Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Mindegyik elszineződik ... színtől függetlenül, ő arra gondol hogy erősen akarattal nyomja a kijelzőt ez minden IPS telefonnál ilyen, TFT folyadékkristály miatt !

(#2382) tatomi92
Nekem is van egy ilyen fétisem, de hidd el hogy a saját telefonodat nem fogod így nyomni, szóval ettől nek kell félni szerintem

-
válasz
juhaszroli
üzenetére
mi van, ha a szar forint miatt még emelkedik is az XR ára?

-
gPéter
tag
válasz
juhaszroli
üzenetére
az üzemidőt leszámítva én S8-ról sem éreztem nagy előrelépést. S9+om nem volt..
-
Gigicuci
senior tag
válasz
juhaszroli
üzenetére
Kamerában ízlés kérdése, nekem az Apple természetesebb és visszafogottabb színvilágú, kevésbé túlélesített. Én jobban szeretem. Viszont néha rácsodálkozom a feleségem S9 képeire, kevés fénynél nagyon szupereket lő néha.
Videóban az XR a király. Üzemidőben szintén.
A képernyőfelbontás lehet még kérdés,sokakat nem zavar a különbség én sajnos rögtön látom az S9 előnyét. Viszont az XR-nek nincs PWM szabályozása, nem fogja kínozni a szemed félhomályban. (már ha zavart ilyesmi az S9 esetében)
Nekem XR van de a helyedben és csak XS-re cserélném le.
-
ruarua
tag
válasz
juhaszroli
üzenetére
Kamerában S9 nem nagy ász. S9 árban Apple meg csak XR az egyetlen jó alternatíva.
-
juhaszroli
tag
Sziasztok!
XS topikban is kérdeztem hasonlót, itt is feltenném. 1,5 éve egy 6S-ről váltottam Galaxy S9+-ra. Szerintetek mennyire lenne "előrelépés" egy XR? Nagyon vágyom vissza iOS-re. Esetleg még az XR idei megfelelőjében bízom, vagy az XS áresésében...
Köszönettel!
-
tatomi92
aktív tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Kíváncsiságból a 8 Plus-ot is megnyomtam erősebben, ott is volt elszíneződés. Az X/XS és XS Max-nál akármilyen erősen nyomtam nem volt ilyesmi. Ez utóbbiaknál szerintem erősebb/vastagabb az üveg. Ja és nem volt rajtuk üvegfólia.
Nem voltak púposak az akksik.
De persze ez nem életszerű, hogy az ember izomból tapicskolja a kijelzőt...

-
tatomi92
aktív tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Engem egy dolog tart vissza az XR-től, korábban is "fogdostam" már és ha erősebben megnyomod a kijelzőt akkor elszíneződik a képernyő az ujjad körüli részbe. Pont tegnap említette az egyik fórumtárs, hogy a MM-be akciós, elmentem és újra megnéztem. Sajnos attól tartok, hogy ez a "dolog" zavarna. Ha rendes kemény lenne, mint az X/XS/XS Max-nál, akkor habozás nélkül megvenném, bár azon gondolkoznék, hogy melyik szín legyen: fekete, fehér vagy a kék
. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
tatomi92
üzenetére
Dettó várok én is. A várás után tudom, mi lesz a forgatókönyv úgyis.
(A) Jól néznek ki....DE Áhh ez baromi drága, kár volt kivárni ezt az időt. XR Yellow add to bevásárló kosár a T-mobile-nál és megrendelem.(B) Valamelyik új olyat fogom megrendelni, mert megtetszett.
(C) Várok még és marad a mostani jet black 7-esem, amíg ki nem kopik alólam. -
alexiaaa
csendes tag
válasz
aujjobba
üzenetére
Én úgy tudom, hogy a két év szavatosságot EU törvény írja elő, szóval elvileg a boltnak kötelessége ezt betartani. Az más kérdés hogy ez valószínűleg még annyira se terjed ki, mint az első éves Apple garancia. Egyébként úgy nézem nálunk nem is lehet AppleCare-t venni iPhone-ra.
-
mr.tamasbiro
őstag
Én is várakozó állásban vagyok.
-
alexiaaa
csendes tag
válasz
eddie17
üzenetére
Én is néztem, hogy MM-ben 240 ezer, aztán miután kosárba raktam felugrott az ára 270 ezerre. Végül nextelshop-ból vettem 220 ezerért, nem volt vele gond, teljesen korrekt. Délután rendeltem és 2 nap múlva hozta is a futár. Csak egy kis adminisztrációs hiba volt, mert először azt írták, hogy törölték a rendelésem, de mégse.
-
ruarua
tag
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Na ezt én sem tudtam, már ment is a beállítás
-
Norbi.
őstag
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Próbáltad már a haptikus érintést lassúra állíítani amúgy?
Én sose tudom zsebben bekapcsolni a zseblámbát, pedig be van állitva az egykoppintás is meg, meg a felemelés is. -
dikan
tag
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Az egykoppintásos nem jó? Az benne van. Meg a felemeléses ébresztés is.
-
kazsmerlaca
senior tag
Nekem a két koppintásos felélesztés hiányzik. A többi gagyi...
Fizikai gomb ma már nem kell, elavult.
A FaceID fantasztikus dolog! -
Hunt3r22
őstag
Mai nap átvettem a Mediaba az Xr-t. Méret is furcsa illetve újra az ios is.
Ami nagyon hiányzik a fizikai home gomb.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Jaa, hát én tudok ennél olcsóbban is. Ingyen az iStyle-ból......anyu vette.
-
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
"Okosba" dolgokba ne menjünk bele a fórumon.
-
ruarua
tag
válasz
Hunt3r22
üzenetére
Nem bírtad ki az egy hetet
Egyébként jó telefon, ennyi most az ára. Rosszul nem jártál. Kivi vagyok hogy a 11r mennyivel lesz jobb. A vékonyabb káva feldobná. Plusz több rám, nagyobb felbontás. De gondolom a proci és a kamera frissítés lesz a legtöbb amire számíthatunk.
-
mr.tamasbiro
őstag
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Nem horror ár mert sehol sincs ennyiért ami hivatalos viszonteladó.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Melyik hivatalos viszonteladó adta annyiért?
-
törölt tag
Sziasztok. A legujabb szoftver telepitese ota,van egy bizonyos Wi-fi,amihez a telefon nehezen/egyaltalan nem kapcsolodik. Eredekes,mert masikhoz rogton kapcsolodik. Van valakinek valami otlete,hogy mi lehet a problema?
Koszonom,elore is. -
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok!
Meglévő 7-esemről váltanék Sárga XR-re, a Telekomnál, mert lejárt a hűségem már régen, de megvárom az új iPhone megjelnést hátha valamivel olcsóbbak lesznek. Meg kíváncsi vagyok mi lesz a felhozatal. A mostani garis 128gb-s jet black 7-esem, megkapja a barátnőm.
Kb. mennyivel lehetnek olcsóbbak majd az XR készülékek saccra? Én kb. maximum 10-20 ezerrel gontoltam újonnan de lehet sokat mondok... -
-
-
eddie17
addikt
válasz
leslieke
üzenetére
Köszönöm a választ Neked és a többieknek (lugosi, Rage47, ruarua).
Azon gondolkodtam, hogy most MM-ből pl. 240 ezer.
Innen apróról 180-200-ért már van bontatlan mindenféle színben.
A 11 szerintem minimum 300-ról fog indulni de nem lepődnék meg, hogy a marha erős forint beleszólna és még drágábban kezdene.
Annyit meg nem szeretnék kiadni, az MM-es 240 ezer is egy nagyon elméleti MAX.
Próbálom keresni azt a terméket ami ennyiért sok évnyi támogatást ad és használható marad. -
leslieke
Jómunkásember
12.4.1 elérhető.
-
alexiaaa
csendes tag
Lehet, hogy már írták, de a végén a specifikációban van egy kis hiba. Az XR csak IP67, nem IP68.
-
Gigicuci
senior tag
Na és vajon a felbontás full HD lesz már? Erről lehet már tudni vmit?
-
eddie17
addikt
Sziasztok!
Szerintetek ha most vennék újonnan egy XR-t, az kiszolgálna engem 4 évig?

Frissítést biztos kapna még ezen időszak alatt, plusz elég erős a hardver is, talán nem avul annyit, hogy 3-4 év múlva is használható legyen.
Tudom, kicsit lottószámos a dolog de gondolom itt többetek is használt régebbi almás telefont hosszabb ideig. -
gPéter
tag
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
bocs,rosszul írtam
-
tboldi
nagyúr
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Nincs duplakopp, csak egy.
-
gPéter
tag
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
De szerencsére ezzel megoldódott a dolog,és a dupla kopp is működik)
-
gPéter
tag
Üdv!
Hol tudom kikapcsolni az XR-en azt a csodálatos funkciót,ami feléleszti a kijelzőt ha megmozdítom a telefont?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 01.07. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.

vagy csak nekem ilyen finom a kezem.