- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee1988
tag
válasz
jófejsrác #9796 üzenetére
Én tavaly születésnapomra vettem magamnak, nagyon szeretem. Asszony csak a YouTube részét használja a fiammal, de telefonról vezérelve AirPlay-jel. Én játszani szoktam, van egy Logitech Powershell controller-em az iPhone 5s-hez.
Illetve sokat nézünk rajta filmet, telefonról szintén AirPlay-en keresztül. Az első héten még voltak gondok, de az a gagyi router miatt voltak, csere után megszűntek. Minden eszköz Wi-Fi-n csatlakozik.Mondjuk én megvárnám az új modellt, már várom nagyon.
-
jófejsrác
senior tag
Van valakinek tapasztalata Airplayel ? Tegnap "sajnos" sokadjára felböffent a gondolat, hogy én venni akarok egy apple TV-t. Ekkor bemagyaráztam magamnak hogy: fotókat, videókat netán netezgetni milyen jó lesz így. + játszani ha csak egy 10 percem van ledőlni az ágyba.
Működik ez rendesen? Vagy várjak míg bemutatják az újat és az majd talán többet tud?
-
radi8tor
MODERÁTOR
iOS alkalmazások topikban kérdezz rá!
-
Pantal
senior tag
Sziasztok! Tudtok esetleg olyan billentyűzetről, ami az eredetivel kb megegyezik megjelenésre, csak van egy plusz sor a tetején, számokkal?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
SpongyaBob #9788 üzenetére
Kérj új SIM-et a szolgáltatónál, ez eléggé SIM hibának tűnik nekem.
Hibás SIM cseréje ingyenes. -
Tibee86
nagyúr
válasz
gipsztigris #9785 üzenetére
Kizárt, hogy az iTunes olyan hibaüzenetet dobjon, hogy : ""A Google Chrome-ot jelenleg nem támogatja az Ön operációs rendszere.""
A hibakódból el lehetne indulni. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
SpongyaBob #9786 üzenetére
Vágott SIM kártyád van vagy eredeti nano-SIM?
-
SpongyaBob
veterán
Találkoztatok már olyan probléméval, hogy egyszerűen nem lehet hívást kezdeményezni? Hívásindításkor látom a hívott fél képét, a fülemhez teszem és tök süket marad és mikor megnézem auto megszakította a hívást ki sem cseng, semmi, nálam.. a hívó félnél viszont olyan mintha egyszer megcsörgettem volna, hogy hívjon vissza ami nekem elég ciki, mert ez nem szokásom.
Már akkor látom, hogy gebasz van amikor egyfolytában keresi a hálózatot, majd mikor talál el is dobja egyből és ez ismétlődik. 2-3 naponta jön elő ez a jelenség mikor reggel leveszem a repülő üzemmódot. Egy újraindítással megoldódik, de ez akkor sem normális. ios 8.2 és most 8.3 alatt is van ez a jelenség. Mi lehet a gond?
-
gipsztigris
addikt
válasz
radi8tor #9784 üzenetére
Dehogy akarok, hiszen már fent van!
Jelenleg én a munkahelyemen vagyok lányom pedig otthon a gép előtt.
DFU módban felismerte az iTunes, nyomott egy ok-t, majd elkezdte letölteni a szoftvert/majd szoftver kibontása...és jött a hibaüzenet.Most megpróbálja a lány a laptopomon megcsinálni, azon Win 8.1 fut, az asztali gépen (ahol a hibaüzenetet dobta) pedig Win7 volt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
gipsztigris #9782 üzenetére
Tegyük rendbe a dolgokat.
Miért akarsz Google Chrome-ot telepíteni most?
-
oliwire
őstag
válasz
gipsztigris #9782 üzenetére
Ezt most fejből sajnos nem tudom, mi lehet, még nem volt szükségem a DFU módra, csak itt olvastam róla, hogy mikor használták. Újrapróbálkozás után is ezt dobja?
-
oliwire
őstag
válasz
gipsztigris #9780 üzenetére
Rendben
én is csak annyit tudtam volna segíteni, hogy google-ba beírom a DFU módot, majd linkelem neked, amiben el tudod olvasni, hogy mire is jó, és hogyan kell vele babrálni. Majd írd, hogy sikerült-e.
-
-
oliwire
őstag
válasz
gipsztigris #9778 üzenetére
Szerintem ezt DFU módból kellene megoldani.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
gipsztigris #9776 üzenetére
Home+Power gombok egyszerre nyomásával bekapcsolható a telefon?
-
gipsztigris
addikt
Üdvözlet!
Lányomnak van egy iPhone 5S telefonja. Azzal a problémával állunk szembe, hogy tegnap előtt frissített a 8.3-as verzióra, már az is nehézkesen ment, mert harmadjára, gyári beállítások visszaállításával tette fel rá csak a szoftvert. Azután pár napig tökéletesen működött, de ma hajnal óta körülbelül öt percenként újraindul a telefon magától, nem csinál semmi mást. Próbálkozott újraindítással többször, nem sikerült, aztán elkezdte a gyári beállítások visszaállítását és miközben a folyamat zajlott megint újraindult a telefon és azóta még bekapcsolni se tudjuk..Mit lehet tenni ilyenkor? Valaki már találkozott hasonló problémával?
-
teguran
tag
Udv,
a kovetkezo problemara kernek toletek megoldast:
Adott egy i5s 16gb ios 8.3. betelt a memoria, elotte a rendszer folyton ertesitgetett, hogy a memoria majdnem megtelt. Aztan annyira megtelt, h mar az appokat sem inditotta el. Oke, gyozott. Igy elkezdtem torolgetni appokat, fotokat, zeneket, videokat. Kb 4gb leszedtem a telorol, icouldot kikapcsoltam, fotokat is leszedtem rola es meg mindig azt irja, hogy 0 kbyt a szabad.
Mintha lenne valami, ami folyton beteleti. Persze a telo igy meg mindig akad, eretiteseket, uziket nem kapom meg, mert "nincs neki hely"
Elore is nagyon koszonom!
-
Drughi
addikt
Van egy 1,5 éves i5S-sem. Imádom-szeretem, de mintha kezdene belassulni. Nyílván az iOS-t sem bírja már úgy (8.3), de akkor is.
Segítene rajta, ha iTunes-sal teljesen újra raknám? Minden törölni, majd mintha újként beállítanám...
Ha igen, akkor valaki adna egy leírást a folyamatról? -
Rossi
addikt
Sziasztok !
Hamarosan váltok 6-osra, az icloudból való kijelentkezésen kívül mit kell még megtenni a telefon "elhagyásához" (nyilván biztonsági mentésen, és a "minden adat törlésén" kívül)?
Iphone keresését ki kell kapcsolni?
Nem lesz eladva, cégen belül marad.
Köszi.
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz
univerzita #9760 üzenetére
Régen nem lehetett (ezek szerint most se, ha a kolléga nem tudja törölni), pont ezért nem is használom az iTunes-t képek szinkronizálására, felhőből szoktam visszarakni amiket akarok.
-
bazsee83
tag
válasz
univerzita #9755 üzenetére
Azokat a képeket tudom amiket a telefonnal fotóztam. Azt szeretném amiket iTunes-al szinkronizáltam fel.
-
bazsee83
tag
válasz
univerzita #9752 üzenetére
A telefonról csak törölni szeretném. Hiába jelölöm ki a telón a képeket nem találok semmi törlési lehetőséget.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
univerzita #9752 üzenetére
"hogy a telefonra felszinkronizált képeket hogyan tudom törölni?"
-
bazsee83
tag
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy a telefonra felszinkronizált képeket hogyan tudom törölni?
Az albumok közt nem tudom sehogyan sem -
ádika86
aktív tag
válasz
univerzita #9749 üzenetére
köszi! közben megoldottam a phone cleant
-
-
ádika86
aktív tag
sziasztok! a phone clean-hez hasonló program app storeban nincs véletlenül? hiába találtam hozzá pro kódot, 3.6.2 alatt már nem lehet beírni. legalábbis én nem találom
-
metju
tag
Sziasztok! Gondoltam megosztom a kis történetemet, ami az Iphone 5s-emhez kapcsolódik.
Tudni vélik az akksim megadta magát, amit később ki is cseréltünk, viszont ugyanúgy drasztikusan merült. Elvittem az egyik legnevesebb/leghíresebb budapesti iphone szervízbe, ahol megállapították, hogy töltésvezérlő IC csere lenne a megoldás a problémámra. Ez volt Kedden (14-én). Mondtam, hogy okés vágjunk bele. Eltelt egy nap és nem kerestek. Bementem a boltba, ahol közölték, hogy bár elvégezték a műveletet, a telefon használhatatlan lett, ugyanis az alma logón nem megy túl. Kérték, hogy had nézzék még át stb, másnapra meglesz, találnak megoldást. Másnap vártam a hívást semmi. Ma magamtól bementem a boltba és közölték, hogy valószínűleg a processzorral történt valami és csak az alaplap cseréje segít, viszont nem tudnak pontosat mondani, se az árat, se semmit, de adjak egy kis időt. Szóval most ott tartok, hogy egy egybként tökéletes három óra használattal lemerülő telefonból csináltak egy hibás, használhatatlan készüléket, ami még mindig náluk van, mondván ,,kitalálnak valamit". Ha elakarnám hozni, gondolom még nekem kéne fizetnem, hogy tönkretették, hisz ők dolgoztak vele! (?) Így semmit se tudok vele kezdeni, az alaplapcsere pedig alsó hangon 70.000 ft-ba kerülne, lévén, hogy egy 32 gb-os telóról beszélünk...Ui: Már bánom, hogy nem adtam el inkább ameddig még használható volt és vettem egy újat garanciával...
-
jófejsrác
senior tag
Megjött a Xiaomi powerbank, rá is nyomtam a telót. Elég gyorsan felpörgette
-
jeska
tag
Uuu ez jo ötletnek tuni nem probaltam csak nem tudom hogyan kell torolni ???
-
jeska
tag
Sziasztok!!
Olyan kérdésem lenne lehet h nem jó topikba irok, de van egy olyan problémám hogy van egy hely ahol wifizni szoktam,
Eddig nem volt rajta jelszo de most bizonyos okok miatt beállitották, ezzel nincs is baj csak az a probléma hogy felhasználónevet kér mikor csatlakozni akarok, és senki se tudja h mi lehet a megoldás, de csak I5s-nél és 6 nál androidok és WP csatlakozni tudnak, meg csatlakozott egy Iphone4 is -
tylerddd
veterán
Tudom, az nálam is működik. A kolléga szerintem valami olyanra gondolt, mint a tükrözés Androidon, ami ott beépített fícsör, ugyanazt látod a tévén, mint a telón, beleértve a menüket, játékokat is. Az Apple meg csak ad magának egy esélyt, h eladhassa nekünk az Apple TV-t
-
tylerddd
veterán
válasz
csibusz0314 #9732 üzenetére
Nem tudom egyébként, h olyan app van-e egyáltalán, h egy az egyben átküldi az iPhone képét a tévére?! Szerintem nincs. Ha sokszor kellene ez a funkció és tudja az ember, h a közeljövőben is marad az Apple termékeinél, akkor szerintem érdemes egy Apple TV-be befektetni, 25k annyira nem sok érte és azzal biztosan lehet tükrözni.
-
PartyNewl
tag
Vettem fel videót 11perc majd másfél giga hogy tudnám átmenteni gépre illetve feltölteni videomegosztóra mert a legtöbbnél nem engedi egyszerre és félig meddig felnőtt tartalom...
-
jófejsrác
senior tag
Tapasztaltátok Ti is, hogy már nem lehet fájlokat rámásolni (Syncios) a telefonra 8.3 óta? VLCbe akartam filmet tenni és semmi... Ez most azért picit bosszant.
-
erdoke
titán
válasz
csibusz0314 #9724 üzenetére
A legtöbb játékhoz baromira nagy a (többszörös) WiFi késleltetés.
-
tylerddd
veterán
válasz
Az iPlayTo és a TV Assist gyakorlatilag ugyanaz és nekem egyik sem működik Sony tévével. Elvileg a tévén minden jól be van állítva, de az app nem látja a tévét. Nekem az iMediaShare vált be ilyen téren. Vissza is akarom kérni az app árát, mert 4 euró volt.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Pl. iPlayTo app. jó erre.
-
csibusz0314
aktív tag
Valahogy meg tudom oldani, hogy a Sony Bravia tv-re kiküldjem az 5S képét?
Már próbáltam mindenhogy, de valahogy nem megy. Játszanék is szívesen úgy...Meg más okokból is.
Program? Mert a tv Wifijével, nem megy -
radi8tor
MODERÁTOR
-
metju
tag
Szerintetek mennyiért tudnám manapság elpasszolni a kártyafüggetlen 32gb-os IPhone 5s-emet? Patika állapotban van, annyi hogy nincs hozzá semmi tartozék az eredeti töltőn, angol adapteren és néhány tokon kívül.(Ja meg a fólia elől hátul
)
A garancia február elején járt le rá (pont ezért adnám el) -
jeska
tag
Látom sokan Irják hogy gondok vannak az 5S-el, nekem igaz még csak 2 hónapja van meg de eddig semmi problémám nem volt vele,
Igaz nem is töltögetemm le a frissitéseket, mert nem látom értelmét a telefon így is tökéletes és ahogy olvasgatom a frissitések utan mindig elöjön valami hiba, nalam az üzem idő is 2nap simán, telefonálás+face+ kis HERE!!
Addig nem is fogok frissíteni amég valami app-nak szüksége nem lesz rá! -
tomi5244
őstag
Hali!
Ez az 5C dock jó lehet az 5S-hez ha a gyári bőrtokkal együtt használnám? [link]
-
Süvi
őstag
válasz
Gaberiellb #9712 üzenetére
Azt hittem, hogy a Mortal miatt kell, hogy könnyebb legyen
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Gaberiellb #9712 üzenetére
Vannak egyes spéci megoldások, amibe bele rakod a telefont és úgy néz ki, mint egy GameBoy, de közelről nem ismerem.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Gaberiellb #9709 üzenetére
Miből gondolod, hogy Xbox controller használható iPhone-al?
-
legiaap
félisten
válasz
oliwire #9707 üzenetére
Volt minden semmire sem reagált. Totál megadta magát. Ki tudja mióta volt kikapcsolva mert a zsebemben volt. Mondom csak az hozta helyre, hogy töltőre tettem, de akkor is várnom kellett pár percet mire be tudtam kapcsolni. Sosem csinált ilyet. 8.3 a bűnös, mint ahogy elég sokmindent elb@sztak benne.
-
legiaap
félisten
53%-nál fogta magát a telefonom és kikapcsolt. Nem tudtam bekapcsolni sehogy sem. A töltőre dugás élesztette fel. A töltöttség semmit sem esett. Semmi nem ment a háttérben amúgy, még hideg környezetben sem volt a telefonom. Ez most akkor wáddáfák volt?!
-
Farkas82
tag
Sziasztok. Azt hol lehet beállítani, hogy az ios ne keresse, és töltse le automatikusan a frissítéseket, csak ha én akarom. Eddig mindig már csak az üzenetet fogadott, hogy a legújabb verzió letöltve, és telepítsem. (Pl tegnap a 8.3 ) más telóimon volt álltalában valami frissítések keresése-manuálisan, vagy valami hasonló menüpont, de itt nem találom.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Gaberiellb #9703 üzenetére
Milyen játék közben?
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
Gaberiellb #9695 üzenetére
Valaki a 9695-re?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
tylerddd #9697 üzenetére
Ebben direkt nem foglalok állást, ne legyen mibe belekötni, ezért mindig csak a hivatalosat másolom be.
Mikor beszéltem az Apple ügyfélszolgálattal pár hete rákérdeztem, de össze vissza beszélt a csaj...
iStyle oldala lementve, ott le van írva minden, ha hepciáskodnak majd szépen megmutatom, ha esetleg addigra szerkesztik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest