- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
planbmokus #799 üzenetére
ez szerintem foloslegesen nagy erőt fejt ki a telefon rossz részén...
-
válasz
mugencivic #798 üzenetére
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
-
válasz
nickedez89 #788 üzenetére
Péntek reggel vettem le töltőről, szombat este 11-kor 38%-on tettem vissza, pedig volt Pokemon Go mindkét nap
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
válasz
nickedez89 #788 üzenetére
Nekem a face id határozottan visszalépés egyébként a touch id óta.
Két konkrét példám van. Egyik, hogy a telefon az asztalon, indítanék egy hívást (irodában kihangosítva, vagy az airpods-szal szoktam). Eddig csak megnyomtam a home gombot úgy, hogy mellettem volt a telefon, és indítottam a hívást. A face id esetén két lehetőségem van, vagy felemelem a telefont, felold és utána visszateszem az asztalra, vagy fölé hajolok felállva a székről, valami tök nevetséges pózban. Sőt gyakorlatilag ha asztalon van a telefon, akkor szinte minden esetben gyengébb megoldásnak érzem a face id-t.
A másik eset, elutaztam, és a telefonon ment a gyalogos navigáció egyik látnivaló és a másik között, és a telefonnal is fényképeztem. Ez úgy nézett ki, hogy a kabátom zsebéből elővettem a telefont, néztem hogy kb mennyi idő a következő sarok ahol fordulnom kell, ezzel nem volt gond mert ez feloldás nélkül is megjelenik a telefonon (ami viszont jó). Ha fotót akartam csinálni, akkor a touch id esetén ez annyi volt, hogy vettem elő a telefont, nyomtam egy home gombot, feloldott, csináltam a fotót. Itt az arcom elé kell emelni, megvárni, míg felold, majd elfordítani oldalra a telefont és megcsinálni a képet. Egy képnél "kit érdekel" kategória, de egy kirándulós napot végigfényképezve 100-120 képpel egyértelműen kijön, hogy sokkal lassabb, és akadályozottabb a face id használata ebben az esetben.Kocsiban féltem tőle a legjobban, annak örülök hogy ott nem volt probléma, autós tartóban használom a telefont, így nem kell magam elő tartani míg felold, csak elindítom a feloldást és ránézek. Touch id-vel rá se kellett nézni, egyszerűbb volt, de ezen a téren nem olyan zavaró a különbség, mint például a másik kettőnél.
Összességében, ha teljesen ugyanazt a telefont lehet venni touch id-vel vagy face id-vel, gondolkodás nélkül a touch változatot választanám.
-
-
Üdv itt, akku szerintem is brutál jó!
Most épp 1,5 nap után 50%-on vagyok enyhébb használat mellett! Pedig csak 98-ig lett töltve legutóbb. 👍Kijelzővel sincs semmi bajom nekem sem, gyorsaság szuper, nincs melegedés töltés közben sem, faceID nagyon jó, szóval meg vagyok elégedve így durván egy hónap után.
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
Sziasztok
Kb három napja gazdája lettem én is egy XR nek
7esrol váltottam szerintem teljesen megéri
Akkumulátor kijelző gyorsaság kamera amik elsősorban nagyon szembetűnőek!
Olvasgattam itt a sok fikazast , szerintem említésre se méltó 😄😄iPhone 11 pro max
-
Nektek nem tűnt fel, hogy alapból kissé természetellenes képeket készít a XR?
Olyan túlszaturált (nincs bekapcsolva plusz filter) és túl HDR hatású, még HDR nélkül is.Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
-
2 hét volt összesen. Egyébként az ügyintéző, akitől az árajánlatot kaptam nagyon segítőkész volt és a futár is rugalmasan kezelte a szituációt. Mindkettőnek ment a pozitív feedback.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
válasz
planbmokus #777 üzenetére
Köszi. Én feketét vettem.
(#778) Aaron14 teljesen sötétben is hibátlanul működik a Face ID.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Megérkezett a telefon. Gyonyoru es a merete pont idealis. Teljes keretes uvegfolia is felment szepen es a tok se nyomja fel. Az e-sim-et konkretan 2 perc alatt aktivaltam. Mai nap tesztelem minden ujdonsagat, de elsore pl. a Face ID zsenialis!
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
válasz
planbmokus #772 üzenetére
Linket tudnál adni a tokokhoz?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Köszi, a feleségem RED telefonjára mindenképp átlátszót szeretne.
-
Én is Pitakát rendeltem rá, ha minden jól megy a héten megjön, max jövőhéten, de tetszek fel képeket.
i7plus-on is az volt és a legjobb tok a világon, nem is olcsó hozzá teszem, de simán elköltöttem a többi tokra annyit és csak ott voltak a polcon a Pitaka után.“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
válasz
joefasalasso #751 üzenetére
Csak pluszban egy infó, ha nem ragaszkodsz az átlátszóhoz (persze megértem, ha mégis), akkor a pitaka tokok nagyon jó minőségűek.
-
válasz
Spigen Flex/Liquid Crystal -> Én az előbbit vettem, mert kicsit tapadósabb, nem csúszik annyira.
-
Sziasztok
Olyan helyzetben, ahol nem teljes képernyős a játék mit lehet tenni?
Fekvő helyzetben van a telefon, és a jobb és baloldalon is egy üres csík van amit nem tölt ki a kép.
Mit lehet ezzel kezdeni?
Vagy ezt így kell megszokni, mert ez a játék fejletlensége?
Előre is köszönöm
szerk: xr-ről van szó[ Szerkesztve ]
-
válasz
nickedez89 #766 üzenetére
Én úgy fogalmaznám meg, hogy az akkuidő jobb, mint amilyenre emlékszek, hogy a 6s Plus volt új korában az akkori szoftverrel amikor az kijött. Ez szerintem nagyon jó.
-
Nálam ki van kapcsolva a "Képernyőidő" funkció, szóval pontos adatokat nem tudok mondani, de kb. 6-7 óra jön ki nekem egy nap alatt.
Két napot kb. 5 óra SoT-al bír ki nálam.
Az i7-hez képest nálam is dupla az üzemidő, nehéz lemeríteni egy nap alatt! Legtöbbször 50-55% -al rakom este töltőre.Amiket írtam, automatikus fényerő és legtöbbször mobilneten történő böngészés/videózás, csevegés és e-mailezés mellett kell értelmezni. Néhány kisebb telefonhívás és esetenként egy kis navigáció szokott még ezekhez becsúszni.
Facebook és játék nálam nincs.
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
Sziasztok! Átlag SoT(kijelzőidő) -ben, hogyan gurít a masina?
-
-
-
válasz
Én egy spigen liquid crystalt használok, nagyon szeretem, kellően vastag ahhoz, hogy védjen, de nem annyira, hogy ormótlan legyen és nagyon jól illeszkedik, kamera sem lóg ki.
-
Ha két kártyával használom akkor tud müködni külön külön a viber és a whatsup is? Vagy csak egy verzióban.
-
válasz
Hátha érdekel ez a cikk: https://9to5mac.com/2018/10/18/best-new-iphone-xr-cases/
-
válasz
joefasalasso #754 üzenetére
Kétlem mivel xr sincs neki.
-
-
válasz
Moshi
-
válasz
Mit értesz az alatt, hogy legjobb minőségű? Gondolom a drágák jobb minőségűek mint a 300 forintosok.
-
Valaki meg tudja mondani, hogy per pillanat melyik a legjobb minőségű átlátszó szilikon tok XR-hez?
-
Egyébként ez a felbontás kérdés érdekes.
3 éve használom a 6s Plus-t, nagyon megszokta a szemem annak a felbontását, a kijelző arányait stb. Ugye az a kijelző 1920-as. A Xr-é alacsonyabb felbontású valamivel, ugyanakkor nagyobb.
Próbálgattam előtte, mert nem tökéletes a látásom, és a nagyon apró betűkkel már problémám akadt (de ugye a hiúságom nem engedi, hogy nagyobbra vegyem a betűméretet). A Xr-en sokkal jobban látom olvasni a betűket azonos beállítás mellett (nagyon sokat fórumozok telefonról, és általában is nagyon sokat használom internetezésre), a betűk az alkalmazásokban is nagyobbak, jobban olvashatóak, a fórum mobilnézetben és teljes asztali nézetben is nagyon jól kezelhető. Kár volt tartanom tőle, nagyon jó a kijelző és nagyon bevált.
Lehetséges, hogy ebben az is benne van, hogy appokat már inkább ezekre az újabb modellek-beli kijelzőkre optimalizálnak és azon tesztelnek, mint a korábbi modelleken, mindenesetre magam is meglepődtem azon, hogy használhatóbbnak érzem ennek a kijelzőjét, mind a korábbi full hd kijelzőt. Minőségbeli különbséget én a magam részéről egyáltalán nem látok benne.
-
Nekem a mérettel van gondom, bár egyelőre nem tervezek venni, elvagyok az SE-vel. Azért ha lesz időm, bemegyek egy istyle-ba megnézni, mert eddig még csak olvastam róla, és az azért kevés. De nekem a X is már túl nagynak tűnt, ez meg még nagyobb.
A káva mérete engem sose zavart, androidos időkben Sony telefonjaim voltak, azokat mindig a káva miatt fikázták, nekem megfelelt
-
-
válasz
#66267136 #734 üzenetére
Nem biztos, hogy felesleges a nagyobb felbontás. Az idézett video arra mindenképpen jó, hogy a felbontás-fetisiszták egy kicsit elgondolkozzanak (persze, ha képesek rá). Ez olyan, mint egy időben a fényképezőgépek paramétere, a legtöbben azt nézték, hogy hány megapixel, azt viszont nem, hogy milyen az optika színhelyesége, rajzolata, stb.
Itt is. Többet számít, hogy milyen a színhelyesség, színhőmérséklet, betekintési szög, mint a puszta paraméter a felbontásról. (és akkor még nem számoltunk azzal, hogy az OLED/IPS esetén a felbontás egész más paramétereket jelent)
-
Ne etessétek már.
-
-
Ja bocs srácok, akkor dupla is és értelmetlen is.
Mindegy, hátha eltévednek most már az androidos stand up-osok. -
-
elmondom mi a baj az XR-rel.
az, hogy nem tudom melyik az alja és a teteje kikapcsolt kijelzőnél.
-
-
-
válasz
#66267136 #711 üzenetére
Nekem meg pár hete volt a kezemben egy 2 éves S7, amibe nagyon durván bele voltak égve az ikonok. Tök jó ez az oled
. Kíváncsi leszek, ha az első X-ek elérik a 2 évet, vajon ott is lesznek beégések?
Az alacsony felbontás témára meg ezt a videót ajánlom:
[link][ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz
TheBikerider #706 üzenetére
Köszi, megnézem😊
-
-
Használja valaki esimmel + fizikai simmel egyszerre? Tapasztalat?
-
Szemezek nagyon az XR-rel, mert a Touch ID sajnos nem mindig jön be. Nem a rendszerrel, vagy hardverrel van gondom, hanem a munkám miatt sokszor keményebb a bőr az ujjbegyeimen és olyan esetben, amikor csak érinteni kell az ujjat, akkor nem ismeri fel. Home gomb nyomásakor nincs gond, olyankor jobban rányomom az ujjam és 10-ből 10x felold. i7-em van, hibátlan, igazából XS-re vágynék, de az már rengeteg pénz.
Összenéztem az XR és az XS kijelzőjét iStyle-ban és hát van különbség, de nagyon minimális, azzal együtt lehet élni.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ebben a készülékben nincs különösebb izgalom, minden pont ott van és úgy működik, mint tavaly. Azt biztos nem mondhatjuk rá, hogy a ennyi pénzért hülyének is megéri.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Path of Exile 2
- Házimozi belépő szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget