- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Yettel topik
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
Nincs rá megoldás, 2 hétig nem lesz telefonod, le kell adni és TALÁN úgy ítélik meg hogy cserés. Az iCenterben csak széttárták a kezüket, mondván Mo-n nincs Apple Care és csak ők adnak cserekészüléket. Nekem ez egy délelőttömet vitte el feleslegesen.
Apple Care legközelebb Bécsben van.Nekem is ugyanez a probléma, még le kell húznom vele 1-2 évet.
-
Nekem is volt hívás gondom...de nem hiszem,hogy a telefon hibája...mert korábban is előfordult...mégpedig,hogy fogadom a hívást és semmit nem hallani,majd megszakad,aztán masodszorra már jó.Nem mindig,de néha van probléma. Szerintem a szolgáltatóknál lehet ilyesmi pillanatnyi hiba.
-
-
nickedez89
senior tag
Szerintem is sok ez a merülés! Nekem sem merül 2-3%-nál többet 8 óra alatt mikor nincs használva!
Igazából használgatva merül ilyen 10%-ot ennyi idő alatt. 🤔Lehet érdemes lenne tényleg megpróbálnod egy visszaállítást és újként beállítást! Bár első körben talán vissza teheted a mentést, hátha nem azzal van a gond!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Hobby elektronika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Videós, mozgóképes topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged