- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- MIUI / HyperOS topik
- Netfone
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
PartyNewl
tag
Az mitől van hogy leakarom tölteni a frissítést app store-ból és tesóm apple ID-jéhez kéri hogy adjam meg a jelszót.....?
-
metju
tag
válasz
woodensteel #9592 üzenetére
Hello!
Az Árkádban a Space Budapest Apple szervizt tudom ajanlani. Szépen fel is teszik neked buborékmentesen! -
törölt tag
Köszi a válaszokat. Igen, a töltés része érthetö. Csak az nem világos, hogy éjszaka sokat merül, használat nélkül is. Ugy olvastam más felhasználók telefonja ilyenkor csak 3-4%-ot merült (7-10 óra stand-by). FB, Twitter nem szinkronizál, kijelzö fényerö minimumra állítva, app-ok frissitése is zéró. Lehet, hogy szolgáltató eredetü a dolog.
-
woodensteel
csendes tag
Sziasztok!tudnatok foliat ajanlani 5s-re bolttal egyutt?elo+hatlap kene viztiszta,nem matt.Koszi!
-
tarcsika
tag
Nekem átlagban ilyen az üzemidő!
[link] -
törölt tag
Sziasztok. Csatlakozom én is a felhasználók köréhez. Pénteken vásároltam a telefont, szolgáltatótól, új elöfizetéssel. Azonban sokáig a BB Passportra tekintettem favoritként, viszont jelen üzletben egyedül a Classic volt megtekinthetö.
Elsö iphone-om, minöségi termék. Amennyiben az adatforgalmat letiltom, nagyon jó akkumulátor üzemidöt hoz ki magából a kis szerkezet. Pedig csak egyetlen yahoo fiókot szinkronizált óránként, viszont körülbelül 15%-os csökkenéssel járt úgy 8 órás idöintervallumban, ami kicsit magasnak tünik. Nem tudom, hogy ez idövel mennyit javulhat, de jobb lenne, ha folyamatosan bekapcsolva tarthatnám az adatforgalmat. Legújabb szoftver van a telefonon, 2g 3g kapcsolót nem találtam, talán ez szolgáltató fuggö is, pontosan nem tudom.
Szinte az összes hozzászólást elolvastam, és szeretném kérdezni azoktól a felhasználóktól, kiknek elég másfél, kétnaponként tölteniük a telefont, hogy stand-by módban kikapcsolják-e a net használó alkalmazásokat, mondjuk éjszakára esetleg? Vagy egyszer kell beállitani mindent, s a többi a szolgáltatón, jelerösségen múlik, hogy mennyit merül a telefon nem nyomogatás közben? -
metju
tag
Hát srácok, cseréltettem akksit, de így is minimális használattal (beállítások a 2. legnagyobb energiaigényes alkalmazás) is csak 2,5 óra használat jött ki !:/ Lehetséges hogy nem az akksi a szar hanem vmi más romlott el
-
otps
aktív tag
válasz
Tibee86 #9576 üzenetére
Pontosítok: a #9566-ban nem zsugorfóliás telefonra gondoltam, hanem amit minden GSM boltban árulnak úton útfélen: rajta van a képernyőn a fólia, de nyitva a doboz; Angliából hozták 0 km-es használtan; vagy valami ilyesmi.
@jófejsrác: Úgy látom, hogy hiába írtam le én is 2x már hogy GSM boltból lehet venni gyári garanciás készüléket
Visszapörgetem a topikot (bocs, amikor azt írtad, még nem voltam itt). A PartNero GSM-nél vásároltál, ha jól értem. Ja, hallottam róla, hogy ennek a konkrét boltnak az az üzleti modellje, hogy az áfával trükközik. Viszont én a minden egyéb, mezei GSM boltokra gondoltam, lásd pontosítás.
-
otps
aktív tag
válasz
chaosmonger #9567 üzenetére
Nem tévedsz, én pont ilyen ÁFA bűvész webboltból vettem (csak utólag jöttem rá) és leellenőriztem az apple oldalán gyári szám alapján: amikor aktiváltam a telefont, akkor indult a gyári garancia.
Kérlek, pontosíts: ez azt jelenti, hogy van egy valóban gyári garanciás készüléked a GSM boltból? Ha mondjuk rákérdezel telefonon az iCentre Prémium szervizben azt mondják, OK a garancia?
-
b3Ro
senior tag
Sziasztok!
Hotelben dolgozom, es talaltam anno egy Iphone 5s 64gb os valtozatot! Fel evre ra megkaptam mint talalt targy. Bekapcsolasnal keri a "find my iphone" jelszot! Valahogy meglehet oldani, a feloldasat ?
-------
Akkor mit kezdjek vele ? Disznek rakjam a polcra ?
-
Horovic
aktív tag
Sziasztok! Belinkelné vki hogy a nevemen aktivàlt apple készülékeket hol tudom törölni a nevemről. Köszi!
-
otps
aktív tag
Bocs, ha hülye kérdés:
A GSM-boltos, '0 km-es használt' fóliás készülékre melyik pillanatban ugrott a gyári garancia? Az teljesen világos, hogy a GSM boltos nem nyújthat gyári garanciát; viszont akitől a készüléket fóliásan átvette, neki volt gyári garanciája. Az Apple meg nem kér számlát a garanciához; gyári szám alapján intézi (ha jól tudom! - de lehet, hogy itt tévedek!)
- CharlieDrop: OK!
-
otps
aktív tag
válasz
CharlieDrop #9563 üzenetére
A lehető legegyszerűbben nézem: a magyar ember megveszi Magyarországon, az angol Angliában, a német Németországban, stb.
De egyszerűsítsünk tovább: nettó árak (nem az Apple hivatalos oldalán, hanem amennyiért az adott országban biztos forrásból megkapod: Extreme Digital, SpeedShop, Media Markt, GiffGaff, stb).
-
Kbali
nagyúr
válasz
::Trunks:: #9559 üzenetére
Ha kint is maradsz, akkor a szolgáltatós verzió nem olcsóbb, aztán, ha hazajössz, akkor kéred a függetlenítést.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
::Trunks:: #9559 üzenetére
Nem mindenhol divat ennyire a szolgáltatóknál a hálózatzár, vagy annak feloldása nem csak a hűségidő lejárta után lehetséges irreálisan magas összegért. 1-2 éve mikor nagyon olcsón kerestem újat futottam bele néhány ilyen telefonba (magánszemélynél és gsm boltban is), de szerencsére egy serial szám elegendő és az Apple ügyfélszolgálatán lekérdezhető. Mondjuk az ilyen elég ritka, de előfordulhat sajnos.
Még mindig jobban jársz ha kint veszed, 248 ezer egy 16GB-os i6-ért itthon botrány
-
otps
aktív tag
Sziasztok!
Fogalmam sincs, melyik a helyes topik, ahol megkérdezzem, de ti biztos értetek hozzá:
GSM boltban hogy csinálják, hogy az angol töltős (talán Angliából származó?) telefon annyiba kerül 0% áfával - nyilván bolti garanciával -, mint Angliában nettó? Tehát az angol retail price, mínusz az angol áfa = magyar 0%-os ár kb.
Az kevéssé érdekel, hogy itthon mit bűvészkedvek, inkább az, hogy hozzák ki a másik országból (ami lehet Anglia) ilyen olcsón?
Fontos disclaimer: eszemben sincs ilyen forrásból venni a telefont, csak az a fene nagy kíváncsiság, ugye.
-
Edi77
őstag
válasz
::Trunks:: #9553 üzenetére
Tedd töltőre, 100% után még hagyd fönt jó fél órát, mejd a home+power kombót alkalmazd még mindig töltőn. A teló 5mp alatt újraindul, aztán leveheted. Ha ez a kalibráció sem segít, akkor vagy egy reset és újként állítod be a telót, vagy akksicsere.
-
::Trunks::
senior tag
Sziasztok. Az Akku kijelzés nálam nincs a TOP-on. Ami azt jelenti,hogy kiírja figyelmeztetésnek,hogy 10%-on van, rá 1 percre már csak 4, illetve kiír X %-ot, felrakom töltőre, akkor meg 10el többet mutat. Nálatok is fenn áll ez? Nincs valami akku kalibrálás?
-
talamasca
senior tag
-
Giri9
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem! A facebookom wifivel frissül mobil nettel meg nem! Mi lehet a baj? A mobil netnél engedélyezve van! -
execute93
őstag
Sziasztok.
Olyan problémám lenne a telefonnal, hogy most bekapcsoláskor csak a fehér kép látszik a fekete iphone logóval. Kikapcsolni se lehet, meg semmit. Aksit ugye nem tudom belőle kivenni. Van valami ötlet? -
legiaap
félisten
Valaki már fulyatta ki sűrített levegővel a telefon alján lévő hangszórót?
Az elmúlt napokban vettem észre, hogy sokat halkult, tele van szösszel gondolom, csak nem tudom, ha használnék sűrített levegőt akkor beljebb tudja fújni a port-szöszt vagy nem?Próbáltam a porszívót, de nem segített.
-
BelAir
csendes tag
Sziasztok! Kaptam egy ajánlatot a szolgálatómtól hogy van náluk akciós i5s.Lehetnek ezekkel problémák, ha függő?
-
trobi28
addikt
Ha nincs másik nano simem hogy lehet megállapítani hogy függetlene egy Iphone?
-
csenor
senior tag
Kipróbáltam pár appot, de nem jöttek be. Letöröltem őket, de az Apple store listájában ott maradtak. Ki tudom törölni valahogy őket!?
-
jófejsrác
senior tag
Letöröltem mindkettőt, aztán felcsatoltam először azt ami az appleid is. Hibátlanul működik, felcsatoltam a másik email címem amiben pedig semmi sem. Nem értem miért lehet ez, a gmail appban tökéletesen működik mindkettő.
Feleslegesnek tartok két alkalmazást egyazon célra. Eléggé bosszant a dolog főleg azért mert a közvetlen környezetemben másnak bír kezelni több email címet is -
jófejsrác
senior tag
Sziasztok,
korábban már írtam, hogy nekem a gyári mail app nem akar megfelelően működni. Nálam tapasztalt hibák amik random jönnek elő, de többször rossz mint jó:
-ha egy levelet megnézek, alul az ikonok közül bármelyikre megyek szinte kivétel nélkül nem történik semmi. Az animáció lefut, de semmi reakció
-néha teli van a levelesládám "üres üzenet" címszóval amit 1970-ben küldtek el
-2 gmail fiók van felcsatolva abból az egyk az apple ID és ebből egyiket nem mindig bírom elérni, mert "szürke"
Ezekkel a hibákkal napi szinten találkozom amitől szinte használhatatlan. Telefon már volt gyári visszaállítás, de nem segített. Egyedül újként nem állítottam még be, de azt nem akarom, mert nincs kedvem újra "belakni" a 32gb-os telót.
Szívesen veszek bármilyen ötletet
-
Drughi
addikt
Megjött az ITskins Zero360 tokom és működik a töltés! Ezek szerint valamit alakítottak rajta.
-
Tibee86
nagyúr
Olvasod is amit neked írok, vagy csak fújod azért is fújod tovább?
Leírtam mi a "susmuss", az olcsóbb ár általában refurbished vagy oem verziót jelöli bolti garanciával (persze, hogy nem fogja ezt odaírni a webshop-ba, és újként (mikor nem az) hirdeti ezeket is, pénzt akar keresni). De ezek az én értelmezésemben nem újak (a refurbished amúgy se), az új zsugorfóliázott bontatlan telefont takar, annak pedig az első aktiválásnál fog indulni a garanciája.COSMOS777: A hivatalos viszonteladóval jársz a legjobban, még ha drágább is.
-
jófejsrác
senior tag
Én a Tibee86 által említett boltból vettem az iphone-om. Ott bontottam ki a csomagot és aktiváltam először a telefont minden tartozékával együtt. Utána az apple oldalán az SNR-t beütve meg is lettem erősítve.
Külön öröm, hogy beszámították korábbi telefonom így 60 ezer Ft-al olcsóbban sikerült hozzájutnom
.
[ Módosította: radi8tor ]
-
Tibee86
nagyúr
Pedig amíg egy gyárilag független, új (bontatlan, zsugorfóliázott) telefonról beszélünk, addig annak első aktiválásnál fog indul a gyári garanciája függetlenül a (nem hivatalos) viszonteladótól. Általában mindenhol a drágább ár jelöli az újat, az olcsóbbak vagy refurbished, vagy kitudja milyen telefonok bolti garanciával. Ezt persze nem árt letisztázni a bolttal, akár imei/sorozatszámot elkérni és leellenőrizni az Apple-nél.
-
törölt tag
Hali. Most nekem lenne egy kérdésem.
Világítos tokot honnan tudok rendelni,venni a telefonhoz?
-
COSMOS777
csendes tag
Sziasztok! Ezt a telefont,innen megrendelhetem? Látom hogy gyári Apple gari van rajta, de megbízható?Már írták hogy ajánlott, de azért még 1x megkérdezem
.Szóval mehet a rendelés?
-
csenor
senior tag
A Sync.me az alábbi hibaüzenettel kidob amikor a telószámomat adom meg.
"Please check your internet connection and try again. (-6001)"
Próbáltam Wifin is és 3g-n is.
Valakinek tapasztalata, ötlete? -
csenor
senior tag
Hogyan tudom a facebook profilképeket összeszinkronizálni a telefonkönyvemben lévő nevekkel?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest