- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
Nincs rá megoldás, 2 hétig nem lesz telefonod, le kell adni és TALÁN úgy ítélik meg hogy cserés. Az iCenterben csak széttárták a kezüket, mondván Mo-n nincs Apple Care és csak ők adnak cserekészüléket. Nekem ez egy délelőttömet vitte el feleslegesen.
Apple Care legközelebb Bécsben van.Nekem is ugyanez a probléma, még le kell húznom vele 1-2 évet.
www.vakbelmutet.hu
-
spider80
őstag
Olcsó android ugyanezt csinálja,ha mindkettő 4g-n van,mert csak 1 antenna van benne, dual stand by. Azoknál is javasolt első körben a nem mobilnetes kártyát 2g-re rakni.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
spider80
őstag
Kapcsold ki a 4g hanghívást,plusz amelyik kártyán nincs mobilnet,az ne legyen 4gre állítva.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
veterán
Nekem is volt hívás gondom...de nem hiszem,hogy a telefon hibája...mert korábban is előfordult...mégpedig,hogy fogadom a hívást és semmit nem hallani,majd megszakad,aztán masodszorra már jó.Nem mindig,de néha van probléma. Szerintem a szolgáltatóknál lehet ilyesmi pillanatnyi hiba.
HARLEY-DAVIDSON
-
tyuxy
tag
Fasza ...
Akkor nem tudom én sem :/ zavaró az tény de ha ez tényleg ennyi hogy nincs benne semmi rendellenes akkor gondolom nem tudnak vele kezdeni semmit... de tényleg bassza nekem is a csoromet hogy másoknak vígan bírja két napig nekem jó ha megvan egy napiPhone 11 pro max
-
nickedez89
senior tag
Szerintem is sok ez a merülés! Nekem sem merül 2-3%-nál többet 8 óra alatt mikor nincs használva!
Igazából használgatva merül ilyen 10%-ot ennyi idő alatt. 🤔Lehet érdemes lenne tényleg megpróbálnod egy visszaállítást és újként beállítást! Bár első körben talán vissza teheted a mentést, hátha nem azzal van a gond!
[ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Mobil flották
- Otthoni időjárás-állomás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest