- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
Nem kell az iOS 13-hoz erősebb vas, ugyanazon a vason gyorsabbnak kéne lennie, és gyorsabb is az új modelleken, pl a 8-ason.
Inkább arról van szó hogy a régieket direkt belassítják, hogy cserére ösztönözzenek.
Na mindegy, én azért megvárom a 13.1-est ami rengeteg hibajavítást tartalmaz, aztán meglátjuk, ha rosszabbnak bizonyul mint a 12-es, akkor maradok a 12-esen.
Ugye ha felraktam egyszer a 13-ast akkor nincs visszaút.
-
Rage47
veterán
-
XFishboneHUN
senior tag
A alis vackokról jut eszembe, nekem is nem egy kollégám fillérbaszóskodik ilyennel, amikor 8 plus, meg 7-es telefonokkal szaladgálnak, de nem adnak ki 3 ezret egy normális üvegfóliáért.
Arról meg hagy ne beszéljek, hogy felraktam két kollégának az 1 dolláros szart és kb a széle úgy néz ki, mint valami pókháló, lepattogva, megrepedve végig.
+ kontent: ettől már csak az 1 dolláros tok a legjobb, mert szerintük az is megvédi a telefont! Ja mondom legfeljebb a portól, de még attól se, mert alá megy és szétkarcolja a hátlapot!
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest