- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz Aaron14 #2653 üzenetére
Nekem is van hasonló. Egy pont, ami mindig ott van a kijelzőn... a kijelzőt hátulrol megnyomhatta valami. Szerintem már igy kaptam újonnan a telefont, csak akkor még nem vettem észre. Kedden adtam le az almariumba, kedd este óta cserealkatrész/készülékre vár a státusz. SEMMILYEN garis megoldás nem fogja neked 1 nap alatt cserélni szerintem maximum akkor ha elviszed valami sufni helyre...
-
veterán
válasz Aaron14 #2113 üzenetére
Nem amiatt vettem meg, hanem az akku miatt és a mérete miatt(kisebb,mint a MAX)
A sima XS üzemideje 30%-kal elmarad az XR-től az ÉN használatommal.MAX-ot azért nem akartam venni,mert batár nagy nekem,viszont az az akkuméret csak az XR-ben van.Beáldoztam a dupla kamerát és az OLED kijlezőt,cserébe egy kiváló üzemidőért...csak az OLED hiányzik...a szememnek...semmi más..[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
válasz Aaron14 #1414 üzenetére
Tudom,azért mondom,hogy nem ugyanazt látjuk. 10-5 kollégámnak i7,i7plus és i8 van.Egyik másiknak meg Mi8,S9plus,S9...ilyesmik vannak.Nekik is nagyon tetszik a Xs-em kijelzője,mindig elkérik megnézegetik,amikor beszélgetünk.A nejem S7-tet használ,még neki is tetszik..csak az ára nem de ez már más téma
Az Xr-ből nekem csak az akku méret kellen a Xs-be,más nem[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
válasz Aaron14 #1411 üzenetére
Igen.
Alapból,amikor először bekapcsoltam vásárlás után,nem full fehér,hanem olyan lágy fehér a kijelző.Nekem pihentei a szemem egyébként.De lekapcsoltam a True tone-t és elég fehérre,hideg fényűre váltott.A sárgást nem úgy értem,hogy SÁRGA,hanem olyan TÖRT fehér.Nem tudom hogy magyarázzam...
Több X-em is volt,most ugye Xs-em van és egyformán ilyenek voltak a kijelzőik.
Minden iPhone model megvolt és azokhoz hasonlítva gyönyörű az iX óta ez a kijelző.Amikor i8 és i8 plus után megláttam a X-zet,kipróbáltam egy ismerősömét,egyből elkapott a must have érzés. Nekem nagyon bejön[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
válasz Aaron14 #1407 üzenetére
True tone "ki"...és már hideg fényű Nem muszáj ott bent babrálni.Nekem így van beállítva és hibátlan.A fehér,az fehér...
"...négycsatornás érzékelőkkel dinamikusan tudja beállítani a kijelző fehéregyensúlyát, hogy illeszkedjen a körülötte lévő fényhez, hogy még természetesebb és pontosabb látványt nyújtson, mintha igazi fehér papírt látnál..."
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
DaveNo1
veterán
válasz Aaron14 #1364 üzenetére
A legtöbb ponttal egyetértek, de azért mert neked nem jön be az OLED azért nem kellene ennyire sarkítani, évekig OLED képernyős telefonom volt és azért látszik a visszalépés ahhoz képest. A TV-m is OLED és a büdös életben nem állnék vissza LCD-re, annyival szebb a képe.
Digital: Nekem átlagos felhasználás mellett elmegy lazán 2 napot. Szóval azt meg tudom én is erősíteni, hogy az aksiteljesítmény nagyon jó.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
veterán
-
veterán
-
nickedez89
senior tag
válasz Aaron14 #1347 üzenetére
A kijelző szubjektív dolog, nekem is jobban tetszett az Xr kijelzője mikor megnyomkodtam az összes új modellt egymás mellett az iStyle-ba mielőtt megvettem a telóm.
Meg volt is amoledes telefonom és nagyon tetszett de idő kellett míg rájöttem, hogy nem bírja az én szemem se ha sokat olvasgatok rajta.Az viszont érdekes amit írsz, hogy döcögősebb volt az Xs. Szerintem csak azért lehetett mert nagyon hamar letettél róla és még indexelt meg ilyesmi a háttérben, míg az Xr-ed már egy belakott készülék.
Nekem a bestbuy egy Xs méretű Xr lenne egyébként! 😆
De azért már megszoktam én is a méretét, szóval lehet már kicsi lenne, nem tudom."...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
Gigicuci
senior tag
válasz Aaron14 #1345 üzenetére
Ne máár....sajnálom. :/ Elég hamar visszajöttél, úgyhogy tényleg nagyon nem tetszett. Arra fogadtam volna, hogy azért 1-2 hétig nyúzod mielőtt döntesz. Most megleptél. Van ebben valami mert pont ma mondta a felesegem hogy az s9-nel "folyik" a szeme a sötétben a 6S-nél meg ilyet nem tapasztalt soha. Nagyon egyén függő ez. De jól van, nem merek így próbálkozni, túl sok pénzt kockáztatok. Ma megfogdostam egy x-et és már kicsinek tűnt. Csak röhögni tudtam magamon. Színben lesz esetleg váltás? Ha nagyon vagány lennék a sárgát választottam volna de nem mertem így maradt a fekete. Szokás szerint.
-
-
kchris78
veterán
válasz Aaron14 #1315 üzenetére
ez igy van. egy hatalmas oled tv pwmmel meg sokkal rosszabb lehet mint egy mobil szerintem. regebben amugy voltak pwmes lcdk is, de az erzekenyseg miatt lealltak errol mostmar alig van ilyen tv mobil. erdekes ezt a kerdest oled eseten nem feszegetik annyira, tv eseten nincs a neten egyertelmu info hogy egy jo draga oledes tv eseten mi a helyzet a pwm-mel...
-
Norbi.
őstag
válasz Aaron14 #1295 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy a tavalyi X indulója valamilyen szinten érthetőbb volt, sok újítást hozott, formaterv, face id, stb, míg az idei csak ráncfelvarrás, kevesebb új technológia. Az Xs 349-es hivatalos indulóárral érthetőbb lett volna, a Max-nak 399 az Xr meg mondjuk 259, vagy 269.
De, bilibe lóg a kezem, azzal tisztában vagyok, hogy nekik megéri így, csak kicsit a hülyének nézés érzete van bennem.[ Szerkesztve ]
-
Norbi.
őstag
válasz Aaron14 #1284 üzenetére
Jövőre muszáj lesz valami nagyot gurítaniuk, ennyi kritikát szerintem nem kaptak még soha sem, mint idén. Egyre több megrögzött Apple fan áttér droidra, ott is elég használható a csúcskategória, az X formaterve is 2 éves lesz, szóval valami újat ki kell találjanak. Kérdés, hogy felismerik-e, hogy változtatniuk kell..
-
törölt tag
válasz Aaron14 #1275 üzenetére
Még mindig azt mondom, h nem olyan nagy különbség az az 5.8” / 6.1” persze maga a készülékház nagyobb & ha már megszokta az ember nehéz visszaállni. Üzemidőben nem tudom mennyit hoz a XR, biztos többet a Xs ~egy/másfél napjánál. De miért is váltanál? Ahogy olvasom elégedett vagy a XR–rel.
-
veterán
válasz Aaron14 #1275 üzenetére
Pedig az jó ár szerintem,de csak akkor,ha hosszútávra tervezel vele. Van olcsóbban is szürke importos,de az csak 1 év gari. A hivatalosnál magánszemélyként 2 év. De ezt nyilván Te is tudod.
Én az Xs-t a Telenornál vettem 20% kedvezménnyel,nem kellett előfizetői csomagot sem változtatni,megjelenéskor el is tudtam hozni. Egyébként Xr-t akartam,de sajnos az csak jóval később jelent meg náluk.Így hát maradt az Xs.[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
törölt tag
válasz Aaron14 #1272 üzenetére
Év elején, mikor elkezdtek szivárogni a pletykák/hírek, hogy lesz egy Plus modell, én ott ültem a X–zel a kezemben és azt kérdeztem: minek? Mi az, amire nem elég az 5.8”? Aztán megjelentek az új iPhone–ok & fogalmam sem volt, h melyiket vegyem. Elmentem, kipróbáltam mindhármat. Nincs baj a XR kijelzőjével, gyönyörű a Max is, tudtam egykézzel használni, de éreztem, hogy hosszútávon a Xs a legjobb/legpraktikusabb választás. Eltelt pár hét azóta és megint csak azt kérdezem: mire nem elég az 5.8”? Persze nem játszom, nem nézek filmet, van mellette iPad, stb. de mindennapi használat során még 1x sem hiányzott az ennél nagyobb kijelző.
-
veterán
-
Cheesy
őstag
válasz Aaron14 #1248 üzenetére
Én tőle vettem keretes szélűt, tökéletesen illeszkedik és semmit nem rontott a reszponzivitáson.
www.vakbelmutet.hu
-
kchris78
veterán
válasz Aaron14 #1190 üzenetére
LCDnel nincs difi. vagyis ha van az mikro reszt kepvisel a teljes fogyasztasbol, a nagy resz a homogen hatter feher vilagitas vagyis a par vilagito led fogyasztasa… a fekete tartasa az kb gombelemmel is menne mint ahogy anno a kvarcorak gombelemmel evekig mentek vilagitas nelkul.
-
nickedez89
senior tag
válasz Aaron14 #1095 üzenetére
Nálam ilyet még nem csinált, de hívás közben elég esetlenül működik a teló! Bár ez úgy néz ki iOS bug mert az i7-esen is ez volt.
Mikor valakivel beszélek és közben oldom fel a telót, aztán nyitok meg valamit, az nem valami gördülékeny!🤔
[ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
tboldi
nagyúr
válasz Aaron14 #1032 üzenetére
Nekem ilyenem van, nem túl gyors, de legalább vékony és nem csicsás.
-
joey04
titán
X vs Xr témában én is utóbbira szavazok a jobb üzemidő, erősebb soc miatt (hosszútávon fontos lehet utóbbi, most még nincs nagy difi), de azzal nem értek egyet, hogy kezdetleges lenne a face id előbbiben. minimális különbség van csak, már az első is jó volt nagyon. Ha jól tudom a face id nem is fejlődött, csak az A12-ben lévő neural engine fejlődött sokat, ami összedolgozik TrueDepth rendszerrel.
-
veterán
-
törölt tag
válasz Aaron14 #1001 üzenetére
Szóval...a XS nagyobb felbontású kijelzője miatt nem ér semmit a +1 GB RAM? Aha.
A méret meg becsapós: 5.8/6.1" nem olyan nagy difi az, csak mivel a XR-nél 79%, a XS-nél meg 82.9% az arány, nagyobbnak érzed a különbséget, nyilván azért vettél feketét, h ne nagyon lásd a kávát 😅 bocs.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Norbi.
őstag
Netes rendeles volt? Ha nem, akkor nem kotelesek visszavenni.
Nem erre az egy tokra irtam, hanem a topikba amennyit tokot keresel. De ne vedd magadra.Spigen Air Skinnel szemezek, vagy Vireo Jelly-vel, vekony valaminek, ha olyan helyre megyek esetleg. Bar alapbol utalom a tokokat.
-
nickedez89
senior tag
Én azt használok, semmi baj vele!
Leszámítva hogy mindjárt első nap megkarcoltam valamivel, de annyira nem zavaró, hogy levegyem és felrakjam a tartalékot!😌"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
Norbi.
őstag
Nekem is kicsi az Xs, igazából a Max lenne a méretem, de sajnálok annyi pénzt kiadni telefonra. 7 Plusról váltottam, azt nagyobbnak éreztem a nagyobb ház miatt. Eddig 1-2-3 havonta cserélgettem a telefonjaimat, ezzel el kéne legyek 1 évig valahogy, fogadtam az asszonnyal.
Persze, hogy más a fehér OLED kijelzőn, összességbe az egy szebb kijelző (szerintem) de én teljesen elégedett vagyok az XR kijelzőjével, szerintem kihozták belőle amit lehetett.
Én fehér XR-t vettem, az ezüst keret kicsit elüt a fekete kijelzőtől, lehetett volna ez is ezüst, de gondolom így olcsóbb volt nekik, hogy nem kell annyi színű keretet gyártani.
Xs szérián kisebb a káva, szóval kevésbé feltűnő, főleg a Maxon a nagyobb méret miatt, arányosan jobban eloszlik. Teli kijelzős üveggel talán nem nagyít a káván, meg valami vékony, fekete tokkal. Spigen Air Skinnel mondjuk.
Én körbefóliáztam a telefont, elől, hátul, oldalt, így megmaradt az ergonómia. Ejteni nem szoktam, inkább csak zsebkarc ellen elég a fólia. De, azért rendeltem egy ilyen tokot, ha olyan helyre mennék, remélem jó lesz.:[link]
Még valami vezeték nélküli töltőt kéne vegyek, amibe állítva be tudom rakni a telefont, a Samsungét próbáltam, de nem áll meg benne (S8-hoz tervezték) Ezzel szemezek, vagy más, ajánlott darab esetleg?
-
leslieke
Jómunkásember
a fekete XR-en kívül egyik sem tetszik
Szintén így vagyok vele.
az üvegfólia és a tok által elveszíti a telefon azt az ergonómiát, ami úgy megfogott a store-ban, de nincs az az isten, hogy ezek nélkül használjam a készüléket.
Én bevállaltam, egyik sincs rajta.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
veterán
-
veterán
-
nickedez89
senior tag
Megkérdeztem a híradástechnikai boltban a kábelt és sajnos nincs neki ilyen.
De ami nekem furcsa, hogy "csinálni" sem tud/akar.Persze ilyen átalakítóba dugunk egy másik átalakítót és abba egy kábelt megoldás lenne neki is rá, de az szerintem elég gagyi megoldás, szóval marad az ebay!😢
#674 secret: Hogy érted, hogy akár hűség alatt is?
[ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
nickedez89
senior tag
Én is nagyon várom már, hogy megjöjjön a gyári bőr tokom! 😆
Majd megírom milyen minőség ha megjön egyszer! 😉
[ Szerkesztve ]
-
nickedez89
senior tag
Én ilyet vettem rá az Alza-nál, nem is drága és teljesen jó minőségűnek tűnik!
Spigen Hybrid NX tokkal használom nem nyomja fel egyáltalán az üveget."...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
mtcob
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest