Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
Nincs rá megoldás, 2 hétig nem lesz telefonod, le kell adni és TALÁN úgy ítélik meg hogy cserés. Az iCenterben csak széttárták a kezüket, mondván Mo-n nincs Apple Care és csak ők adnak cserekészüléket. Nekem ez egy délelőttömet vitte el feleslegesen.
Apple Care legközelebb Bécsben van.Nekem is ugyanez a probléma, még le kell húznom vele 1-2 évet.
-
Nekem is volt hívás gondom...de nem hiszem,hogy a telefon hibája...mert korábban is előfordult...mégpedig,hogy fogadom a hívást és semmit nem hallani,majd megszakad,aztán masodszorra már jó.Nem mindig,de néha van probléma. Szerintem a szolgáltatóknál lehet ilyesmi pillanatnyi hiba.
-
-
nickedez89
senior tag
Szerintem is sok ez a merülés! Nekem sem merül 2-3%-nál többet 8 óra alatt mikor nincs használva!
Igazából használgatva merül ilyen 10%-ot ennyi idő alatt. 🤔Lehet érdemes lenne tényleg megpróbálnod egy visszaállítást és újként beállítást! Bár első körben talán vissza teheted a mentést, hátha nem azzal van a gond!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Eredeti játékok OFF topik
- XPEnology
- Revolut
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 13 Pro
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged