- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
Új hozzászólás Aktív témák
-
SonyNex7
senior tag
válasz
Praetorianus #3718 üzenetére
Nem igazán értem amit írsz, hogy nem komfortos,meg természetes ...
Az ipad töltöje itthon van az iphonét meg bevittem meló helyre.
Mivel mindkettő villás végű így nem lehet kocsiba hasznáni ezért vettem egy szivar gyújtó adaptert. (Navigáció miatt főleg )
Power bank inkább kényelmi funkció ha használni akarsz egy eszközt mondjuk az ágyba és nem a konektor mellett gubbasztani. (most konkrétan a sleep cycle tesztelem így),de mondjuk ha utcán merül és pont a nálam van a simán töltöm veleközbe telefonálok.
Igen nagy erőfeszítésébe került ezt megoldani ....ja meg tök kényelmetlen olyan 4 másodperc alatt bedugni egy liightning véget.Kchris78: Nyilván nem tudom mi a különbség hogy min.és max. fényerő között ....privatba írtam meg a kérdezőnek ...Ha túrázni mész erős napsütésben ha akarsz valamit látni a kijelzőből max fényerő kell ,csinálsz 30 perc videót ,meg 100-200 képet ,párat esetleg tovább is küldesz ,meg 1-2 hívás meddig bírja?
Tényleg nincs létjogosultsága a power banknak ....[ Szerkesztve ]
-
válasz
Azért nem "a" wp és "a" BB iskolázza le (van itthon mindkettőből, de úgyis tudod), hanem egyes modellek. Pl a nokia 1520-am minden eddigi okostelefonomat leveri üzemidőben (még a passportot is). Szifonból is eltérő modellek eltérő akkuidőt adnak, pl a legendásan gyenge i5/i5s után a 6/6s jobb. BB-ben a Z10 nálam pl (100-1) elég gyenge volt.
-
kchris78
veterán
válasz
Remélem a drága telefonoknál hamar elterjed a LiS (litium - kén ) akksi, pont ma olvastam, 5x annyi energia van benne és jövőre már sorozatgyártásban lesz, csak hamar fog elterjedni gondolom...
-
Storm90
csendes újonc
válasz
Milyen négy óráról beszélsz? Folyamatos használattal \terhelve egy droid sem bír többet ....nyugalmi állapotban,meg alaz minden droidok uzemido tekintetében is...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Stellar Blade
- Whisky topik
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Óra topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest