- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
válasz
MasterMark #1142 üzenetére
Nekem egy “gyári” szilikon tok van rajta. Inkabb, mint hogy osszekarcolodjon, behorpadjon.
-
válasz
MasterMark #1049 üzenetére
Ahh hosszú. Mostanában mindenben találok valami ‘hibát’.
Utóbbi 3 hónapban volt: silver X, piros XR, space gray XS, gold XS és most fekete XR... de most kiba.sztam magammal, megvettem ezt részletre és 2 évig fogom használni. -
válasz
MasterMark #964 üzenetére
Mivel a kijelző és fényerő menü alatt nem találtam ahol szerintem lennie kéne így ez eszembe sem jutott.
-
válasz
MasterMark #953 üzenetére
Lehet, hogy ilyen módon terjednek valótlan infók is, de itt most konkrétan úgy néz ki, hogy valós infók megosztásáról volt szó. Az meg, már ne is haragudj, enyhén szólva is furcsa, hogy valaki nem hivatkozhat olyan dologra, amit nem tapasztalt meg, csak olvasott róla, de egyébként igaz.
Az a hozzászólásod, amiben azt írtad, hogy nem tapasztalja, csak "terjeszti", egyáltalán nem úgy hangzott, mint ahogy most írod, miszerint magával a módszerrel lenne problémád. Sokkal inkább egy sértődött ember piszkálódásának tűnt, aki megpróbálta megbélyegezni a másik fórumozót azzal, hogy ő csak "terjeszt". Az előzményekből az látszik, hogy valószínűleg fogalmad sem volt arról, hogy a probléma valós, és ennek mentén belekötöttél valakibe, aki erre a problémára felhívta a figyelmet.Nem kell feleslegesen kötözködni, és szítani az indulatokat. Benézted, ismerd be, utánanéztél, látod hogy nem volt igazad, és most azzal próbálod magad kimagyarázni, hogy neked csak a módszer nem tetszett. Nézd, a topikban vissza lehet olvasni, mindenki látja, miről van szó, ne erőltesd.
-
válasz
MasterMark #949 üzenetére
Nézd, nem "hülyeséget", és nem "terjeszt", hanem felhívta a figyelmet arra, amit mások írtak itt a fórumon.
Tény, hogy írták másik topikban, hogy konkrét személyes negatív tapasztalatuk van az esimmel jelenleg. Ha ezt "terjesztés"-nek nevezed, akkor ebben óhatatlanul benne van az, amit tulajdonképpen le is írsz, hogy ez "hülyeség", holott sajnos úgy tűnik, hogy jelenleg nem, hanem konkrét létező tapasztalat.
Mielőtt lehülyeségezel dolgokat, szerintem nézz utána egy kicsit. És utólag sem szégyen elismerni, ha tévedtél. -
válasz
MasterMark #949 üzenetére
Rendben,hülyeség.
Ha nem velem van bajod,hanem azzal,amit írok,akkor kicsit normálisabban,esetleg egy szmájli-val megtoldva,pici kedvessségel megfűszerezve is lehet közölni a véleményed,nem pedig lesajnáló rövid mondatokkal,amik sugározzák a lenéző magatartást. Egy pici empátia,egy pici tapintat...jelen esetben (is) elfért volna részedről. De ha nem,nem.
Tényleg befejeztem. Majd “keress”,ha lehigadtál és megoldódott a problémád,mert túl feszült vagy. -
válasz
MasterMark #947 üzenetére
Na figyu...
Mindig Tiéd az utolsó szó.
(nem elég,hogy Trollokkal kell küzdeni időnként,erre most meg Te kötekedsz) nem tudom mi a problémád,de az a Te problémád,nem az enyém. Úgyhogy elengedtelek...Befejeztem a veled való társalgást,ameddig így viselkedsz. Szerintem Te is tégy ugyanígy velem.
-
válasz
MasterMark #945 üzenetére
Az lehet,de nem hülyeséget írtam.
Amikor megkérdezted “milyen gondok”,akkor válaszoltam rá,hogy a másik topikban írnak róla,tehát ott olvastam.
Ez volt a gondod,hogy nem elsőre írtam bele,hogy ott olvastam,hanem másodszorra? Na neeee... figyu... kötekedj mással. Majd akkor baszogass,ha én is téged. Úgy tudom,hogy én nem szóltam be neked,akkor elvárom,hogy Te se szólj be nekem. Ok? Megegyeztünk? -
válasz
MasterMark #938 üzenetére
Nincs tapasztalatom csak olvasom a topikot.
Most mivan? Csak szóltam,hogy problémás. Már ez is baj? Megcsípett valami,hogy beszólsz?
(Segíteni szeretnék az infoval azoknak,akik használni akarják a dual sim-et.) -
válasz
MasterMark #941 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, azt hittem hogy az a bejövő üzeneteket is kikapcsolja..
-
válasz
MasterMark #932 üzenetére
Xs topikban panaszkodnak a srácok,hogy nem működik rendesen. Én ezért nem is váltottam még e-sim-re...tudtam,hogy még friss és nem lesz tökéletes. Pedig főleg emiatt vettem meg én is. No de sebaj,majd javítják.
-
válasz
MasterMark #892 üzenetére
Elvileg az, nem árul a vodafone után gyártottat, vagy igen? 4000ft volt Duna Plázába.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
MasterMark #879 üzenetére
Az Istyleban van Moshi átlátszó szilikontok. [link] 7000 körül adják. A webshopjukban nincs, de az Andrássy úton van, legalábbis szerdán még volt.
-
válasz
Én a Vodafonnál vettem az átlátszó szilikont.
-
Aaron14
őstag
válasz
Nincs meg, de rendelj Alirol! En is onnan fogok.
Amugy nem ertem, miert eroltetik ezt a 0.33 mm-es vastagsagu uvegfoliat mindenhol. Szerintem bazi vastag es untig eleg lenne a 0.2-es is, de persze abbol telit sehol nem kapni.
-
válasz
MasterMark #845 üzenetére
Szerintem legyen az, hogy engedjen 3G-n, mindkét okból. Azaz akár fel, akár levált 3G-re beszélgetésnél (azaz megvan rá a lehetőség, ha nincs volte), szerintem mindenképpen jól jársz.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #826 üzenetére
XS/XS Max-nél ugyanúgy sír, ne törődj vele.
-
Zolom89
senior tag
válasz
MasterMark #824 üzenetére
persze
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest