- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 90 - modellalkat
- Motorola V3i - a szükséges plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbukta77
addikt
Folia nelkul hasznalja vki? En most vettem le az uvegfoliat es kezeltem le nanoshine- vel.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
zso73
veterán
válasz
Kishandris1 #9487 üzenetére
Nekem ilyen tokom van, és üvegfólia. A név ne rettentsen el. 6S-re is van
Az Almás szalonban rakattam fel az üveg fóliát nyolc rugóért. Jó, csak zavar,hogy nem teljesen a széléig megy, és kicsit változott az érzékelés tőle.
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
FIREBLADE78
addikt
Hála van,volt Üvegfóliàm. Úgy esett ki a kezemből a telefon,hogy pont elkapta a kijelzővel a láb támasztásra szolgáló cső. Szépen lenyalta pár ponton az üveget
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
válasz
nagy@gmx.com #9486 üzenetére
De, muszáj lenne letölthetőnek lenniük. Biztos hogy ugyanazzal az Apple id-val vagy bejelentkezve?
-
válasz
szia,
mindegy, amelyik neked szimpatikusabb, a lényeg az, hogy megfelelő minőségű legyen, mert mindenből akad jó és rossz egyaránt.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Szellem.
nagyúr
válasz
Én üvegfóliát használok és a gyári bőr illetve szilikon tokot. Tökéletesen megvédi a telefont.
Tudom az ára húzós de megéri. -
Kishandris1
csendes tag
Sziasztok!2 hete van egy 6s-em és azt szeretném megkérdezni, hogy sima tok+üvegfólia vagy kinyithatós tokot érdemesebb használni?Mert félek hogy a zsebembe összekarcolódik!1 hét után ment szét a kinyithatós tokom!-.- egyedihatlapok-hu-ról rendeltem és gagyi tok volt benne,ami műanyag volt és nem tudom hogy de valahogy hozzáragadt a telefon hátlapjához és úgy lehetett levakarni róla!+a tok nem engedte ki a meleget így sokszor már égette a kezemet!Igaz nem volt egy profi munka,ahogy az oldalon írják!-.-
-
nagy@gmx.com
tag
iTunes-os / App Store-os kérdésem volna.
3 éve vásároltam zeneszámokat, meg 1-2 appot, még a 4S-re, de most nem engedi ingyen letölteni.
Ezek szerint újból meg kell vásárolnom?[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Ha lenne csavarhúzód, akkor megpróbálhatnád meghúzni a csavarokat az alján. Nálam nem volt ilyen gond, de próbaképp meghúztam őket, az egyiken egy teljes fordulatot lehetett hajtani. Mivel pedig a kijelzőt ezek kiszedésével lehet kivenni, talán ez a baj.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Z-Salt
csendes tag
Sziasztok! Most vettem szombaton a készülékemet, egy ezüst 64gigásat, és észrevettem hogy a kijelzöje a jack csatlakozonál ha lenyomom, mozog, nem vészesen, de azért mozog, plusz jobb felsö sarok is. Ez valami szériahiba, gyártói, vagy csak kifogtam? Garanciálisan cserélik, vagy javitják?
-
Paca2
senior tag
válasz
Csaszi87 #9479 üzenetére
Beállítások, mobiltelefon, mobiladat lehetőségek, hang és adat
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
Tomy13
csendes tag
Köszönöm szépen!
-
Tomy13
csendes tag
Üdv mindenkinek! A napokban vettem egy Iphone 6s-t és eddig nagyon tetszik.
Az lenne a kérdések hogy az normális mikor telefonálok akkor az LTE átvált Edge-re, utána egyből vissza áll LTE-re?
-
Tibee86
nagyúr
Ez már a múltkor is érdekelt, hogy a "gyerekezés" meg a becézgetést azért erőlteted folyamatosan, hogy ezzel kompenzáld a kisiskolás korodat vagy ugyan miért?
"tudod én HASZNÁLOM a telót,"
Ezért volt furcsa, mert ha használod akkor azért szinte naponta bedugod a lightning csatit a telód aljába középre, de biztos mindig vaktába próbálkozol, ha le kell ellenőrizni mi is van középen valójában.[ Szerkesztve ]
-
Csaszi87
tag
válasz
B-L-A-C-K #9467 üzenetére
Értem, köszi!
Ja, majdnem elfelejtettem valamit. Lehet én vagyok a láma de fotózásnál a képfelbontást sehol sem találtam hol lehet állítani? A videó felbontást megtaláltam, de a képét nem.
Meg egy összefoglaló, vagy leírás, tippek/trükkök a telefon használatáról jól jönne ha van ilyen magyarban
Köszönöm! -
Csaszi87
tag
Sziasztok!
Most használok először iPhone-t és kissé furcsa még az iOs az Android után, tehát lenne pár kérdésem amire még nem jöttem rá:
Bluethoot-on, hogy lehet pl képet átküldeni másik iPhone-ra? Mert úgy tudom, hogy az androidos telefonokkal nem kompatibilis, de másik iPhone-ra sem lehet ilyesmiket küldeni egymásnak? (Egyik haveromnak van 4s, de neki lövése sincs ilyenekről csak használja a telefont, szóval vele nem sokra mentem)
A másik az, hogy a lapozást be lehet úgy állítani, hogy körbe járjon? Arra gondolok, hogy ha pl van 4 oldalam akkor a 4. oldalról ne kelljen balra vissza lapozgatni az elsőre hanem egy jobbra húzással oda ugrana. Remélem nagyjából érthető mire gondolok
Köszönöm a válaszokat! -
Treff
aktív tag
válasz
Tibee86 #9461 üzenetére
Egy büdös szóval nem írtam Tibike, hogy mindkét oldalon mikrofon van, de ne zavarjon. Olvass vissza, ha megy.
A szövegértelmezés úgy látom elég sokszor okoz neked gondot, nem úgy, mint a piszkálódás és a kötekedés.Igen, meg kellett néznem, mert már kiment a fejemből, hogy fizikailag hol van rjta, mert tudod én HASZNÁLOM a telót, míg te
baszakodszvacakolsz minden apróságon.A múltkori meg már rég kiment a fejemből, most juttattad eszembe. Rég magasról lefo...., míg te ezeken élvezkedsz. Az ilyen kis sz@rságokon kötekedők tudtak és tudnak a bögyömben lenni, de hát ha téged ez tesz boldoggá, ám legyen...
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Még jó hogy nem veled folyt a diskurzus a dologról, úgyhogy zárd nyugodtan, mi már rég befejeztük.
A véleményem lehet szerinted hülyeség, nem kimondottan izgat egy olyan egyéntől, aki szerint mindkét oldal mikrofon van, meg meg kell néznie a telefon alját ahhoz, hogy rájöjjön nem középen van a mikrofon.
De tudom csak a múltkori miatt vagyok még a bögyödbe, mert kicsit kikakcagtam (másokkal egyetemben) a tok "szakszerű" felhelyezéses kommentedet.[ Szerkesztve ]
-
Treff
aktív tag
válasz
buvartacsko #9458 üzenetére
+1
-
buvartacsko
addikt
válasz
Tibee86 #9434 üzenetére
szerintem ez baromság, nézzünk meg egy iphone 4s-t meg egy 6s plust, ott mondjuk van a telefonok méret különbsége miatt a mikrofon és a szád között annyi távolság, mint ami a bal vs jobb oldal tartásból alakul ki, nem?
vagy egy 6s vagy 6s plust ha nézünk? akkor ha a jobb oldalon tartod ugyanúgy a 6s plust lesz annyi plusz távolság a mikrofon és a szád között, mintha a 6s-t a bal oldalon tartanád, és nem a jobb oldalon. szerintem az a mikrofon van annyire érzékeny, hogy ne legyen gond.
másrészt én bal kezes vagyok, és sosem szóltak rám még hogy nem hallanak, ellenben a jobb oldalon igen. lehet egy jobb kezes nem tartja megfelelően a bal kezében a telefont, és fordítva, számomra ez a legjobb bal kezes telefon ever, mert a készülék bal oldalán vannak a hangerő gombok, ami nekem nagyon kényelmes.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #9455 üzenetére
Oké, de akkor ezt ne felejtsd el te se, mert egyből rá fogok ugrani én is.
Feltételeztem, hogy ez mindenkinek egyértelmű lesz, tévedtem. Nyilván te sem gondoltad, hogy ez egy hivatalos infó lenne vagy bármi, csak ugye én írtam így rögtön bele kellett kötnöd.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibee86 #9452 üzenetére
Ha tapasztalatot, vagy véleményt írsz az oké, csak itt az a baj te kijelentetted hogy a jobb kezet telefonálásra találták ki, és innen magyarázod az egész bal kezes faszságodat....Szóval itt annyi a baj fogalmazási zavaraid is vannak ezek szerint, és utána én találom ki, meg én beszélem be amit nem is írtál, ugye?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #9450 üzenetére
Akkor sokadszorra, nekem ez a tapasztalatom, véleményem. Milyen reklámozásról beszélsz??
Ha neked más, írd le, pont annyi jogom van a véleményemet/tapasztalatomat leírni mint neked, vagy mert 2 év alatt 20-30 iPhone-t vettél akkor az azt jelenti, hogy a te véleményed az etalon? Ez nem kötekedés végett, tényleg érdekel, hogy te miért gondolod, hogy a saját véleményed az etalon, és akinek más (bármilyen témában) annak egyből nekiesel és vitatkozol vele? (itt nem magamra gondolok, mert a mi különleges kapcsolatot ápolunk.)
[ Szerkesztve ]
-
Paca2
senior tag
válasz
Tibee86 #9446 üzenetére
Biztos nem telefon hiba (legalábbis nem egyedi)
az h bal/jobb sztem is irreleváns
(Meg vagyok győződve h helységben árnyékolja vmi, kint nem szoktam tapasztalniKindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibee86 #9449 üzenetére
Nem az hogy nem tetszik, csak ez egy szakmai topik, és nehogy kitaláld már, meg reklámozd már hogy bal kézben telefonálás nem helyes mert jobb kézre találták ki, meg úgy nem lehet jól hallana csak bizonyos szögben. Az hogy nálad így van elhiszem, de akkor hibás a telefonod, ki kell cseréltetni. Gondolj már bele egy ilyen csúcskészüléken ha az a 2cm befolyásolná a hívást már rég botrány alakult volna ki, de mégse történt, vajon miért?
Az hogy ki mit mond, és állít a PH-n szerintem ne menjünk bele, mert mondtál már pár olyan dolgot hogy csak pislogott az ember...
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #9448 üzenetére
Ez a saját véleményem, attól mert neked nem tetszik, vagy máshogy gondolod azzal semmi gond nincs, viszont hogy mi a baromság azt Majd eldönti mindenki, nem hinném, hogy a te reszortod lenne.
Bár a ph-n már mindenki tudja, hogy csak amit te mondasz az a frankó, különben képes vagy oldalakon keresztül feleslegesen vitázni (ami nem is lenne baj, ha nem adnál az emberek szájába folyamatosan mondatokat, és ahogy láttam mostanság ez nem csak nekem tűnt fel. )[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibee86 #9446 üzenetére
Olvasd el megint amit írtál:
"Jobb kézben telefonálasra találták ki (bal kezesek erről vajon tudnak
), bal kézben ugye lefele áll a mikrofon, nálam is szoktak néha panaszkodni, hogy rosszul hallanak emiatt."
Szóval arról hogy te kitalálod ezt baromságot nem tehetek, és nincs is kedvem ezen lovagolni...
Paca2: Ha valami árnyékolja az lehet, de ez független attól bal vagy jobb kézben van a telefon.
Tibee86: Azért az is jó hogy Paca2-nek már magyarázod a butaságot, de gondolom azt nem értelmezted hogy nem írta melyik kezében tartja ilyenkor, csak általánosságról beszélt...:/
De felőlem reklámozhatod ezt az álláspontodat, max nem csak én kacaglak ki.
[ Szerkesztve ]
-
Paca2
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #9443 üzenetére
B.nőmnek 5s nekem nexus4 volt, sokszor szóltam rá h rosszul hallom, (forduljon el, fogja máshogy, vmi árnyékolja... Passz) most már nekem is 6s, most már ő is szól...
Sztem vmi árnyékolja a helységben... Vagy kevés a 2 műanyag csík... Nem értek hozzá, de együtt lehet élni ezzel (pl elfordítom a fejem)
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #9445 üzenetére
És még meg is magyarázod, imádom.
Most jöjjön, hogy bemásolsz egy mondatot tőlem, majd válaszolsz egy teljesen más dologra amiről szó se volt, hogy bizonygasd az igazadat azzal szemben amit nem mondott senki.Paca2: Hibás a telefonod, Black nem tapasztalt soha ilyet, szólva te vagy a béna. Nem mintha a sok megosztott akkuidős képénél egyszer is szerepelt volna a telefon a használatban.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibee86 #9441 üzenetére
Igen, elég peches vagy akkor, de ha így is lenne akkor egy közleményt kiadhatna az apple hogy balkezesek bal kézben ne telefonáljanak mert nem fogják hallani, csak jobban. Már csak a feltételezés is vicces nem? Na meg elég szarnak kellene lenni a telefon mikrofonjának hogy az ~2cm eltolódás miatt már nem jól lehetne hallani...
Téma részemről off, mert teljesen hülyeség ezen lovagolni, a telódat meg gariztasd le.
kali: Jó ha valaki a vállával befogja a mikrofont azt szerintem nem kell magyarázni...Ha meg a vállával tartja a füléhez, és a mikrofon szabad ott se kellene gondnak lennie a hallhatósággal.
Tibee86: Bal kezes téma még mert látom szerkesztetted: Igen nem írtad nem lehet, csak azt hogy bal kézben tartva nem lehet hallani normálisan, akkor ilyen alapon nem jó ha ott tartja valaki szerinted, szóval a balkezeseknek hátrány, nem
De tényleg hagyjuk mert kezd ez az egész olyan lenni, mint télen nem kell téli gumi szerinted szitú...
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #9440 üzenetére
Akkor az összes eddigi iPhone-om sz@r volt, mert mindegyiknél ilyen volt.
"Ilyen alapon a balkezesek nem tudnának telefonálni, gondolhatod milyen botrány lett volna már ebből..."
Szokás szerint megint kezdesz kicsit túlmenni a dolgon, senki nem mondta, hogy nem lehez balkézben telefonálni (mint írtam én is balkézben használom), de oda kell sajnos figyelni, hogy milyen szögben tartja az ember a telefont.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibee86 #9437 üzenetére
Akkor sz@r a telefonod, mert azon 2 cm-en semmi nem kellene hogy változzon, én is szoktam váltogatni mikor úgy adódik, de egyik telefonomon se panaszkodtak erre. Ilyen alapon a balkezesek nem tudnának telefonálni, gondolhatod milyen botrány lett volna már ebből...
[ Szerkesztve ]
-
Treff
aktív tag
válasz
Tibee86 #9437 üzenetére
Bal kézben tartva pont, hogy jobban kellene, hogy halljanak. Ott fogva közelebb is van a szádhoz.
Én döntően jobb kézben fogom és most lemodelleztwm, hogy szóba jött: gyakorlatilag időnként kis ujjammal teló alatámasztás gyanánt még takarom is a mikrofon részt fogás közben és mindig tökéletesen hallanak! -
Tibee86
nagyúr
Csak nem te is azok táborat erősíted, akik szerint mindkét oldalon mikrofon van?
B-L-A-C-K: Bal kézben használom/telefonálok az esetek 99%-ában és sokszor rámszólnak, hogy nem hallanak rendesen. Jobb kézben telefonálva soha nincs ilyen. Bal kézben kicsit lefele tartod a telefont és máris igen messze van a mikrofon a szádtól. Más telefonokkal nincs tapasztalatom, de a szifon erre nagyon érzékeny sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
-
Treff
aktív tag
válasz
Tibee86 #9434 üzenetére
fonoman szólva is csacsiság, amit írtál.
A mikrofon helyzete mind bal, mind pedig jobb kezes telefonálás esetén is ugyanaz!Szerk.: ránéztem a telóra, és igen, valóban nem középen van a mikrofon, mint ahogy emlekeztem, hanem a jack mellett. Mindazonáltal nincs olyan, hogy jobb meg bal kezes teló, totálisan semmi köze a telefonáláshoz.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz
FIREBLADE78 #9432 üzenetére
Jobb kézben telefonálasra találták ki, bal kézben ugye lefele áll a mikrofon, nálam is szoktak néha panaszkodni, hogy rosszul hallanak emiatt.
-
válasz
FIREBLADE78 #9432 üzenetére
próbáld ki tok nélkül, csak kiderül, ha az okozza a problémát.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
FIREBLADE78
addikt
Ma is panaszkodtak,hogy nem hallanak érthetően. Bal felemről beszéltem. Nem értem. Vagy a tok vagy tényleg szar a telefon. Csak ugye nálunk nincs szifon bolt, beviszem telenorba az lesz vagy egy hónap szopatás.
Viszont családból senki nem panaszkodott. Lehet ők a süketek[ Szerkesztve ]
-
Leonaa
csendes tag
-
Leonaa
csendes tag
Sziasztok! Tapasztalt közületek valaki olyat, hogy a Home gomb fölött a kijelző és a keret között bizonyos szögből nézve hajszál vékonyan ugyan, de látszik a háttérvilágítás?
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
-
h1mpi
félisten
mkv kiterjesztést mivel a legjobb lejátszani?
Fully electric lifestyle!
-
kagzer
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #9409 üzenetére
Ha alaposan megnézed a bal oldali telefon jobb felső sarka olyan. Bár a kép nem tudja ugyanúgy visszaadni, a kollégák is egyetértettek velem, Ők is látják, elvileg nem velem van a baj.
De mindent félretéve szépen megyek ma be ahol vettem mert meg nincs 48 órája sem nemhogy 72.
Valamint a kép is módosulhatott, mert az álküldött képen sokkal észrevehetőbb[ Szerkesztve ]
-
kagzer
aktív tag
A fentebb említett hiba jól látható a képen.
Mintegy hat másik készülékkel lett összevetve és egyiken sincs jelen.[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Látásod fakult meg tata
-
kagzer
aktív tag
Mennyire jellemző a kijelző felső részén a fakulás?
Még csak egy napos a készülék, de kifejezettem zavaró, hogy eléggé láthatóan szürkés, főleg a jobb sarka. -
d@minator
addikt
Hívás közben nem lehet belépni a menübe? Pl. böngésző
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- HiMedia lejátszók
- MIUI / HyperOS topik
- OpenMediaVault
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honda topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M6 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest