim ilyen és ez le is van írva és kész. Mondtam, neki mielőtt megvette, hogy ne csinálja, mert csak a mélytorkos lesz belőle. Úgyis lett.......
A készüléked valszeg visszaküldik, hogy hibátlan és a "fődarab" vagyis a készülék cseréje nem indokolt.
Ha két telefont használsz két sim kártyával, akkor minden jó lesz, de nyilván ezt szeretnéd elkerülni, hogy ne kelljen két telefonnal szopóskodni. -
-
Dual SIM esetén nekem ezek voltak a tapasztalataim, van olyan konfig amivel hibamentesen üzemel: [link]
Telekom mobilfizetés app csak úgy működik, ha aktív a fizikai sim is, igaz nem kell hogy arról menjen a fizetés, de ha az ki van kapcsolva, akkor azt mondja, hogy nincs mobilhálózat.
-
törölt tag
nekem is produkál anomáliákat e-sim. a "kedvencem", amikor nincs net és telefonálni se tudok. a telefon szerint azonban fullos a térerő és 4g is van, de egy imessage üzenetet nem tudok elküldeni, nem hogy bármilyen honlapot betöltsön. ez általában változó ideig áll fenn. van, hogy 10-20 perc, de van, hogy újra kellett már miatta inditani a telefont. a fizikai simem egy svájci kártya, igy a netet nem nézttem, de telefonálni tudtam vele, mig az e-sim éppen döglődött.
banki sms gond még nem volt, ha a fenti probléma éppen nem áll fenn, akkor eddig mindig megérkezett időben. -
tboldi
nagyúr
de Waze-ból nem enged átváltani Spotifyba, csak ha lerakom a Wazet és külön belépek Spotifyba, onnan viszont át tudok jutni a fejlécre bökve Waze-be
-
Cheesy
őstag
Egyelőre úgy néz ki mindent megfelelően szipkázott át a gmail fiókból kontaktot.
Szokni kell még, hogy nincs "vissza" gomb, csak alulról felfele húzhatok.
Kár, hogy face Id után nem old fel egyből, hanem csak az értesítési felületet mutatja.
Minőségi cuccnak hat a készülék, remélem sokáig fogja bírni. -
“IOS képes kezelni a gmail fiókon lévő kontaklistámat? Van kb. 830 telefonszám, amit szépen rendszerezve tartok (google contacts felületen is).”
Igen, fel és le is szinkronizál Google fiókkal.
“Business Calendart vettem meg androidon, ezt is tudom IOS-en aktiválni?”
Nem. Egyrészt az app nincs ios-ra, másrészt az másik alkalmazásboltban lett vásárolva.
“Röviden: a Google Play áruházban vásárolt alkalmazásaimat újra meg kell vásárolnom majd Appstoreban, vagy aktiválhatom ott is a licenszeket?”
Újra meg kell venned, a két alkalmazásbolt teljesen külön működik. Sőt, ha ios-on megveszel alkalmazásokat, és később androidra váltást és ott nem voltak megvéve, akkor ott is újra meg kell venni őket.
-
Norbi.
őstag
Ha a Spotify licensz alatt a prémiumra gondolsz azt át tudod vinni, mivel nem az appot vetted meg, hanem egy szolgáltatást, amit bármllyen platformon használhatsz. Belépsz ugyan azzal a fiókkal és megy minden tovább.
Az appokat újra meg kell venned sajnos. Névjegyeket kezeli normálisan, belépsz a gmail fiókodba és lehúzza majd a névjegyeket. -
mtcob
senior tag
Töltőnél ha jól tudom max sebességhez a gyári kábel elengedhetetlen, viszont ha találsz USB Power Delivery (USB-PD) kompatibilis USB-C s gyorstöltő adaptert akkor abból nem szükséges a gyárit venni.
Spotify licensz szerintem cross-platform, szóval ha bejelentkezel Spotifyra, az előfizetés aktív lesz ugyanúgy, bár én Apple Musicot használok.
Google-be mentett kontaktokkal szinkronizálható a rendszer.
Fizetős alkalmazások esetén viszont nem vagyok biztos hogy lehetséges az átvitel, gondolok itt pl Pro verziós appokra, de a Spotify jellegűen, előfizetéshez kötött alkalmazásoknál talán működik.
-
Norbi.
őstag
Elnézve a többi iKészülék topikját, azok se pörögnek jobban, inkább az iPhone topik ami megy. Plusz nincs is olyan sok tulaj még.
Töltheted vele nyugodtan, gyorsabban fog tölteni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest