Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolti

    csendes tag

    Sziasztok. Csatlakozom én is a felhasználók köréhez. Pénteken vásároltam a telefont, szolgáltatótól, új elöfizetéssel. Azonban sokáig a BB Passportra tekintettem favoritként, viszont jelen üzletben egyedül a Classic volt megtekinthetö.
    Elsö iphone-om, minöségi termék. Amennyiben az adatforgalmat letiltom, nagyon jó akkumulátor üzemidöt hoz ki magából a kis szerkezet. Pedig csak egyetlen yahoo fiókot szinkronizált óránként, viszont körülbelül 15%-os csökkenéssel járt úgy 8 órás idöintervallumban, ami kicsit magasnak tünik. Nem tudom, hogy ez idövel mennyit javulhat, de jobb lenne, ha folyamatosan bekapcsolva tarthatnám az adatforgalmat. Legújabb szoftver van a telefonon, 2g 3g kapcsolót nem találtam, talán ez szolgáltató fuggö is, pontosan nem tudom.
    Szinte az összes hozzászólást elolvastam, és szeretném kérdezni azoktól a felhasználóktól, kiknek elég másfél, kétnaponként tölteniük a telefont, hogy stand-by módban kikapcsolják-e a net használó alkalmazásokat, mondjuk éjszakára esetleg? Vagy egyszer kell beállitani mindent, s a többi a szolgáltatón, jelerösségen múlik, hogy mennyit merül a telefon nem nyomogatás közben?

Új hozzászólás Aktív témák