- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tylerddd
veterán
Üdv! Kolléganő i5s készülékén hónapok óta nem értesít a Messenger. Lehet erről tudni valamit vagy egyedi hiba lehet. Letörölve volt az app, ennyi. Köszi!
-
tylerddd
veterán
Érdekes, h két hozzászóló is említette a "ha nem játszol vele" elgondolást. Pár napja egy 16 éves gyerek azt mondta nekem, h akinek telefonálni, FB-ra, netezésre kell az okostelefon, annak jó lehet az iPhone, de aki játszani akar, annak egy erős droidosat kell vennie.
Ki, mit gondol erről?! Szerintem f***ság, nem irodai vs gamer PC viszonylat ez. Én még iPhone-on max. a betöltési időnél éreztem a gyengébb vas hátrányát játéknál, de nem volt még olyan játék, ami játszhatatlan lett volna. Vagy mondjuk Real Racing 3-nál kisebb fps-sel futott 4s-en anno, de egyéb problémára nem emlékszem.
-
tylerddd
veterán
válasz
VMatteo #16073 üzenetére
Szia!
Bocsi, h csak most írok, nem tudom megoldódott-e a csengőhang dolog?!
1. Megnyitod a dalt iTunes-ban
2. Jobb klikk/Infó megjelenítése/Beállítások fül: 40mp lehet a csengőhang, ha biztosra akarsz menni, akkor 38-39-re állítod a Kezdőpont és Megállítás lehetőségeknél + kipipálod őket (esetleg hangerőt növelsz/csökkentesz, hangszínt szabályzol), a végén OK
3. Egy bal klikk a dalon, majd fájl/átalakítás/AAC verzió létrehozása
4. Total Commanderben a legegyszerűbb: megkeresed a gépen az iTunes Media mappát (Szerkesztés/Beállítások/Haladó alatt megtalálod) és a dal kiterjesztését átírod m4a-ról m4r-re és onnan elindítod, az iTunes elkezdi lejátszani
5. Elvileg, ha jól csináltad, ott lesz a dal a Hangok között, pipa mellé és szinkron!Remélem segítettem!
Üdv
-
tylerddd
veterán
Kolléganőmnek i5s készüléke van. Mennyire érdems iOS10-re frissíteni?! Van már vele tapasztalat?!
-
tylerddd
veterán
válasz
balbekk12 #12067 üzenetére
Az iCloud kliens nincs fent a gépeden?! Ha felteszed és bekapcsolsz minden fotószinkront, akkor az Eszközök és meghajtók között ott lesz az iCloud-fotók, onnan ki tudod másolni a képeket.
-
tylerddd
veterán
válasz
bughead123 #12031 üzenetére
És neki tetszik?! Aztán csodálkozunk, h sokan sz**ják az iPhone-t
Egyébként a napokban láttam egy olyan hagyományos, gombos készüléket, aminek a hátulja olyan volt, mint egy i6
-
tylerddd
veterán
válasz
bughead123 #12020 üzenetére
Kamuphone! Teljes kapacitásnak 16GB-ot ír, ami nem lehetséges.
-
tylerddd
veterán
válasz
szabonagyur #12011 üzenetére
Én pár hete adtam el az i5s-t, durván 1 év 2 hónapos volt. De ha azt nekem 60-70-ért kellett volna odaadnom, inkább elraktam volna tartaléknak. Azt pedig csak ismételni tudom, h te egy lehetséges hibáról beszélsz, nem lehet általánosítani.
@ Scholes9 Én csak magamtól vennék használt cuccot
-
tylerddd
veterán
válasz
szabonagyur #12009 üzenetére
"véletlenül mind az 1 év utána..."
Egy újabb összeesküvés elmélet iPhone-nal kapcsolatban?! Nálam se az i4s-nek, se az i5s-nem nem volt semmi baja és gondolom azért rajtam kívül is vannak még ilyen tapasztalattal felhasználók. A végén még nehogy kijelentsük, h az iPhone-ok tönkremennek egy év után ÉS ráadásul nem is véletlenül ...
-
tylerddd
veterán
válasz
szabonagyur #12005 üzenetére
Az eladónak mi üzlet abban, h áron alul adja el?!
Bármilyen eszközzel lehet probléma garancia a lejárta után, de ettől ez még nem befolyásolja árat ilyen mértékben, mint amiről te beszélsz. 50k-ért kellene adni az egyébként 100k-ért eladható készüléket? Ugye ezt te sem gondolod komolyan!
-
tylerddd
veterán
válasz
szabonagyur #12003 üzenetére
"Gari nélkül max akkor venném meg ha fele áron vagy még olcsóbban lenne meg egy hibátlan állapotú"
Most komolyan? Te belekalkulálnál az árba egy ESETLEGES későbbi hibát, csak mert nem garanciális?! Eladni is így szoktál már nem garis dolgokat?
-
tylerddd
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #11996 üzenetére
15k volt legutoljára, mikor nézegettem ezeket. Előfizetés esetén viszont csak lejárt szerződés esetén csinálják meg, Dominonál úgy tudom bármikor.
-
tylerddd
veterán
Nem értem teljesen a problémát, de biztosan csak azért, mert esetemben sokkal egyszerűbb a helyzet
Ha benyomom a ne zavarjanak üzemmódot, akkor valószínűleg nem akarok/tudok beszélni senkivel. Ha nem lenne hold, akkor kézzel nyomnám ki a hívást vagy lenémítanám és levenném a rezgést, aztán csak hívjon. Ha a hívó fél meg ennyire f***, h nem ért ebből, akkor magára vessen. Ha néhány embernek mégis elérhető akarok maradni, akkor őket beállítom, h ne zavarjanak-ban is tudjanak hívni. Vagy van az az eset, amikor repülőbe teszem, mert azt akarom, h még véletlenül se érjen el senki.
Nekem alapjáraton elég, ha némítok, ilyenkor rezeg. Ha nincs némítva, akkor rezgés nincs nálam. Ne zavarjanakba éjfél és hajnali 5 között van állítva, csak a kedvencek hívhatnak.
-
tylerddd
veterán
Be lehet állítani, h ha a kapcsolót némára állítod az oldalán, akkor ne rezegjen. Ez egy mozdulat. Ennek max. éjszaka van értelme, ha nem akarod, h zavarjanak. De erre meg ott a "hold". Ha pedig azt bekapcsolod éjszakára, akkor kit érdekel, h kinyomja az illetőt? Pont az a cél, h ne zavarjanak. Időzítő alatt mit értesz?! Az óra időzítőjét vagy az ütemezett "holdat" ?!
-
tylerddd
veterán
válasz
Solange0818 #11938 üzenetére
Igen, régebben jelezte a rendszert, de ma már nem. Annyit csinál csak, h a posztolt képeket egy iOS Photos nevű albumba teszi a képeknél.
-
tylerddd
veterán
válasz
szabonagyur #11935 üzenetére
Ez irónia részedről?!
-
tylerddd
veterán
válasz
Solange0818 #11933 üzenetére
Nem mindegy hogy milyen rendszer alól posztolsz?! Ezzel akarod jelezni hogy neked iPhone-od van?!
-
tylerddd
veterán
Olyan módon fog koszolódni, mint a kamerakivágásnál. Amikor leveszed a tokot, ott lesz a felgyülemlett szösz, maszat, por kör alakban, amit egyszerűen letörölsz. Természetesen azon a részen karcolódhat, de lehet rá tenni teljes fóliát hátulra, de olyan kivágott tokot is láttam már, amihez kis kör alakú fóliát adnak arra a részre.
Én személy szerint nem szeretem az ilyeneket, valahogy olyan "villantom az alma logót" hatásuk van. Persze kinek mi!
-
tylerddd
veterán
válasz
szabonagyur #11880 üzenetére
Azért ez így általánosságban nem igaz a szolgáltatós készülékekre. Egy olyan eladótól, aki rendelkezik a szolgáltatós dokumentumokkal és azok korrektek, akkor szerintem meg lehet tőle venni. Én is T-s i4s-t adtam el és minden papírt meg tudtam mutatni a vásárlónak, többek között az utolsó néhány részlet befizetéséről szóló bizonylatot is. Akinek meg ezek nincsenek meg, már gyanús lehet. Egyszerűen nem értem azokat, akik ilyen dokumentumokat el tudnak hagyni, nálam rendszerezve van minden számla, szerződés stb.
-
tylerddd
veterán
válasz
szabonagyur #11687 üzenetére
Persze, értem. Én meg arra gondoltam, h így részletre kihozni is egyszerűbb, mint hitelre, hiszen gyakorlatilag nincs ügyintézés és ha bárhol hitelt akarna felvenni, akkor nem dobja ki a gép, h neked tartozásod van a T-nél.
-
tylerddd
veterán
válasz
szabonagyur #11684 üzenetére
Az a 0%-os az hitel, a Telekom részletfizetést biztosít.
-
tylerddd
veterán
válasz
jófejsrác #11677 üzenetére
Valószínűleg, amikor csatlakoztattad, akkor az automatikus lejátszás opció elindult és ott kattintottál valamire, amire nem kellett volna.
Elvileg a következőt teheted: megkeresed a "Gépház/Eszközök/Automatikus lejátszás/Alapértelmezett automatikus lejátszási beállítások választása" lehetőséget. Elvileg ott lesz a készüléked, neve alapján beazonosítható és ott a lenyíló menüből kiválasztod a megfelelőt VAGY a lap tetején kikapcsolod az Automatikus lejátszást, bár ekkor semminél nem fog megjelenni, amikor rádugsz valamit a gépre.
Elvileg. Próbáld meg!
-
tylerddd
veterán
válasz
szabonagyur #11673 üzenetére
Így van, a 920 egy monstrum az i6/i6s-hez képest, amik igaz kicsivel magasabbak, de sokkal könnyebbek, keskenyebbek, vékonyabbak, teljesen más komfortérzetet adnak ezekkel a méretekkel, ha az ember zsebre vágja őket.
-
tylerddd
veterán
válasz
szabonagyur #11671 üzenetére
Én elég nagydarab vagyok, elfér a zsebemben
Én a hordozhatóságtól féltem leginkább, de alaptalanul. Nem hiszem, h "megtörne", ez elvileg masszívabb anyagból is van, mint az i6. Az i5s még megvan, amikor kézbe veszem, mintha valami gyerektelefon lenne.
-
tylerddd
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #11615 üzenetére
Már közel 70-en kattintottak, köszönöm! Az eredményt majd bedobom pár nap múlva!
-
tylerddd
veterán
Megköszönném a válaszokat!
>>>KATT<<<
-
tylerddd
veterán
válasz
icecave #11523 üzenetére
Eleve keskenyebb az i5s, talán ezért is érzed így a fogást. Igazából szerintem azért lett ilyen lekerekített az i6/i6s, mert így méretéből adódóan jobb fogás van rajta, mint egy szögletes készüléknek. Attól féltem viszont, h csúszós lesz, de én nem érzem olyan vészesnek, mint ahogy mondták.
-
tylerddd
veterán
válasz
szabonagyur #11520 üzenetére
Szerintem szokható, az előzetes félelmek ezzel kapcsolatban részemről alaptalanok voltak. Mondjuk nekem űrszürke van és szerintem kevésbé érvényesül a "fugázás", hiszen szürkék az antennavonalak, ugyanígy a fehér előlapos ezüst hátulján is. Aranyon és a rozén viszont nagyon elütnek a hátlap színétől a fehér csíkok. Nézd meg élőben. Én ahogy egyre többet nézegetem, annál jobban tetszik.
-
tylerddd
veterán
válasz
szabonagyur #11518 üzenetére
Akkor a dizájn nem tetszik?! Mert minden másban nyerőbb az i6s és neked a mérete sem lenne gond ezek szerint.
-
tylerddd
veterán
válasz
szabonagyur #11511 üzenetére
Én i5s-ről váltottam i6s-re és nagyon fa**a, egyáltalán nem macerásabb hordani, mint az i5s-t. Meg aztán nagyon vékony is, ami szintén javít a komfortérzeten hordozhatóság szempontjából. Gépelni is egyértelműen jobb rajta.
-
tylerddd
veterán
válasz
Tibee86 #11441 üzenetére
Igazából nem pörög itt a topik, nincs azzal gond, h ezeket megosztjuk.
Az i6s topikban pedig szerintem teljesen normális, h kibeszélik egy friss készülék akku képességeit.
Maga a téma pedig hírértékű mindkét topik esetében, leendő vásárlóknak iránymutatás, h mire számítsanak.
-
tylerddd
veterán
Kedd óta nyúzom az i6s-t, az i5s eladásra vár a polcon és most van 27%-on az akksi. Brutál jó, mert minden megy ugyanúgy rajta, SIM nincs benne egyedül.
-
tylerddd
veterán
válasz
csibusz0314 #11245 üzenetére
Én anno bevittem egy Lumia 800-at a T-hez és refurb telefont kaptam "főegység csere" címszó alatt. De az összetört i4s-nél sem kijelzőcsere volt, hanem refurb készülék.
(a történet elejét nem ismerem)
-
tylerddd
veterán
Nem kötekedni akarok, de ezekre még vásárlás előtt kellett volna, akár itt rákérdezned, nem utólag morgolódni. Egy csomó bosszúságot megspóroltál volna!
Egyébként meg olvass utána a jailbreak-nek, hátha az kell neked. Egészen addig, amíg nem fizetős appok letöltögetése a cél, én úgy tudom teljesen legális dolog.
-
-
tylerddd
veterán
válasz
aggressor #11157 üzenetére
Szerintem egyszerűbb felrakni, mint a sima fóliát. Figyelni kell viszont, h ne nagyon legyen hajlítgatva, mert ha görbíted, akkor már nem cuppan úgy rá az üvegre. Bár tudok ellenpéldát is: volt, h rácuppant, lelógott egyik széle, leszedtem és vissza tudtam tenni úgy, h ráilleszkedett rendesen, azóta is az van fent.
-
tylerddd
veterán
-
tylerddd
veterán
válasz
B-L-A-C-K #11063 üzenetére
Korábban te kérdezted, h üvegfóliával működik-e a 3D Touch. Erről valami infó?! Esetleg valami tipp egész kijelzős üvegre ebay-ről?! Az i6 tokok jók lesznek-e erre vagy az a 0.2mm hízás már kizárja ezt?! Egy magyar oldalon ezt olvastam, h jók, de pl. a pocketnow szerint nem.
Fóliát és tokot még a teló előtt be akarom szerezni!
-
tylerddd
veterán
válasz
VoidXs #10967 üzenetére
Az a baj, h még így sem érzem azt, h kellene a JB. Én teljesen jól megvagyok az alap dolgokkal. Pedig hidd el, megmókolnám, ha nagyon kellene valami.
A PhoneClean Windowsra és OS X-re letölthető program, ennél jobbat én még nem találtam takarításra.
A fizikai gombos gondolatmenet nekem olyan, mintha azért másznál be az autódba az ablakon, h nehogy tönkremenjen az ajtónyitó. A home gombosnál meg talán tartanék attól, h akkor is feloldanám a telót véletlen érintéssel, amikor nem akarom.
Az viszont tényleg gáz és nem is értem, h miért nem tűnik fel az Apple-nek, h hiába van jelkódozva a telefon, ki lehet kapcsolni és kész. Nem tudom, h ezt kérdezték-e már tőlük és ha igen, akkor mit válaszoltak rá. Gondolom valami hasonlóval jönnének, mint a Sony a túlmelegedő telefonjainál, h tedd a csap alá, hiszen vízálló és így le lehet hűteni
Lényeg a lényeg, h valóban lehetne mit javítani, de az én felhasználói élményemet nem rombolja tetemesen egyik hiányosság vagy mondjuk inkább "másság" sem. Illetve a "JB nélkül hulladék" gondolatot tartottam kicsit erősnek. De megértem a te érveidet is.
-
tylerddd
veterán
válasz
VoidXs #10964 üzenetére
Ha neked ezek létfontosságú dolgok, akkor sokkal olcsóbban kaptál volna egy Androidos telefont, ami tudja ezeket
- személyre szabást (pl téma, NC, CC, hangerőjelző): tinédzser koromban sokat babráltam a (nem iOs-es) telefon csinosítgatásával, ma már elég egy sötét színátmenetes háttér főképernyőnek és egy pofás zároltnak, csengőhangom évek óta ugyanaz, mert nem találtam még jobbat.
- fájlkezelést: biztosan jól jönne, ha egyfolytában fájlokat húzkodnék le-fel a készülékre, de nem teszem. Képeket videókat így is le tudom szedni, felfelé pedig az adott fájlt kezelő appba felmásolom wifin.
- normális USB kapcsolati módot az idióta iTunes nélkül: olyan mértékben megvan, amennyire kell. iTunest pedig szinte egyáltalán nem kell használni.
- Bluetooth fájlátvitelt (bármilyen fájl): 15 évesen valóban jól jött volna, de akkor meg iPhone nem volt még.
- normálisra buherált gyári appokat (leginkább kamera): talán a telefon funkciókat bővíthetnék, mert egy 10k-s Nokia többet tud ezen a téren. A többi gyári app számomra megfelelő. Kamerához meg bármit le tudsz tölteni.
- hülye gyári appok törlése (pl. Tippek): elférnek nem?! Beleteszed egy mappába. Bár nem azt pletykálják, h ez hamarosan gyárilag is megtörténhet?!
- gesztusokat: annyira nem vagyok híve a huszonötezer-féle mozdulatnak.
- audió DSP-t: ezt bevallom nem tudom mi.
- szemételtakarítást (visszanyerheted az idők során elvesző 2-3 gigákat): PhoneClean
- fizikai gomboktól való mentességet: ezen lepődtem meg leginkább. Melyik az a gomb az iPhone-on, ami utadban van vagy nincs értelme?!
- és valóban okozol biztonsági kockázatot, de többet javítasz vele: így is összef**hatja magát, nem adok még rá külön esélyt.Mások az igényeink. Számomra semmi értelme nincs a JB-nek, iPad2-n próbáltam, de leszedtem, mert semmire nem volt jó.
Annak esetleg örülnék, ha a gyári hívástiltás profibb lenne, pl. rejtett számok elutasítása vagy hasonlók.
-
tylerddd
veterán
válasz
aggressor #10940 üzenetére
Nem. Most jöhetnének azok, akiknek meg az általad említett rendszerekkel volt gondjuk az adott készüléken?! Én már 2011 óta iOS-es vagyok telefonon és tableten és tény, h egy-egy frissítésre másként reagálnak az egyes készülékek, még ha azonos típusról van is szó. Nálam szerencsére az ilyen szoftveres problémákat a legvégső estben alkalmazott restore mindig megoldotta.
Hozzá kell azt is tenni, h pl. itt is sokan a teljes újrahúzás hívei, még a rész-frissítések esetén is, nem csak verziólépésnél.
Én szerda este olyan 9 körül kezdtem frissíteni (nem restore-ral) és azóta nem futottam bele zavaró hibába. Teljesen jól működik minden, sőt ugye a hívás bug még el is tűnt.
Én a helyedben csinálnék egy mentés, újrahúznám, visszaállítanám mentésből és ha mégsem jó, akkor újra restore, de új készülékként beállítva.
-
tylerddd
veterán
-
tylerddd
veterán
válasz
Zapolap #10905 üzenetére
Az i4S iOS5-tel jött ki. Az i5 kétszer olyan izmos volt, mint az i4s. Az i5s kétszer olyan izmos, mint az i5. Utána jött egy kis torpanás, az i6 az Apple állítása szerint 25%-kal erősebb processzorban, ettől pedig 70-nel erősebb az i6s.
Ezzel azt akarom mondani, h olyan szintű előrelépés történt sebességben, h kizártnak tartom, h azt tegye az i5s-sel az iOS9, mint az iOS8 az i4s-sel. Nálam pöpecül megy minden, pedig csak ráfrissítettem, nem bírtam ki szombatig
Egy másik példa: az iPad2 két év és pár hónap használat után iszonyat látványosan lassult az újabb és újabb frissítések után. Volt egy retinás minim közel két évig (i5s hardver), ami ugyanúgy hasított az iOS 8.4.1-gyel, mint új korában.
Akinek problémás, az nem tudom, h miként tette fel, de én bepróbálnék egy full restore-t. Egyébként nekem az alkalmazásváltó tetszik a legjobban, nagyon jól néz ki
-
tylerddd
veterán
válasz
Tibee86 #10866 üzenetére
Szerintem (kis túlzással) tökéletes iPhone
Régóta szeretnék már egyébként is egy aktuális csúcs iPhone-t, mindig az új sima verziók megjelenésekor vettem meg az előtte lévő S-verziót (4s és 5s), amikkel tökéletesen elégedett voltam, de piszkált az ördög. Ebben brutál szufla van, 2+ évire simán lehet vele tervezni. Emellett, mivel bejött ez a módszer, csak az S kiadásokat veszem meg, mert mondhatni tökéletesre csiszolják az elődöt és azért jó lapáttal rádobnak arra.
Én a jelenlegi 5s és a már eladott retinás minim (amit egyszerűen meguntam, nem használtam) árát is beleforgatom. A i6S+ is játékban van még, de abból a 64-es már közel 300k lesz (állítólag +40€ jön az európai árakra), embertelen sok.
-
tylerddd
veterán
válasz
Tibee86 #10863 üzenetére
Hmm, ha már várakozás nélkül lesz majd i6s itthon, akkor fel akarom dobni majd az enyémet, de gondolom megint az lesz, h mindenki apróért akarja majd elvinni.
Miért van az, h ha én akarok eladni valamit, akkor ****ért - ****ért akarják csak megvenni, de én nem tudok vásárláskor beleugrani egy jó üzletbe sem?!
-
tylerddd
veterán
válasz
univerzita #10850 üzenetére
Valóban, nem jól emlékeztem vagy kavartam valamivel. Esküszöm valaminél Phil Schiller magyarázott a ramokról, talán valamelyik Mac-nél.
-
tylerddd
veterán
válasz
univerzita #10847 üzenetére
Remélem, bár szerintem az Air2-nél mondták anno a keynote-on. Mondjuk az volt az első iOS-es cucc, amibe annyit tettek.
-
tylerddd
veterán
Végül kb. bejött az összes pletyka, amit olvasni lehetett. Én egyedül a 2GB ramot hiányolom az új készülékekből, elfért volna és csak is jót tett volna az egyébként is stabil rendszernek. Bár voltak olyan tesztfotók, amik a 2 gigát támasztották alá, így reménykedek, h egy tesztben kiderül, h annyi van benne.
Ha összejön, én ápgrédelek egy 64-es verzióra i6s-ből.
-
tylerddd
veterán
válasz
univerzita #10814 üzenetére
Lesz mit nézni, ha ez is bejön!
-
tylerddd
veterán
válasz
CharlieDrop #10812 üzenetére
Persze ne vedd készpénznek, de az eddig olvasottak/hallottak alapján ezek a legvalószínűbbek. Aztán lehet a végén kijönnek az AppleCar-ral vagy valami más ütős dologgal
-
tylerddd
veterán
válasz
CharlieDrop #10807 üzenetére
Szerintem iPhone mellé nem fognak iPad-et bemutatni, főleg nem a Pro-t, ha lesz ilyen. Majd okt-nov táján elképzelhető és valóban mini 4-et is pletykálnak, hiszen az legutóbb csak ujjlenyomat-olvasót kapott, egyéb téren nem frissült. Egy új Apple TV-t viszont el tudok képzelni. Ez elvileg jóval izmosabb vasat kap majd + App Store-t, így lehet majd játszani is vele. Illetve drágább is lesz emiatt.
Igazából az iPhone az, amivel kapcsolatban nagyon sok konkrétum kiderült már eddig, amik túlnyomóan igaznak bizonyulnak majd. Szerintem a két új készülék, iOS 9 és a hozzá kapcsolódó esetleges Apple Watch-os szoftveres újítások körül forog majd minden és bedobják az Apple TV-t.
-
tylerddd
veterán
válasz
Rage47 #10794 üzenetére
Edigitalnál és MM-ban biztosan, 220voltnál is van, de GSM boltban is láttam már készülékbiztosítást. A tapasztalat az, h a szolgáltató nagyon lenyúlós, drága a havidíj és önerő is van, ha igénybe kell venni a biztosítást.
Edigitalnál úgy tudom drága maga a biztosítás, tehát 20-30k, de elvileg nincs önerő, MM-ban 10k alatt van a készülék árától függően, de ők kérnek önerőt, ha baj van. De utána kell járni, én is ezt fogom tenni. Én az olcsó biztosítás+önerő felé húznék.
-
tylerddd
veterán
válasz
SpongyaBob #10785 üzenetére
Nem tudom, h ti mennyire figyelitek a külföldi mobilos oldalakat, de anno már az i6 sem hozott semmi meglepőt. Lehetett tudni, h milyen lesz a dizájn, konkrétan mutogatták a kijelzőt, a hátlapot, tokgyártóktól kikerültek mockup készülékek. A specifikációkat is a felbontástól kezdve az i6+ kamerájának OIS képességéig, mindent lehetett tudni. Az S verziókról meg ne is beszéljünk. A keynote után is pl. handrásék is megmondták, h kb. semmi olyat nem mutattak, amit addig ne tudtak volna.
Kb. szerintem utoljára az Apple az első iPaddel robbantott, azóta minden termékfrissítés kiszivárog. Meg talán a tavaly bejelentett új MacBook-ot nem várta senki. Az Watchról is azt nem tudtál, amit nem akartál.
Az pedig egy dolog, h ezek találgatások, de 90%-ban be szoktak jönni az utóbbi időben. És persze én sem vitatkozni akarok, de ezek tények. Szerdán mindenképp megírom, h mi olyat mutattak be az új készülékkel kapcsolatban, amire nem számítottam. Én a 2GB ramot várom talán a legjobban, biztosan lesz A9 két maggal, dizájnban ugyanaz, de megerősített házzal (ezt viszont nem fogják reklámozni a keynoteon), 12-es hátsó és 5-ös első kamerát jósolnak és állítólag elöl valamilyen szoftveres módon vakuképes lesz, gondolom a kijelző fényével játszanak majd. A Force Touch is valószínűsíthetően belekerül és elvileg emiatt vastagabb lesz 0,2mm-rel. Ennél mélyrehatóbban nem kellenek infók, a lényeg kb. ez. Remélem az ára marad egyébként, mert már így is túl van jóval egy lélektani határon. Én is egy 64GB-os feketére hajtok egyébként.
-
-
tylerddd
veterán
válasz
univerzita #10777 üzenetére
A legújabb iPod Touchon alig kell majd alakítaniuk
-
tylerddd
veterán
válasz
univerzita #10774 üzenetére
Gondolom előző generációs vasakból összepakolt készülék lesz baromi drágán.
-
tylerddd
veterán
Lehet, h a 0.3-as nem repedt volna el ettől a balesettől. Mert tényleg ló**** volt, amit kapott. Ha nem lett volna a telón semmi, szerintem karcon kívül nem lett volna baja.
Illetve azt hiszem csak 0.3-as van már csak itthon. De ha van mindkettő, akkor ráteszem őket. Csak azt nem tudom, h melyiket tegyem alulra?! Nem rossz ötlet ez az üvegfólia védő fólia!
De lényeg a lényeg, csak azt akartam ezzel, h nem gondoltam volna, h ennyitől megsz**ik az üveg. Most már tudom, h mit bír.
-
tylerddd
veterán
Komfortérzetre nagyon jó a 0.1-es üvegfólia, de ba**ott könnyen reped
-
tylerddd
veterán
válasz
::Trunks:: #10746 üzenetére
Hagyjuk már ezeket az összeesküvés elméleteket!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Notebook hibák
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest