Új hozzászólás Aktív témák
-
chaosmonger
tag
válasz TheBikerider #1875 üzenetére
Ez így van, de a hivatalos is 1 év jótállás + 1 év szavatosság.Tehát pont csak annyi ami a törvényben van.
A kutya ott lehet elásva amit Guru ír, hogy egy noname boltnál a szavatosságot valószínűleg nehezebben érvényesítheted, de azért az ott sem opció hanem kötelező, bármennyire szeretnék a boltok az ellenkezőjét elhitetni a vásárlókkal.
-
chaosmonger
tag
válasz Gergőke88 #1866 üzenetére
Ezt a mondatot azért nem teljesen értem, Magyarországon bárhol megvásárolt műszaki cikkre jár 2 év szavatosság, azon belül 1 év jótállás:
Jótállás, szavatosságAz Istyle meg egyértelműen a legdrágább.
Hogy értetted?
-
chaosmonger
tag
És ezt a magas fényerőt nem próbáltad lejjebb venni, amit ír tippnek? Pár hónapja láttam egy összehasonlító tesztet akkuidőkről, XR Xs 8plus meg mindenféle Samsung között, ahol az Xr csúnyán elvérzett, és ott írták a kommentekben, hogy nem volt tisztességes a teszt, mert a fényerőt mindenütt 100%-ra állította és az Xr állítólag extra sokat fogyaszt magas fényerőn.
Persze ez az éjszakai merülésre nem magyarázat. -
chaosmonger
tag
válasz #66267136 #711 üzenetére
Nekem meg pár hete volt a kezemben egy 2 éves S7, amibe nagyon durván bele voltak égve az ikonok. Tök jó ez az oled . Kíváncsi leszek, ha az első X-ek elérik a 2 évet, vajon ott is lesznek beégések?
Az alacsony felbontás témára meg ezt a videót ajánlom:
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kutya topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Huawei P9-P9 Lite OFF topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO 128-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (296)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest