- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
cat1
csendes tag
Sziasztok, Mate10 Pro-ról váltottam XR-re, de nagyon fain. Már tavaly akartam almát venni, akkor a fent írt lett. Jó telcsi az is, de ennek a nyomába sem ér. Mivel a Huawei erősen Apple koppintás, semmi gondot nem jelent a használata, a gyorsaság meg az lett végre, amit kerestem már rég. Kijelzővel semmi bajom meg úgy semmivel sem, és remélem így is marad.
-
DaveNo1
veterán
Én Androidról jöttem át, egy idő után az is megunható. Az meg rohadt idegesítő, hogy mindenhol reklámokat tolnak az arcodba..
Amikor még több időm volt nyilván jobb volt mert rengeteget tudtam mókolni vele, de most már kevésbé fér ez bele.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
Aaron14
őstag
Igen. Totalisan irrealis egy olyan eszkozert 400E Ft-ot kerni, ami kvazi 2-3 ev mulva mar elavult lesz. Anno 360-ert vettem a retina MacBook Pro-m es a mai napig teszi a dolgat, nincs okom lecserelni. Az megerte! De ugyanakkor ott van az is, hogyha azt nezem a 6S es a XS kozott iszonyat nagy a kulonbseg es a 6S-ert is kb. ennyit fizettem. Marmint nem 400-at, hanem a kedvezmenyes arat.
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Norbi.
őstag
válasz Aaron14 #1295 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy a tavalyi X indulója valamilyen szinten érthetőbb volt, sok újítást hozott, formaterv, face id, stb, míg az idei csak ráncfelvarrás, kevesebb új technológia. Az Xs 349-es hivatalos indulóárral érthetőbb lett volna, a Max-nak 399 az Xr meg mondjuk 259, vagy 269.
De, bilibe lóg a kezem, azzal tisztában vagyok, hogy nekik megéri így, csak kicsit a hülyének nézés érzete van bennem.[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
válasz #21493760 #1294 üzenetére
Vagy nem csinal vele semmit, arulja ugyanezt 50 dollarral olcsobban... Szerintem ez lesz. A ket csucs modellt kivezeti, es hoz helyettuk ujat. Ugyanaz lesz, mint a Mac-eknel, rancfelvarras, mert mar sok mindent nem lehet belejuk tenni ujdonsagkent...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Norbi.
őstag
Persze, vannak sokan akik visszatérnek, mert nem tudják megszokni/nem tetszik/ezer más indok miatt, de az sem véletlen, hogy az Apple már csak harmadik és nem ad ki eladási számokról jelentést, míg mondjuk a Huawei, Samsung aktuális csúcskészülékei folyamatosan döntik meg az elődjei rekordját. Kicsit más árkategória, de igaz ugyan ez például Xiaomikra. Direkt írtam csak a csúcs szériát.
Telefonboltban dolgozok és látom amit látok, rengetegen visznek inkább i7/8-at, vagy Plust, mint az Xs-eseket, mert az igények 90%-át már azok is kiszolgálják fél, vagy harmadáron. Decemberben nem győztük iPhone 8-at rendelni, (főleg pirosat) mert mindenkinek az kellett, a karácsonyra szánt Xs Max készlet pedig szinte 1:1-ben megmaradt. És ezt más boltos is megerősítette. Nyilván van, aki megveszi mindig az újat, de hidd el, sokan áttértek.
-
Alex91
félisten
Nincs az XR-rel semmi baj, csak az ara... Jovore kihozza kvazi ugyanezt 50 dollarral csokkentve az indulo arat, azt veszik majd, mint a cukrot!
[ Szerkesztve ]
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Aaron14
őstag
Én arra lennék kiváncsi, hogy jövőre is ilyen indulóárak lesznek?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
ruarua
tag
Amoled nélkül nagyobb felbontásra gondoltam. 3D touch korábbi kisebbekben befért, ebbe nem...
Az igazi költségcsökkentés xs-hez képest a külső és a kijelző. És LCD-be nagyobb felbontás nem egy nagy eresztés 2018-ban. Láttam élőben, szép képe van, de akkor is. Szerintem ez a kis csipet hiányzik. -
MODERÁTOR
Egy fenéket tér át. Ha folyamatosan követed az iphone fórumokat, állandóan lehet olvasni olyan bejegyzéseket, hogy androidról jött, vagy jön, mik a tapasztalatok, mit javasolnak stb. Ellenben a régi iphone-osok közül azt látom, hogy nagy ritkán 1-2, unalomból kipróbál androidos telefont, aztán csöndben visszajön.
Emellett nem hiszem hogy felismernék, hogy változtatniuk kell, hiszen évről évre produkálják a magas számú eladásokat. -
Norbi.
őstag
válasz Aaron14 #1284 üzenetére
Jövőre muszáj lesz valami nagyot gurítaniuk, ennyi kritikát szerintem nem kaptak még soha sem, mint idén. Egyre több megrögzött Apple fan áttér droidra, ott is elég használható a csúcskategória, az X formaterve is 2 éves lesz, szóval valami újat ki kell találjanak. Kérdés, hogy felismerik-e, hogy változtatniuk kell..
-
Aaron14
őstag
válasz #21493760 #1278 üzenetére
Nagyon megvagyok vele elegedve. Egy dolog zavar, az pedig a vastagsaga. Keptelen vagyok tok es folia nelkul hasznalni, viszont igy meg nekem bumszli kissé. De ebbol ugyis az lesz, hogy levaltom, majd jol megbanom. 😅
Egyebkent nekem az idei iPhone felhozatalrol az a velemenyem, hogy tesztel minket az Apple. Melyik meret a megfelelo, milyen szin, tarhely, ar/ertek, stb. Aztan jovore jon a nagy durranas iPhone XI néven, ami egy XR méretű XS lesz, a többit jól “leakciózzák”, majd rá egy évre jön a XI MAX, ami mégnagyobb lesz mint a mostani. Utana notch mentesites es stb. a kovetkezo lepesek, szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
ruarua
tag
Én iszonyat tépelődés mellett döntöttem xs mellett. Mivel ár értek arányban XR logikusabb döntés lett volna. XS már egy olyan költség ami túlzó egy ilyen eszközér. Szerencsére megtehetem, hogy megvegyem, de akkor is. XR viszont egy erősen kompromisszumos telcsi. Nekem tetszik, de szerintem ezért az árért még befért volna nagyobb felbontás, több ram, 3D touch stb...
Nem volt alternatíva az android, de pl egy note 9 árban azért szerintem több is befér. Valószínűleg jövőre ezek bele kerülnek, ezért maradtam az XS vonalon, mert időtállóbb lehet (aztán ki tudja)
Mai napig is nézek XR teszteket, és tépem magam: Jól döntöttem? -
törölt tag
válasz TheBikerider #1277 üzenetére
Akkor cseréljetek & megvan oldva
Én 340–ért vettem, hivatalos helyről, függetlenül (nem szolgáltatótól). Ennél olcsóbb nem nagyon lesz mostanában.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Aaron14 #1275 üzenetére
Még mindig azt mondom, h nem olyan nagy különbség az az 5.8” / 6.1” persze maga a készülékház nagyobb & ha már megszokta az ember nehéz visszaállni. Üzemidőben nem tudom mennyit hoz a XR, biztos többet a Xs ~egy/másfél napjánál. De miért is váltanál? Ahogy olvasom elégedett vagy a XR–rel.
-
veterán
válasz Aaron14 #1275 üzenetére
Pedig az jó ár szerintem,de csak akkor,ha hosszútávra tervezel vele. Van olcsóbban is szürke importos,de az csak 1 év gari. A hivatalosnál magánszemélyként 2 év. De ezt nyilván Te is tudod.
Én az Xs-t a Telenornál vettem 20% kedvezménnyel,nem kellett előfizetői csomagot sem változtatni,megjelenéskor el is tudtam hozni. Egyébként Xr-t akartam,de sajnos az csak jóval később jelent meg náluk.Így hát maradt az Xs.[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
Gigicuci
senior tag
válasz TheBikerider #1274 üzenetére
Én is így érzek, de bízom benne, hogy azért hozzászokom az xr-hez. Úgy lenne a legolcsóbb. Nem is a méret inkább a súly ami meglepő.
-
Aaron14
őstag
válasz #21493760 #1273 üzenetére
Na de en mar megszoktam a XR nagysagat, plusz lehet az uzemideje is hianyozna, valamint felek az OLED-től. Iszonyu erzekeny a szemem. Boltban nagyon szep, de mindennapi hasznalatnal jonnek elo a hianyossagok, ha lesznek.
Ha megveszem, akkor 3 evre tervezek minimum. Remelem jovore nem valami notch mentes dizajn jon vagy XR meretu XI, mert akkor megint majd gondolkodhatok az esetleges cseren. 😅 330-ert tudnam most elhozni a XS-t hivatalos helyrol. Nagyon sok meg igy is!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
törölt tag
válasz Aaron14 #1272 üzenetére
Év elején, mikor elkezdtek szivárogni a pletykák/hírek, hogy lesz egy Plus modell, én ott ültem a X–zel a kezemben és azt kérdeztem: minek? Mi az, amire nem elég az 5.8”? Aztán megjelentek az új iPhone–ok & fogalmam sem volt, h melyiket vegyem. Elmentem, kipróbáltam mindhármat. Nincs baj a XR kijelzőjével, gyönyörű a Max is, tudtam egykézzel használni, de éreztem, hogy hosszútávon a Xs a legjobb/legpraktikusabb választás. Eltelt pár hét azóta és megint csak azt kérdezem: mire nem elég az 5.8”? Persze nem játszom, nem nézek filmet, van mellette iPad, stb. de mindennapi használat során még 1x sem hiányzott az ennél nagyobb kijelző.
-
Aaron14
őstag
válasz TheBikerider #1270 üzenetére
Lehet januárban megnézem magamnak, a XR-t meg továbbadom. A Max-ot már nem merem bevállalni, pedig XR után az lenne az ésszerűbb döntés. Francnak kellett ennyire megvariálni a felhozatalt.
-
veterán
-
Aaron14
őstag
válasz #21493760 #1268 üzenetére
Szerintem egyéntől függ. Nekem pl. az 5S kijelzője volt borzalmas. Sárgás, átmenetes és konkrétan valami réteg kiemelhette a pixeleket. Borzalmas volt. Más nem látta és nem is zavart, de engem baromira.
-
törölt tag
válasz TheBikerider #1267 üzenetére
﹢1, nem tudok rá rosszat mondani, nem is értem ezt a hülyeséget.
-
veterán
-
Aaron14
őstag
Nem véletlen hozták ki később a XR-t, de azt nem gondoltam volna, hogy ennyire rossz a PWM. Az is érdekes, hogy sokan váltanak X-ről és XS-ről. Nekem pont a napokban fordult meg a fejemben, hogy valtok XS-re, de attol felek mar kicsi lenne. Biztos csak a hype miatt.
-
Aaron14
őstag
válasz kchris78 #1260 üzenetére
Én se mertem még OLED-re menni. Nem tudom, hogy a Watch LTPO OLED-je PWM mentes-e, de ha igen, akkor érdemes lenne arra várni. Ez a “glow” effekt a XS-sen nekem se tetszett, így a biztos XR mellett döntöttem.
-
muszi0521
aktív tag
Hali ! Képernyő képet hogy lehet készíteni ?
-
Aaron14
őstag
válasz Gigicuci #1251 üzenetére
Ha azt a méretet jobban preferálod, akkor miért döntöttél mégis a XR mellett?
Egyébként én 6S-ről váltottam és a kezdetektől fogva már természetes a mérete. Nem volt kicsi a 6S, míg csak az volt, de amint megvettem a XR-t, már nagyon kicsinek éreztem. Talán a következő telefonom egy XS Max méretű iPhone lesz.
-
Gigicuci
senior tag
Sziasztok!
Csatlakozom hozzátok egy fekete 128-al. 5S,7 és azt kell hogy mondjam: ez egy szerethető telefon. Pusztító a sebessége, nagyon komoly a kamera, főleg a portrémód. Nagyon nagy a különbség az i7-hez képest, bár ezzel gondolom nem mondtam újat. A mérete és a súlya viszont nekem határeset. Valahogy az x-xs páros nekem jobban kézre áll, de lehet, hogy még egyszerűen szoknom kell.
Ti mennyi idő alatt szoktatok hozzá?KöszI!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Cheesy
őstag
válasz Aaron14 #1248 üzenetére
Én tőle vettem keretes szélűt, tökéletesen illeszkedik és semmit nem rontott a reszponzivitáson.
www.vakbelmutet.hu
-
Aaron14
őstag
Szeretnék olyan üvegfóliát a telefonomra, ami ugyan edge to edge de lekerekített szélű. Odzu volt rajta, de az totál egyenes volt, így a lekerekített széleknek búcsút mondhattam és szerintem nagyon ocsmány volt. Létezik ilyen, ami ugyanolyan lekerekített, mint maga a telefon elülső üveglapja?
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz szegecsovics #1242 üzenetére
A Shortcuts-ban tudsz olyan parancsokat futtatni, aminek ha magyar nevet adsz, akkor a Siri "megérti".
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
Aaron14
őstag
Napközben replika gyári szilikon tokkal használom, este leveszem róla a tokot. Ég és föld. Kell ide az a Pitaka. Ti az átlós mintázattal vásároltátok?
-
aktív tag
Sajnos nem csak az Xr -ben még máshol sem
-
w333
félisten
Nincs olyan Apple termék amiben tudna magyarul ... és nem is fog !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
szegecsovics
csendes tag
Sziasztok. Az xr ben a siri nem tud magyarul ?
-
Gergőke88
addikt
válasz joefasalasso #1236 üzenetére
moshi.
Istyleban kapható. -
A guru
addikt
válasz joefasalasso #1236 üzenetére
Olvass vissza picit, Spigennél érdemes keresgélni.
-
joefasalasso
aktív tag
Sziasztok. Az XR gyári átlátszó szilikon tok olcsóbb, ugyanakkor prémium minőségű alternatíváját keresem. Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Egy midnight blue iPhone XR nálam vitt volna mindent. Nem értem ezeket a babakék meg egyéb színeket. A fekete és a piros színeken kívül a többi szerintem kifejezetten előnytelen a telefonnak.
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani átlátszó tokot és üvegfóliát amik teljesek (üveg szél közelig, tok alul is végig) és a lehető legvékonyabbak? (0.2 üvegnél)
Spigen Airskin
Moshi
Spigen Ultra HybridEzeket néztem eddig. Matt hatású nagyon nem kéne, az AirSkin és a Moshi talán ilyen, képek alapján. Inkább Crystal Clear stílusú lenne jó.
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
válasz pethYeti #1224 üzenetére
Ja azt hittem azert, hogy mas ne lassa az ertesiteseket. Nekem pl. a XR-ben ez is nagyon tetszik, hogy csak akkor írja ki az üzenetet, ha ránézek. Ezerszer kényelmesebb, mint a Touch ID.
-
pethYeti
addikt
Jó ez a Pitaka tok nekem is az van, de rendeltem még két másikat is mert zavar hogy nem tudom arccal lefele letenni a telót az asztalra.
-
Aaron14
őstag
-
kagzer
aktív tag
Tegnap voltunk Bécsben és megnézegettem a többi szint XR-ből.
Egy picit bánom hogy nem a kéket vettem, nagyon jól néz ki.
Persze ez a fehér is elég szép és belül ugyanaz de akkor is :/ -
Aaron14
őstag
válasz leslieke #1214 üzenetére
Anno a 6S-re vagy 100.000 Ft biztositast elkoltottem. Sose vettem igenybe. Inkabb a tok es a folia, mint ennyi kidobott penz.
Raadasul ennyibol mar tudok rendelni egy nagyon fasza bluetoothos fejhallgatot, szoval most inkabb arra gyujtok.
-
Aaron14
őstag
Nézegettem ezt a Pitaka tokot XR-re. Nektek bevált? A vékonyabbikkal szemezek. Nem karcolja össze a telefont, pl ha por megy közé vagy valami?
Egyébként nyilván tok nélkül lenne a legjobb használni, de azért ahhoz túl drága volt.
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz nickedez89 #1206 üzenetére
Egyetértek!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
nickedez89
senior tag
A vízállóság miatt is hallhatod kissé másnak a hangokat ha nem volt még vízálló telefonod és nem szoktad meg.
Persze attól függ mennyire hallod tompábbnak, mert nekem i7 után pl. sokkal jobbnak tűnik, legalábbis hangosabb jóval!
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
top3
tag
Sziasztok .
Miért hallom tompábbnak a hìvó felet xr en mint a korábbi se telefonomon ?
Elvileg alapbeállitáson van a telo , de lehet az ideiglenes domino kártyám a hiba oka ? -
őstag
Sziasztok! A widget oldalon a kedvencek csak 8 kontaktot tud megjeleníteni, viszont én sokkal többet szeretnék kitenni gyorshívásra. Van erre valami megoldás?
-
A guru
addikt
válasz Ron Swanson #1199 üzenetére
Számtalanszor volt már, hogy véletlen megnyomtam és úgy maradt, mert mondjuk napfénynél nem vettem észre, hogy világít...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Ron Swanson #1199 üzenetére
Még nem vettem észre. Fejjel felfelé teszem zsebre, kijelzővel a domb felé.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
- iPhone 6S - 64GB független, hibátlan
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest