- Milyen okostelefont vegyek?
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
tl-x
őstag
Hogy tudom beállítani, hogy miről készüljön biztonsági mentés? Közben megtaláltam.
[ Szerkesztve ]
-
d@minator
addikt
Ez valami bug, hogy ha frissítek alkalmazást mindig kéri a jelszót? Ma már túlzásba vitte két frissítésre nyomtam és kért mindkettőhöz jelszót aztán megint, szóval 4X adtam meg.
A "Jelszóbeállítások"-nál Vásárlások: 15 perc után, Ingyenes letöltések: Jelszót igényel OFF beállítás van. -
B-L-A-C-K
titán
A kijelző karcolódik, rengeteget láttam már, az üvegfólia ez ellen ugye megvéd, illetve leejtés ellen is azért nagyon jól jön, vagyis jobb rá üvegfóliát venni mint 50 ezres kijelzőt. Ha viszont úgy gondolod leejtés ellen nem kell hogy védjen, csak karcok ellen, akkor ez elvileg nagyon jó cucc rá, és full láthatatlan.
-
-
kagzer
aktív tag
Sziasztok.
Mennyire muszály fóliát tenni erre a telefonra?
Értem én hogy véd sok mindentől, de tényleg annyira muszály?
Gondolok itt azokra a kisebb mikor karcokra és egyénekre.
Jelenleg is tokban van a készülék és én az vagyok aki vigyáz rá. -
Tomy13
csendes tag
Köszönöm! Akkor szerintem nem hezitálok tovább és meglepem magam vele
-
szia,
a 6s régebbi típus - 5 hónappal korábbi az s7-nél -, ősz óta ott állhat, megannyian nyomkodhatták, lehet benne por/kosz, amitől nem csak a tipikus kattogás, hanem "homokszemes", mondhatni karcos hangja is lehet, adott intervallumnyi különbség elteltével az s7-é is lehet majd olyan.
tisztítással orvosolható a dolog, általában egyszerűen, házilag is.
nekem októberi vétel a 6s plus, teljesen rendben van a hangja, semmi karistolás, bár figyelek is rá, hogy koszos kézzel ne fogdossam, meg nem is nagyon van olyan környezetben.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Tomy13
csendes tag
Mintha homokszem vagy valami más szennyeződés lenne alatta. Csak mert néztem a galaxy s7-et és annak nem volt olyan. Azt hittem hogy ez rendellenes dolog de ha azt mondjátok hogy az iphone ilyen akkor elfogadom
-
Tomy13
csendes tag
Üdv. Mindenkinek!
Szeretnék venni egy Iphone 6s-t és az lenne a kérdésem a tulajoktól hogy a home gomb lenyomása tényleg olyan rossz és kellemetlen hangot ad ki. Voltam a t-mobájlban ott próbálgattam és én is tapasztaltam hogy van egy érdekes hangja. Van ennek alapja vagy csak a samsung után furcsa? Előre is köszönöm! -
Lazika
senior tag
Hali!
Most hozta meg a postás a telefonomat. Huh csak ámulok, hogy mennyire gyors. Force touch kicsit fura, még szokni kell. Próbáltam az air dropot, de feladtam
MacBook Pro 16 M2 Pro & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Vizi911
tag
nem illegális én csináltam de lényegtelen mert nem küld át lofaszt se felse ismeri ez ennyire gagyi?
Iphone SE 64GB
-
Vizi911
tag
valaki tud másik zene lejátszot a telefonra? másik kérdés : bluetooth disznek van benne? mert még másik iphone al se komunikál az rendben van hogy más telefonokkal nem. de ennnyire félkegyelmü legyen.nfc gondolom megint kuka. műanyag tok glory 1 m röl esett a betonra persze hogy sarokkal a zsebemböl de csak pár karc.vigyázzatok rá
online játékok mennyire rombolják az aksit?
Iphone SE 64GB
-
galaxys80
veterán
Ez nem gyártó, hanem oprendszer kérdése.
Ha Google Play-ben megtalálhatóak az ilyen appok, akkor egyetlen droidos gyártó sem tud mit tenni ellene.
Mellesleg tényleg csúnyán megütheti valaki a bokáját azzal, ha nem értesíteni a másik felet a felvétel készítéséről.[ Szerkesztve ]
-
válasz
FIREBLADE78 #9370 üzenetére
ja, hogy úgy.
igaz, az sem olyan egyszerű, jogi problémák vetőd(het)nek fel.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
válasz
FIREBLADE78 #9367 üzenetére
ez nem egy egyszerű program, kapcsolódó réseket kell hozzá keresni a rendszerben, ami nem is mindig adott, ezért is nincs minden ios verzióra jb, illetve a gyártó mindig ízekre szedi a megjelenő jb-t és a következő ios frissítésben befoltozza a réseket.
-
RazoR
veterán
Akkor jól gondolom, hogy a por miatt van... Ha párszor megnyomkod abbamarad egy darabig, de újra kezdi
-
RazoR
veterán
Mi oka lehet, hogy egyre hangosabb és sz@rabb hangja van a home gombnak? Mintha törött üveg lenne alatt ami recseg ha megnyomom a gombot...
-
tl-x
őstag
Nincs tippetek rá miért nem tudom újra hozzá adni a gmail fiókomat?
-
tl-x
őstag
Sziasztok. Ma hajnalban feltettem a Gmail e-mail klienst és az outlookot mint is minden aztán figyelmetlenül eltávolítottam a gmail fiókom a telóból. Így eltűntek a kontakjaim és nem tudom visszatenni a gmail fiókom. Újra hozzáadom kapok is róla mailt de nem jelenik meg a fiókok között. Ötlet?
-
unyadavid
senior tag
Heló, ha az akksival van valami gond (még télen volt, hogy a hidegben lekapcsolt, de akkor azt betudtam a 0 fok körüli időnek - ez se lenne normális - most is lekapcsolt 50%-os akksival szobahőmérsékleten, majd amint töltőre tettem magáhoztért), azt a szervízben be tudják vizsgálni?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
FIREBLADE78 #9349 üzenetére
Egy kattintás és mindent megcsinál automatikusan és egy restore eltünteti teljesen. Viszont a legújabb iOS verzióra nincsen JB.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FIREBLADE78 #9349 üzenetére
Ezt a részt én is kihagytam az életemből, sose használtam és szerintem nem is fogom. Amúgy visszaállítással eltűnik.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FIREBLADE78 #9347 üzenetére
Igen.
-
FIREBLADE78
addikt
Hívás rögzítésre csak jb megoldás van akkor? Fontos lenne. Sok cirkusz elkerülése végett.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
oil120
senior tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni.
Az App Store-ból szerettem volna először a Google maps-ot letölteni. iPaden már megy évek óta.
Ez óta csak teker és semmilyen app nem jön le.
Tudok-e valami resetet csinálni?
Vagy mit?Köszi!
-
válasz
FIREBLADE78 #9340 üzenetére
próbáld meg úgy is, hogy azt is szabadon hagyod, mert hiába az alsó van használatban, a másikat is használja közben a rendszer, például a zajszűréskor.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FIREBLADE78 #9340 üzenetére
Igen ott van, de az videók hangjáért szolgál, a beszéd mikrofon alul van.
-
tylerddd
veterán
válasz
Zozzy94 #9338 üzenetére
Nálam is ez volt PC-n, bár nem tudom, h a frissítés óta-e, ritkán dugom rá. Leszedtem az iTunes-t és az összes Apple-ös cuccot is, pl. Mobile Device Support, Alkalmazástámogatást stb. majd visszatettem az iTunes-t, amivel ugye felment minden, amit leszedtem. Amikor csak az iTunes-t szedtem le, ugyanúgy nem ismerte fel a készülékeket.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Zozzy94
tag
Mióta frissítettem 9.3.1-re a 6s-t és rátettem gépre az iTunes-ben még véletlenül sem jelenik meg pedig a beállítások nem változtak....elvileg...ez mitől lehet? Mit kellene csinálnom, hogy érzékelje és tudjak rátenni pl. zenét..?
iPhone 12 Pro Max 256GB & AirPods Pro2
-
válasz
FIREBLADE78 #9333 üzenetére
Logikusan ellentétesen, mint ahogy most van, azaz a problémás esetben.
-
d@minator
addikt
válasz
FIREBLADE78 #9329 üzenetére
Nekem is mondták már. Én a voice over LTE-re gyanakszom olyankor IP alapon megy a hang vagy pedig a zajszűrő.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FIREBLADE78 #9333 üzenetére
Nekem sose volt gondom a hangzással, de nálam mindig be van kapcsolva.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FIREBLADE78 #9331 üzenetére
Beállítások -> Általános -> Kisegítő lehetőségek -> Hallás résznél -> Telefon zajcsökkentése -> ki/be
-
válasz
FIREBLADE78 #9329 üzenetére
Nem lehet, hogy nagyon távol van ilyenkor a szádtól a telefon? A zajszűrés be van kapcsolva?
Egyébként - nem piszkálásként, hanem ötletként mondom - miért nem használsz fülest amikor mind a két kezed foglalt? Sőt, én ha csak tehetem, fülessel telefonálok. -
FIREBLADE78
addikt
Kezd a tököm kilenni. Többször mondták,hogy nem értik amit mondok telefonban. Ilyenkor csak a vállammal szorítom a telót fülemhez,mivel kezem foglalt. Tapasztaltatok ilyet? Ja,tokban van,de kivan vágva a mikronál,nem értem. Mostani páciens még akkor sem hallotta rendesen amit mondok amikor rendesen fogtam.
-
Van egy ipadem amirol mobil hotspot ot csinalok arrol hasznalnam az iphone omon a netet, bt is be van kapcsolva egy apple idt hasznal a ket keszulek csatlakozik is fent a lanc ikon is latszik. De ha fel oraig nem hasznalom kikapcsol es megint ki majd be kell kapcsolni ipaden a megosztast.
Ki lehet ezt az idointervallumot tolni mondjuk 2-3 orara? Hogy ne kelljen mindig ki be kapcsolgatni? -
tylerddd
veterán
Safariban van valami kereső?! Hasonlóra gondolok, mint pl. PC-n a Ctrl+G kombinációra előugró kereső.
@ d@minator Nem hiszem, h probléma lenne az érzékenységgel. Én 2db 0.3mm-es üveget tettem egymásra és simán ment minden. A 3D Touchot teszteltem egyébként a leírtakkal.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
d@minator
addikt
válasz
B-L-A-C-K #9313 üzenetére
&(#9314) Blyan
Rosszul fogalmaztam. Nem úgy értettem, hogy nem létezik hanem, hogy felválik a széle vagy ilyesmi. A tokom talán jó lenne rá bár mostanában ha olyan helyre viszem a telefont ahol kicsi a sérülés veszély otthon leszedem a tokot. Ha majd lesz tapasztalat vele és jó rendelek egyet.
Sok helyen olvasom, hogy csúnya a 6S hát nekem kifejezetten bejön. -
szia,
sms eseté nem, de úgy megoldható, hogy a vodafone és a telenor szolgáltatóknál "-" jellel kezded az üzenetet, a telekomnál pedig "*a#", utána pedig nem kell szóköz (-szöveg és *a#szöveg), a címzett nem fogja látni a szöveg elején a karaktereket, hanem csak te, de így kapsz értesítést, ha kézbesítésre kerül az sms.
imeesage esetén automatikus a dolog, illetve ha a kapcsolódó beállításokban engedélyezte a fél az olvasási visszaigazolást, akkor arról is értesít, ha elolvasta - ez esetedben is igaz, tudod engedélyezni, vagy tiltani.
a 70/160 karakter attól függ, hogy kerül az sms-be ékezetes/speciális karakter vagy sem, de ez nem iphone/ios függő, minden más készüléken/rendszeren is így működik, mert a karakteres (kódolás) szabvány (unicode) korlátja, legfeljebb a háttérben leveszi az ékezeteket néhány eszköz, ami alapján te úgy látod, hogy engedi ékezettel is a 160 karaktert, de az a valóságban nem úgy, hanem ékezet nélkül kerül elküldésre.
egy trükkös mód van, a visszafelé álló ékezet - már amelyik ékezetes betűnél ez megoldható -, mert azt jellemzően ékezet nélkülinek veszi a rendszer; àèìùò...stb.[ Szerkesztve ]
-
oil120
senior tag
Sziasztok,
SMS, iMessage kézbesítési jelentést be lehet-e állítani, illetve mitől függ, hogy 70 vagy 160 karakteres üzenetet küld.
Be lehet-e állítani, hogy állandóan 160 karakteres és ékezetes legyen.
Köszi -
Treff
aktív tag
Urak!
Van egy 6s 9.1 és egy Ipad Mini 6.1 készülékem. Mindkettőn rajta van ugyanaz az az app. Tegnap jött új frissítés hozzá, ami már 7.0-s rendszert követel meg minimum. A telón frissítettem is, viszont annyira sokat változott, hogy nem igazán vagyok eldurranva tőle.
A kérdés: meglehet-e oldani, és ha igen, hogyan, hogy az Ipadon lévő korábbi verziót rátegyem a telefonra az újabb helyett?
-
d@minator
addikt
"A legújabb fejlesztés iPhone 6/6s-hez és Plus-hoz. Széltől szélig futó, a teljes kijelzőt fedő edzett üveg, rugalmas szilikonos széllel. XPRO™ TEMPERED GLASS 0.33 SILICONE 3D"
Ez tényleg jó vagy kamu? -
válasz
KD6-3.7 #9306 üzenetére
nem lesz tele, ha viszonylag tiszta a zseb, nincs benne problémás por...stb.
én is inkább csak azért dobom be a telefonjaimat mobilos zokniba, mert olyan zsebbe is teszem néha, amin fémből készült cipzár vagy patent van, azzal meg óhatatlanul is megsérthetném behelyezéskor és kivételkor.
volt, hogy hónapokig nem használtam még mobilos zoknit sem, mert nem voltak a fenti problémás záródású zsebek és úgy sem karcolódott össze a telefon sehol.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
KD6-3.7 #9306 üzenetére
Tele lesz. Soha nem használtam fóliát samukra,összes karcos volt. Szifonon kezdtem használni,de nem zavaró,fóliát nem hagynám el helyedben. Tok nélkül nálam nagyon csúszik a telefon,pláne ha izzadok,pedig nem vagyok 1 kövér,izzadós állat.
-
KD6-3.7
őstag
Na most komolyan!
El akarom hagyni a tokot meg ezt a gagyi uvegfoliat. Tul vastag a telo, elveszti a szepseget. Ures zsebbe, ahova csak es kizarolag a telefonom teszem mennyire fog karcolodni a kijelzo? YT videok alapjan a hatlap nagyon is strapabiro, de a kijelzoben nem bizom. Tele leszek mikro karcokkal vagy sem?
-
zso73
veterán
-
RAMb0
tag
Hülgyek-Urak, egy SE-vel visszatértem az almás közösségbe.
Vélhetően ide is be-bekukkantok, tekintve, hogy közelebb van a 6S-hez a kis készülék.
Középkategóriás droid-ról egy megváltás az iOS újra.
Jelenleg csak pozitívumokat tudok felsorolni az SE-nél, és bízom benne, hogy 3-4 évig kiszolgál azért a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- EA Sports WRC '23
- Politika
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M6 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest