Új hozzászólás Aktív témák
-
Petester
senior tag
Ez is jó tipp volt, köszönöm!
Wp10-ről jöttem, a beviteli élmény hasonló, ott majdnem ez volt az alap billentyűzet, csak az írásjeles karakterek és a számok bevitele más. Sőt ha jól emlékszek, a Swiftkey-t fel is vásárolta a Microsoft.
(#4260) hemaka
Köszi, szerintem megtaláltam, de nem a haladó beállítások között volt, hanem az átirányítás és pop/imap fülön találtam meg az imap-alapú hozzáférés lehetőségeit. Bár még élesbe nem próbáltam ki, nem állítottam be újra a Mail-be a gmail fiókot.
De nekem az nem tiszta, hogy miért működik az Outlook alkalmazásban és miért működött a korábbi telefonomon is? Itt meg nem... Bár az MS és Google szolgáltatások nem mindig vannak/voltak barátságban egymással...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux kezdőknek
- Háztartási gépek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest