Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
Az új file rendszer a 10.3-mal jött...
Bib igen, a 10essel naponta egyszer kellett tölteni. 11en amikor reggel le vettem töltőről, délelőtt 11kor már 20 százalék alatt volt úgy, hogy a monitor alatt pihent melóban, max 20 perc viber és messenger volt benne. Aztán ugyanezt eljátszotta még délután is, miután melóban újra fel töltöttem teljesen.
-
mtomi95
senior tag
iTuneszal csináltam! Vagy most mire gondolsz? Volt újraindítás meg kényszerített is, de ugyan az a helyzet. Az egész nálam lassabb lett és meg-meg akad. Szerintem vissza rakom a 11.03 ameddig lehet.
Nem értem, pedig ennek sok mindent kellett volna javítani, erre... de legalább vannak új emojik.
Lehet csak nálam rossz. Eddig minden ismerősöm panaszkodott a 11.03-ra. Az meg nekem volt jó. Na mindegy remélem ez a 11.1 legalább nekik javítja most. -
_seth_
veterán
Ez az, hogy mindenki mást akar... én kikapcsolni a wifit és a bt-t. Az egy dolog, hogy csak egy gombnyomás váltani a teló hangszórójára... de ha már egyszer kikapcsoltam a BT-t a felugró menüben akkor lenne értelme annak, hogy tényleg kikapcsolná... ugyanez a BT-re. A repülő mód nagyon hasznos, de hívást azért még fogadok akkor ha épp nincs kedvem messengeren csevegni...
-
Mr. Elliot
senior tag
Én pedig szoktam energiát megtakarítani vele, ha nem használom a Bluetooth hangszórókat akkor ki is kapcsolom a telefonon is.(Tapasztalatom szerint ha napokkal nem is bírja tovább az akku de órákkal igen ha kilövöm.) Ugyanis azt is használja több app pl. helymeghatározáshoz is. A wifit szintén kikapcsolom ha elmegyek otthonról, ha haza érek vagy olyan helyre ahol a helyi wifit használom úgyis automatikusan felcsatlakozik amikor vissza kapcsolom a wifit.
A repülő üzemmóddal meg a hívást is kizárhatjuk, holott lehet, hogy csak egyéb más értesítést szeretnénk ignorálni. -
_seth_
veterán
1. Ha nem tudod a választ a kérdésre akkor egyáltalán minek írsz rá bármit is?
2. Neked nem mindegy?
3. Lehet, hogy Te akkora netfüggő vagy, hogy mindig mindenről azonnal akarsz értesülni, de én nem, pontosan ezért van amikor ki akarom kapcsolni, hogy ne kapjak értesítéseket, ezt régen az alsó menüből megtehettem, most viszont ha kikapcsolom és másnap reggel megnyomok egy gombot a telefonon máris kapcsolódik a wifire és jönnek az értesítések amikre még nem vagyok kíváncsi. Vagy pl BT esetében is hasznos lenne, hogy ha kikapcsolna mert így amint az autóm közelében vagyok máris a hifin cseng ki a telefon és ha hívást indítok nem a telefon hangszórója és mikrofonja aktív hanem az autóban a hifié...
-
metju
tag
Én IOS 9.3.5-nél kiszálltam a frissítés mizériából. Nem hiányzik egy-egy kellemetlenség, na meg talán eladáskor is előnyt fog jelenteni. Édesapám 5S telefonján egyel korábbi főverziónál, a 8-nál álltam le a biztonság kedvéért, és szuperül működik. Más kérdés, hogy milyen az app támogatottság. Egyelőre nem panaszkodott...
-
Nem tudom neked milyen android telefonod volt, de ott sem kell ki lőni, sőt nem éri meg mivel memoriból indítva gyorsabban bent van, ha kevés lenne a memoria akkor szabadít fel magának a rendszer, a minap láttam egy htc u11-et a 6gb verzioból ott már a jó isten is futott, és még úgy is volt 1.5gb szabad memoria. Az 5s meg pont egy olyan telefon ami nem tud sokat futtatni.
-
Noxy
veterán
Hát ezt f..tudja.
Itt az vert gyökeret hogy tisztán kell felrakni. Nekem pld iOS 7-n volt ujként beállítva utoljára. Azóta szénné JB-tem (most is JB) és ezt hurcolom a 4S óta.
(2 4S, 2 5S most meg egy 5S-n meg egy SE-n van fent. Ja meg egy iOS 8.3-s JB Air-n.) Semmi akadás, gond vagy anomália nincs velük.
Mondjuk ha már valaki unja, vagy egy hibás app-t telepít vagy frisssít ez az első hogy meglépik. -
Tubi2
senior tag
Köszi a válaszokat, ez tök jól hangzik.
Meghalt az E72-őm, valami legalább olyan elegánsat keresnék, mint a Nokia E-szériája volt, hát, ezt találtam.
Éjszakára kikapcsoljátok, úgy bír ennyiket? Vagy folyamatos üzemmel?Ehhez lehet találni ilyen task killer progikat, ami minden háttérfolyamatot lelő esetleg?
-
B-L-A-C-K
titán
Ez jogos, egy i5 is még teljesen jó használható a mindennapokban, az 5S meg főleg. Itt amit észreveszel az a +2GB ram, mert ha neked nem is, nekem pl elég kényelmes dolog, illetve az üzemidő, mert az nagyon jó lesz ahogy nézem. Másban jelenleg még most tényleg nem ad többet, idővel majd viszont biztos előjön a többletteljesítmény. Viszont ha most valaki megkérdez hogy egy használt 5S-hez képest megéri e a felárat (~70-80 ezer), akkor egyértelműen azt mondom nem.
-
Blamy
tag
Ez a negyedik iphone-om és mindegyiknél tapasztaltam ezt a jelenséget.. de 5s-ből az első, ezért reménykedtem, hogy itt már nem jön elő
időnként jelenik meg amúgy, nem állandóan, de ettől még bosszantó.
És pont amiatt, mert valóban pikkpakk be lehet állítani a gmail fiókot, ráadásul egyszerűen, ezért nem gondoltam volna, hogy ott szúrtam el valamit.. ettől persze lehet!
Csak nem is olyan rég olvastam egy fórumban (könnyen lehet, hogy itt, amikor visszaolvastam más dolog miatt) hogy másnak is volt ilyen.
Olyan, mintha nem akarna beengedni mondjuk a frissítés miatt... csak ez sokáig is eltart olykor. -
Dovloran
senior tag
Szerintem a legtisztább az az, hogy lementesz mindent a gépre illetve iColud-ra, ha azt használod. De nagyon nézz át mindent, mert aztán nem lehet visszahozni az adatokat. Aztán feldugod a gépre iTunes-ra és csinálsz egy visszaállítást. De ez automatikusan ugye a legfrissebb verziót is teszi fel ami most a 9.2. Vagy pedig (de ez az én módszerem) úgy dugod fel eleve a gépre a kikapcsolt telót, hogy nyomod a home gombot és megvárod, hogy megjelenjen az iTunes logó a telón. Ez a telót (download, flash, DFU stb...hívd ahogy szeretnéd) módba helyezi. Az iTunes azonnal felismeri és felajánlja a teló frissítését illetve visszaállítását is. Kérdezz, ha valami nem világos.
-
HoaryFox
őstag
Hát akkor különbözőek vagyunk, én nem utálom az Android-ot, hiszen már azt hiszem a 4. ilyen oprendszres telefonom van jelenleg, csak kipróbálnék mást is, a WP nem nagyon hozott lázba sose. Plusz kollégáim körében igen népszerű az iPhone, és kíváncsi vagyok, hogy miért szeretik ennyire. Majd kiderül
(#10724) tylerddd:
Na lássuk:
- nem nagyon használom Androidot sem háttértár módban, egyszer kerüljön fel az, amit szeretnék, (pl. zenéim) és jó az idő. Ez nem égető szempont nálam úgy néz ki.
- szintén zenésznem szoktam naponta változtatni a csengőhangot, max. az elején, amikor kitapasztalom, melyik szól szépen, hangosan, stbstb.
- ezt Androidon is kb. szökő évente használom, nem fog fájni
- volt olyan időszakom, amikor a szénné moddolás volt rám jellemző, ez már lecsengett, inkább nem nyúlok hozzá, minthogy elrontsam (bár még nem fektettem két vállra egyik telefonomat se úgy, hogy szervizbe kelljen vinni)Szóval akkor "iPhone-kompatibilis" vagyok valamilyen szinten úgy érzem
-
domerator
veterán
Pfff... sokak szerint pedig épp fordítva van: a droid tud pár olyat, amit az iOS nem és csak trükkel lehet megoldani... viszont az iOS a stabilitásával veri xarrá a droidot. Én ajánlom a váltást, részemről is áll, hogy droidot soha többet. (az opendott csak azért van, ha valami miatt megkerülhetetlenül kell a droid)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest