- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
0843
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Iphone 8 Plusom amit összekókányolt a Telemax csodás szervize. Történt ugyanis hogy 22-én rendeltem elő tavaly szeptemberben. Viszont 30-án kaptam meg és egy tájékozott telekomos azt mondta így még él 25-én a garancia. Hát nem élt. Ezért visszaküldte a Telemax hogy nem nyúltak hozzá. Mégis tiszta gané volt a kijelző...koszos zsíros és a lentebb csatolt képen látszik hogy egy gumidarab lóg ki a telefonból. Szerintem szigetelés. Amikor visszamentem meg elhajtottak....
https://kepkuldes.com/images/1ad8dae57ee990925908f81aee8d2c21.jpgSzerintetek ha holnap beviszem egy icentrebe mennyiért csinálnák meg hogy rendben legyen a telefon? Én így nem merem használni elvből sem és azért sem mert ez így nem teljesen ép telefon szerintem. Szomorú hogy a Telemaxnál ilyen emberek dolgoznak. Még jó hogy nem karcolták össze. Pedig úgy szeretem ezt a telót és jövő őszig nem akarom cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest