- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto76
tag
Ah.
Így már elég világos.
Az a baj "éppen" van rajta tokkal, hogy a munka környezetemben az nem túl előnyös (néha koszos, magas helyen is megfordulok vasak közelében). Ezért nekem a "mindent kibír" tok lesz a nyerő. (Egyébként jelenleg is egy spigen though armor van az S5-ömön) -
_adaml21_
őstag
Grat! Ugyanez a hármas nálam is!
Szívták a véremet haverjaim rendesen, hogy az elmúlt fél évben beújítottam egy 10.5-es iPad Prot, egy Airpodsot, egy Watch Series 3-at és egy iPhone X-et, hogy ne érje szó a ház elejét, legfeljebb a bolti ár ~60%-áért mindegyiket... iPad nélkül nem tudok meglenni, azt azért szeretem, az iPhone X-et nem kell magyarázni; Watch-ot használtam 2 hónapig, de feleslegesnek találtam, továbbadtam rajta drágábbért, mint vettem. Az Airpods viszont hatalmas meglepetés, nekem az egyik, ha nem A kedvenc termékem... De az iPhone X után mindenképp ezüstérmes.
Ennek a Nillkinnek én is adok egy esélyt, berendeltem belőle 2-t. -
kkp900
senior tag
Én is vétle elött vagyok! Miért jó az az ár? Itthoni webshopoknál vagy telefonos boltoknál számlával olcsóbban is vannak.Az egy év gari adott ugye.Szerintem jobb itthon és olcsóbb is.Ma sajnos lenaradtam egy 256gb 270-ért adták volna magánszemély adásvételit is irtunk volna.Szlovák volt a seria száma alapján.Mondjuk ez nagyon jó vétel lett volna...
De 300 alatt itthoni webshopokban is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- 10 részletre elérhető BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged