Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
Nincs rá megoldás, 2 hétig nem lesz telefonod, le kell adni és TALÁN úgy ítélik meg hogy cserés. Az iCenterben csak széttárták a kezüket, mondván Mo-n nincs Apple Care és csak ők adnak cserekészüléket. Nekem ez egy délelőttömet vitte el feleslegesen.
Apple Care legközelebb Bécsben van.Nekem is ugyanez a probléma, még le kell húznom vele 1-2 évet.
-
Nekem is volt hívás gondom...de nem hiszem,hogy a telefon hibája...mert korábban is előfordult...mégpedig,hogy fogadom a hívást és semmit nem hallani,majd megszakad,aztán masodszorra már jó.Nem mindig,de néha van probléma. Szerintem a szolgáltatóknál lehet ilyesmi pillanatnyi hiba.
-
-
nickedez89
senior tag
Szerintem is sok ez a merülés! Nekem sem merül 2-3%-nál többet 8 óra alatt mikor nincs használva!
Igazából használgatva merül ilyen 10%-ot ennyi idő alatt. 🤔Lehet érdemes lenne tényleg megpróbálnod egy visszaállítást és újként beállítást! Bár első körben talán vissza teheted a mentést, hátha nem azzal van a gond!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ebben a készülékben nincs különösebb izgalom, minden pont ott van és úgy működik, mint tavaly. Azt biztos nem mondhatjuk rá, hogy a ennyi pénzért hülyének is megéri.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest