Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petester
senior tag
Ez is jó tipp volt, köszönöm!
Wp10-ről jöttem, a beviteli élmény hasonló, ott majdnem ez volt az alap billentyűzet, csak az írásjeles karakterek és a számok bevitele más. Sőt ha jól emlékszek, a Swiftkey-t fel is vásárolta a Microsoft.(#4260) hemaka
Köszi, szerintem megtaláltam, de nem a haladó beállítások között volt, hanem az átirányítás és pop/imap fülön találtam meg az imap-alapú hozzáférés lehetőségeit. Bár még élesbe nem próbáltam ki, nem állítottam be újra a Mail-be a gmail fiókot.
De nekem az nem tiszta, hogy miért működik az Outlook alkalmazásban és miért működött a korábbi telefonomon is? Itt meg nem... Bár az MS és Google szolgáltatások nem mindig vannak/voltak barátságban egymással...
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Flint 2 OFF topik
- EA Sports WRC '23
- Vírusirtó topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- SzoftverPremium.hu
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Wp10-ről jöttem, a beviteli élmény hasonló, ott majdnem ez volt az alap billentyűzet, csak az írásjeles karakterek és a számok bevitele más. Sőt ha jól emlékszek, a Swiftkey-t fel is vásárolta a Microsoft.