- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
válasz
Roland861010 #2694 üzenetére
nem csak a gomb 2x megnyomása után szakad meg a hívás? régen legalábbis így volt. 1x megnyomás kijelzős kikapcs, 2x megnyomás hívás lerak
-
válasz
Nem lehet, de ha fülhallgatóval telefonálsz vagy a telefont bármi módon kihangosítva akkor nem teszi le ilyenkor.
-
válasz
Roland861010 #2696 üzenetére
Itt a közelségérzékelő automatikusan zárja, tehát a füleddel nem tudod nyomkodni a kijelzőt.
-
válasz
Ha nem nyomkodod akkor nem teszi le.
Amúgy nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
veterán
Helló
Ki lehet kapcsolni hogy hívás közben a kikapcs gomb ne szakítsa meg a hívást?
Nem találtam ilyen beállítást! -
Zolom89
senior tag
válasz
Roland861010 #2689 üzenetére
Én értem amit mondasz csak Te nem érted hogy nem így működött sosem az iPhone vagy csomó más eszköz amit szoftveresen lehetett volna új funkciókkal ellátni még sem teszik. Természetesen azért hogy, eladható legyen az új.
Te sem láttál egy olyan reklámot hogy vedd meg az XR-t ezt és ezt tudja, DE majd LEHET jön rá plusz bármi. Pontosan látod, tudod hogy mit tud mikor megveszed... azért rinyálni és írni az Apple-nek.. ugyan kérlek
Elárulok egy belsős titkot, nálunk pl ha jön egy olyan e-mail vagy bármi ahol ilyen hülyeség van, megy a "vicc-falra" az étkezőbe“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
válasz
Roland861010 #2689 üzenetére
De értem amit mondasz, csak nem értek egyet vele.
-
Norbi.
őstag
válasz
Mr.Grincs #2690 üzenetére
Eladtam az Xr-t a heten, eleg jo arat es ajanlatot kaptam erte, igaz szerettem nagyon a telot, de lejart lassan a garija es tobbert ment el, mint vettem anno. Vettem olcso, ideiglenes megoldasnak egy 7 Plust, nem erzem sem lassunak, sem sz*rnak, a Face ID hianyzik, meg a kamera. Majd, ha talalok jo aron 11 Pro Maxot, valtok. Addig jo ez.
-
Mr.Grincs
veterán
Én ezért vártam a megjelenésre. Én is XR-t akartam, aztán XS-re pártoltam át, majd nem vettem semmit. Még várok. Az iPhone 11 nem tetszik. A 11 Pro lenne a nyerő, de még várok vele, majd esetleg karácsonykor veszek, addig meg marad a 7-es.
Ez a "nettó hülyeség" válasz meg zseniális.Szakadok a megfogalmazásodon.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
válasz
Roland861010 #2686 üzenetére
Például a Xr-hez képest a 11-ben levő +1 kamera nem szoftveres.
-
janeszgol
félisten
válasz
Roland861010 #2676 üzenetére
Az MMben már szeptemberben is 240 ezer ft volt a 64 gigás Xr.
Abban viszont igazad van, hogy szoftveresen valamilyen éjszakai módot nyújthat a telefon. Igazából mivel kamera szinten egyforma a két teló (a 11ben van egy ultraszéles is, az nem játszik e tekintetben), ezért ugyan azt kell tudnia a Xr telefonnak is, mint a 11nek, az ultraszéles módot leszámítva. -
válasz
Roland861010 #2680 üzenetére
A kamera újításai nem szoftveresek azért, vagy nem tudom konkrétan mire gondolsz.
-
-
kchris78
veterán
válasz
Roland861010 #2682 üzenetére
ez igy van. az mar a genyosag netovabbja hogy a kamera programban nincs meg az csak az ujakban hogy ideoda huzom a pottyot es fotoz vagy videozik. plusz szerintem a night mode is full szoftveres dolog de azt meg inkabb megerti az ember.
-
Roland861010
veterán
Még mielőtt valaki félre értené!
Imádóm ezt a telefont és nem bánom, hogy lecseréltem a Note 10 pluszomat erre!
Csak zavar, hogy vannak olyan funkciók amik szoftveresek és nem lenne probléma ezeket megoldani legalább 1 vagy 2 generációra visszamenőleg! -
Norbi.
őstag
válasz
"Vagy térítsék vissza a vétel árat vagy cseréljék ki egy iPhone 11-re mert jele pillanatban a 11 lista áron is olcsóbb mint amiért 1 hónapja vettem az XR-t !"
- Ne vedd támadásnak, de nettó hülyeség volt 1 hónapja megvenni az Xr-t, 290-300.000Ft-ért.
"Nem az a bajom, hogy újabb hanem, hogy ócska androidos telefon is meg kapja más felszereltségekkel ugyan azokat a szoftveres újdonságokat."
- Ez sem feltétlenül így van, rengeteg droidos frissítésnél kis túlzással csak átírják a főverzió számot. -
-
válasz
Rosszul döntöttél. Egy hónappal megjelenés előtt telefont venni ezzel jár. Kijön az új és az jobb lesz, többet fog tudni kb ugyanazon az áron.
-
válasz
Almodj kiralylany.
-
Roland861010
veterán
Meg is írtam nekik !
Vagy térítsék vissza a vétel árat vagy cseréljék ki egy iPhone 11-re mert jele pillanatban a 11 lista áron is olcsóbb mint amiért 1 hónapja vettem az XR-t !Persze ezt jól megindokoltam !
Amúgy meg az éjszakai módot bírjon már el egy A12-es processzor.
[ Szerkesztve ]
-
dikan
tag
válasz
Roland861010 #2671 üzenetére
A lassítás miatt is kaptak egy ejnyebejnyét. Egy kollektív per biztosan megérné.
Mate20, S10, 🍏XR, mi9SE, 1+7
-
Norbi.
őstag
válasz
Szerintem belemagyaráznák, hogy a proci nem bírná el, blablablakamukamuhátán.. minden esetre kíváncsi lennék a végeredményre.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Good luck!
-
Roland861010
veterán
Majd egy fogyasztóvédelem érdekes lesz számukra!
Ahogy egy orosz beperelte őket mert az iPhone miatt lett bu..z úgy én is beperelhetem őket hogy a technikailag ugyan azzal szerelt készülékek között szoftveresen korlátozzák a funkciókat csak azért mert vegyem meg az újabbat! -
Norbi.
őstag
válasz
Roland861010 #2668 üzenetére
Biztos érdekelni fogja őket.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Roland861010 #2668 üzenetére
Valamivel el kell adni az új modelleket is.
-
Roland861010
veterán
Én még mindig várom a csodát, hogy javítanak a kamerán vagy át vándorol pár új dolog de a 13.2-2ik bétája sem hozott semmi újítást.
Lehet írok egy levelet a szupportnak hogy nyalják meg...
-
Hunt3r22
őstag
2 simet használok.. viszont egyre többször fordul elő, hogy csörgés helyett sms-t kapok a nem fogadott hívásról. Elsődleges simet hívják, nem hívtam / beszéltem egyik simmel sem. Térerő az pedig fullos.
Xr
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
kchris78 #2661 üzenetére
Hát ha tényleg 1 év kb. akkor az azt jelenti, hogy 2,267 napont töltötted, persze szigorúan 365 nappal számolva. Ha igaz. Az viszont nagyon jó. Belül hány százalékosnak írja az akksit? Olyan 95 körül kell lenni sacc, ami bőven jó.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
blackmajesty
aktív tag
Igen, mindkettő úgy van beállítva, hogy 4G, VoLTE be. És már 4 napja jó, megkapok minden üzenetet, megy a net és a hívások is, valamint ha a fizikai simre jön a hívás, akkor szépen átadja annak a kártyának a netet a hívás idejére, és marad 4G-n. Majd hívás végeztével visszaugrik a másik kártya netjére.
Bíztam benne, hogy megoldják ezt, azért elég durva, hogy egy évet kellett várni rá. De egyelőre úgy néz ki hogy tényleg jól működik.
-
válasz
blackmajesty #2662 üzenetére
Mindkét SIM 4G-n és semmi gond? Ez jó hír, akkor valami tényleg változott.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
pethYeti #2657 üzenetére
Amióta feltettem az IOS 13-at, azóta nincsen problémám a 2 sim használatával. Ez előtt folyamatosan problémás volt nálam.
Úgy használom, hogy a fizikai sim az elsődleges hívásra, az esim pedig 4G netre. De mindkét sim volte-ra van állítva, mert ha bármelyikről telefonálok, akkor akarom hogy közben 4G-n maradjon. Ez korábban nem működött, olyan problémám volt, hogy ha bekapcsoltam mindkét simet a fent leírt módon beállítva, akkor nem akart működni rendesen a net, egy ideig ment (eleinte 1 napig, aztán később már pár perc után is előjött a hiba), majd nem töltött be semmit, és az sms-eim sem érkeztek meg a fizikai simre. Most már 4 napja használom bekapcsolva mindkét simet, és egyelőre minden tökéletes.
-
kchris78
veterán
Nektek kb 1 éves Xr esetében hány ciklus van az aksiban? (nekem 161)
-
Cheesy
őstag
válasz
pethYeti #2657 üzenetére
Én is úgy használom (illetve most hogy szervizben van "használtam"-ot kellene írnom), hogy magán e-SIM + céges fizikai, az után a kb. 1-2 hetes átmeneti időszak után amíg nem aktiváltam az e-SIM-et, nem tűnt fel, hogy jobban merülne. Elég jó a telefon fogyasztás optimalizálása.
Ezt egy 4100mAh teljesítményű Xiaomi Redmi 3S (ilyet használtam előtte, illetve most is amíg gyógyítják) készülékkel tudom összehasonlítani. Az XR-nek 2942mAh-s akksija van és nagyobb kijelzője, de pl. waze+spotify kombóval tettem már meg utat úgy, hogy 1:1-ben tudom összehasonlítani a két telefont újkorában.
Azt kell mondjam, hogy kb. ugyanúgy bírják, magyarán a XR kisebb teljesítményű akksival, nagyobb teljesítménnyel, ugyanúgy bírja.www.vakbelmutet.hu
-
pethYeti
addikt
Aki dual simesként használja a mobiltt és használta előtte 1 simmel, mennyivel merül jobban? Másik kérdésem, hogy ha esim a privát számom 4G-vel, a második céges simet 3g-re korlátozom akkor nincsenek hálózati gondok?
Köszi előre is!
-
kchris78
veterán
válasz
Aaron14 #2653 üzenetére
Nekem is van hasonló. Egy pont, ami mindig ott van a kijelzőn... a kijelzőt hátulrol megnyomhatta valami. Szerintem már igy kaptam újonnan a telefont, csak akkor még nem vettem észre. Kedden adtam le az almariumba, kedd este óta cserealkatrész/készülékre vár a státusz. SEMMILYEN garis megoldás nem fogja neked 1 nap alatt cserélni szerintem maximum akkor ha elviszed valami sufni helyre...
-
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Megjelent a keszulekem bal also sarkaban egy foltosodas. Igazabol a kijelzo korvonalat koveti, igy valami gyartasi hibara gyanakszom, viz nem erte. Volt mar esetleg valakinek hasonlo? Cserelnek valahol garanciaban egy napon belul kijelzot?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
-
Mr.Grincs
veterán
Itt az E-sim lesz a tré. Kb. ennyit tud. Semmire nem való ez sem. Hasonló storyt tudok Samsung Galaxy S10 Plus-al, ott elérhetetlen volt az ismerősöm. 3 napon belül visszavitte a telefont, instant cserélték. Utánna megint visszavitte 3 napon belül, hogy még mindig nemjó....beküldték a szervízbe ahonnan kapott egy akkora hibátlan jegyzőkönyvet mint az állat. hazavitte, ugyanaz volt a probléma. Visszaküldte, hogy nemjó még mindig és megoldást szeretne. A megoldás az lett, millió és millió telefonálgatás és levelezgetés a Tmobillal, meg a Samsunggal, hogy hibátlan a telefon a multi sim ilyen és ez le is van írva és kész. Mondtam, neki mielőtt megvette, hogy ne csinálja, mert csak a mélytorkos lesz belőle. Úgyis lett.......
A készüléked valszeg visszaküldik, hogy hibátlan és a "fődarab" vagyis a készülék cseréje nem indokolt.
Ha két telefont használsz két sim kártyával, akkor minden jó lesz, de nyilván ezt szeretnéd elkerülni, hogy ne kelljen két telefonnal szopóskodni./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Cheesy
őstag
Ma végre sikerült eljutnom a Telekomhoz és leadtam szervizbe a telefont.
Bízom benne, hogy kiderítik a hiba okát és vagy orvosolják vagy cserélik. Már nem is tudom hány ősz hajszálat okozott nekem május óta, de vártam, hátha a factory reset meg szoftverfrissítések megoldják a bajomat... (nem oldották meg)www.vakbelmutet.hu
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
ricsics #2600 üzenetére
Ez a kérdés bennem is sokszor felmerült. De szerintem elégnek kell lennie. A 128-as 7-esem bőségesen elég azt tudom.
-
leslieke
Jómunkásember
13.1.2 tölthető.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
tboldi
nagyúr
válasz
Roland861010 #2639 üzenetére
Csak az első 3.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Roland861010 #2636 üzenetére
Default beállításokon használom, csak hozzáadtam a hufiltert is.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Roland861010 #2634 üzenetére
Azt.
-
Roland861010
veterán
Safariba ti milyen reklám blokkolót használtok?
Én most az adguardot raktam fel .Elég jól teszi a dolgát...
-
mtm800
senior tag
Tölthető a 13.1.1 ...hibajavítások
-
mr.tamasbiro
őstag
Felraktam én is. Nincs semmi hiba ami feltűnt volna eddig. Most van fent második napja. Akku fogyasztás sem vészes így az első napokon.
-
SoldierL
senior tag
Mi a francért ilyen darabos a lapozás? A 12 sokkal simább volt. Van mit upgradelni még, visszarakni meg nem akarom a 12-öt.
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Roland861010 #2626 üzenetére
Miért is?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Roland861010
veterán
válasz
mr.tamasbiro #2622 üzenetére
Ne is rakd fel mert hányinger az egész!
-
.bTr
tag
Sziasztok!
Még egy kérdésem lenne szervizzel kapcsolatban.
Bejelentkeztem iCentre szervizbe és írták, hogy a garanciát igazoló számlát is vigyem magammal.
1 éven belül vagyok, tényleg szükséges ez? Nincs nálam a számla, emiatt kérdezem. Én úgy tudom sorozatszám alapján megy a buli.
Köszi! -
leslieke
Jómunkásember
válasz
mr.tamasbiro #2622 üzenetére
Nálam eddig nem jelentkezett hiba,szinte azonnal felraktam, amint elérhető volt.
-
kagzer
aktív tag
A közelség értékelő szenzor másnak is lassan működik?
Letakarom és kb 0,5-1 mp mire lekapcsol a kijelző.
Ezalatt sajnos vén elég idő hogy pl némítsam a mikrofont stb... -
mr.tamasbiro
őstag
Milyen az utolsó frissítés? Hány pozitív vélemény van róla?
Nem merem feltenni. -
Roland861010
veterán
Gimbalt valaki használ?
Találtam most Osmo 3-at 38ért...
Az Osmo 2 meg már használtan akad 25korul is -
Gabesz87
veterán
válasz
19_OsY_81 #2617 üzenetére
Nekem is valami olyasmi rémlik, azt olvastam, hogy előbb megtanulja a felhasználói szokásokat, hogy mikor veszed le töltőrol, és aztán áll be ez a dolog. De amúgy én is kíváncsi vagyok, mert a feleségem (és az én telommal én is) úgy töltjük a telót, hogy este feltesszük, reggel levesszük.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
19_OsY_81 #2617 üzenetére
Nem nekem találták ki, mert nem hagyom egész éjszakára töltőn. De feltételezem ez nem úgy működik, hogy hétfőn felrakod este és reggel leveszed, másnap már csak a hétfői töltőről való lehúzás idejére tölti fel teljesen. Szerintem ehhez hetekig tartó rendszeresen ugyanabban az időpontban való leválasztás kell, de ez csak elmélet részemről.
-
19_OsY_81
aktív tag
Nektek működik az optimalizált akku töltés? Nekem folyton 100%-ig tölti és azon is hagyja egész este folyamán. Nincs itt semmi 80% hajnalban, mindig 100-on van...
Nektek müxik?
iPhone 12 Pro, Apple Watch S5, iPad 2018, Apple TV 4K
-
lorinho
tag
Sziasztok!
Az iOS13-ban nem kellett volna megkapnia az Xr-nek a mono high key funkciót a portré módnál? Nektek van ilyen? Neten azt olvastam Xr ezt tudni fogja.
-
SoldierL
senior tag
Ti használtok a kamera lencsén üveg fóliát? Kell rá egyátalán? Mit gondoltok?
-
mtm800
senior tag
13.1 tölthető.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ebben a készülékben nincs különösebb izgalom, minden pont ott van és úgy működik, mint tavaly. Azt biztos nem mondhatjuk rá, hogy a ennyi pénzért hülyének is megéri.
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazon Fire TV stick/box
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gothic Remake - Fejlesztői videó sorozat indult
- Star Trek
- Tesla topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget