- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Ez jónak tűnik, de nem tudom igazán használni. Megjelenik a teló. Elvileg rámásoltam dolgokat, de a fájlkezelő nem látja a telón. Igazából semmit nem lát a fájlkezelője.
Mit kellene állítani, hogy a telefonon tudjak böngészgetni?Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
-
SoldierL
senior tag
Előkerestem a garancia papírt. 2019.02.15.-én lett vásárolva sajnos letelt az 1 év. Tegnap vettem észre ezt a fura vonalat ugyanolyan mint fentebb a fotón amit közzé tettek. A bal alsó sarokban a széltől 3 mm-el beljebb van egy sötét csík de csak sötétebb háttérnél látszik. Észre sem vettem eddig de mostmár mindig ezt nézem, hogy megláttam. Az előző 6s plus-omnak is volt kijelző baja. Kezdem úgy látni az iphone Lcd paneljei semmire valók.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
-
hdanit610
aktív tag
Én csak bátorítani tudlak, imádom a színét, mindig örömmel nyomogatom. Ez a telefon egyszerűen szuper, tudom, vagy Xs, meg már 11, de valahogy mégis ennél maradtam és nem bántam meg. Hamar megszoktam a hatalmas és szuper kijelzőt, meg a notch sem zavar.
@Mr. Grincs igen, kicsit talán az, de a férfiismerőseim zöme tetszését fejezte ki. Na persze kapok rendesen, hogy "más" ligában játszok, de ez ilyen.
-
Mr.Grincs
veterán
A korall inkább nőies szín szeritem.... Én sárgát vennék, szerintem az a best az XR-ből. A 2. best szín a kék, majd a 3. a piros a Product Red. A többi az nagyon átlagos szerintem.
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Én ezért vártam a megjelenésre. Én is XR-t akartam, aztán XS-re pártoltam át, majd nem vettem semmit. Még várok. Az iPhone 11 nem tetszik. A 11 Pro lenne a nyerő, de még várok vele, majd esetleg karácsonykor veszek, addig meg marad a 7-es.
Ez a "nettó hülyeség" válasz meg zseniális. Szakadok a megfogalmazásodon./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Roland861010
veterán
Meg is írtam nekik !
Vagy térítsék vissza a vétel árat vagy cseréljék ki egy iPhone 11-re mert jele pillanatban a 11 lista áron is olcsóbb mint amiért 1 hónapja vettem az XR-t !Persze ezt jól megindokoltam !
Amúgy meg az éjszakai módot bírjon már el egy A12-es processzor.
[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
veterán
Majd egy fogyasztóvédelem érdekes lesz számukra!
Ahogy egy orosz beperelte őket mert az iPhone miatt lett bu..z úgy én is beperelhetem őket hogy a technikailag ugyan azzal szerelt készülékek között szoftveresen korlátozzák a funkciókat csak azért mert vegyem meg az újabbat! -
Roland861010
veterán
Azért XR-ről sem akkora hülyeség váltani főleg ha kell az éjszakai mód meg az új videós tudás.
Az ip68 dolby atmos meg hasonlók.
Nekem méretben pont ez a XR meg 11 az ideális.
Plusz ebből a 128-as olcsóbb mint a 11pro 64-es a 11pro maxrol meg ne is beszéljünk.11 128+airpods+ apple watch kerül annyiba mint egy 11pro max.
-
ruarua
tag
-
MODERÁTOR
Az, hogy az apple hanyadik az eladási listán, nem igazán van összefüggésben azzal, amire írtam, hogy szerintem nem így van, miszerint - szerinted - "egyre több megrögzött apple fan tér át androidra". Erre írtam azt, hogy én nem tapasztalom. Amit leírtál, az ezt nem cáfolja, sőt összefüggésben is csak lazán van vele (nem az idei modelleket veszik tömegével a boltotokban - ez nem értem, hogy hogy áll összefüggésben "a megrögzött apple fanok áttérésével", ahogy te fogalmazol).
-
DaveNo1
veterán
Én Androidról jöttem át, egy idő után az is megunható. Az meg rohadt idegesítő, hogy mindenhol reklámokat tolnak az arcodba..
Amikor még több időm volt nyilván jobb volt mert rengeteget tudtam mókolni vele, de most már kevésbé fér ez bele.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
Aaron14
őstag
Igen. Totalisan irrealis egy olyan eszkozert 400E Ft-ot kerni, ami kvazi 2-3 ev mulva mar elavult lesz. Anno 360-ert vettem a retina MacBook Pro-m es a mai napig teszi a dolgat, nincs okom lecserelni. Az megerte! De ugyanakkor ott van az is, hogyha azt nezem a 6S es a XS kozott iszonyat nagy a kulonbseg es a 6S-ert is kb. ennyit fizettem. Marmint nem 400-at, hanem a kedvezmenyes arat.
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
MODERÁTOR
Egy fenéket tér át. Ha folyamatosan követed az iphone fórumokat, állandóan lehet olvasni olyan bejegyzéseket, hogy androidról jött, vagy jön, mik a tapasztalatok, mit javasolnak stb. Ellenben a régi iphone-osok közül azt látom, hogy nagy ritkán 1-2, unalomból kipróbál androidos telefont, aztán csöndben visszajön.
Emellett nem hiszem hogy felismernék, hogy változtatniuk kell, hiszen évről évre produkálják a magas számú eladásokat. -
bilon73
aktív tag
Ez azért érdekes mert ez van a végén:
4 990 Ft A végösszeg az áfát tartalmazza.
A fizetésnél meg ez:
Termék Cikkszám Menny. Részösszeg:
Spigen Air Skin iPhone XR tok - áttetsző AAAHB733 1 4 990 Ft
Részösszeg: 4 990 Ft
Szállítás - Kiszállítás - Futár 1 490 Ft
Végösszeg (Nettó) 5 102 Ft
Áfa 1 378 Ft
Végösszeg (Bruttó) 6 480 Ft -
-
Aaron14
őstag
Az miert varialas, ha valami nem tetszik, akkor visszaviszem? Mi az az ESR tok?
Olyan foliam es tokom mar van, ami jol vedi a telefont, cserebe kevesbe szep. Kellene egy olyan kombo is, ami szebben mutat.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Igazabol a lenyeg az lenne, hogy 0.2-es legyen, meg szerintem a tokot is le fogom cserelni a telefonon, mert bunkofont csinal belole. Annyira szep a fekete tok nelkul es folia nelkul, de nincs az az isten, hogy en ugy hasznaljam.
-
veterán
-
Aaron14
őstag
2 hét volt összesen. Egyébként az ügyintéző, akitől az árajánlatot kaptam nagyon segítőkész volt és a futár is rugalmasan kezelte a szituációt. Mindkettőnek ment a pozitív feedback.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest