- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoaryFox
őstag
...és most várunk az iOS 9 fejleményeire
Én még nem merem feltenni, legkésőbb egy hét múlva felteszem, ha a vélemények jók
-
aggressor
aktív tag
ugyan i4 és i4s fülessel próbáltam eddig ment az ios 8.0.2-vel, i5s fülest még nem bontottam ki, lehetséges, hogy csak azzal működne már csak.
-
aggressor
aktív tag
fülessel nem lehet előre és vissza léptetni a számokat a zenénél?
-
Zapolap
csendes tag
hat kivancsi leszek az ios9re
egyelore nem teszem fel. megvarom az itteni infokat. bar, kicsit aggodok, hogy az uj szifonba 2giga ram van. rem, az ios 9 nem erre fog tamaszkodni. kivancsi lennek majd arra is, hogy mekkora szabad hely erheto el majd a felrakasa utan. azt mondtak tobb lesz kicsit.
ugyhogy, ne tartsatok magatokba a tapasztalatokat. ;-)
-
otps
aktív tag
Érdekel. Inkább írd meg a megfelelő topikban a részleteket! Minek tikolózni?
-
SG3rg0
őstag
Holnap akkor letölthető lesz az IOS 9?
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
~2 éves készüléktől ezek milyen akksi eredmények?
CycleCount: 523
DesignCapacity: 1550
FullChargeCapacity: 1400 -
radi8tor
MODERÁTOR
Ebben a topikban tudják megmondani neked mennyit ér most egy új 5S.
-
otps
aktív tag
Más. Egy haverom kapott egy 5s-t, ami hibás volt, garanciában cserélte, OK. Mennyiért és hol tudja eladni biztonságosan? Még fóliás. Nincs annyira benne ezekben a dolgokban.
-
tomcsi23
veterán
válasz
beloadjoker #10875 üzenetére
Mondjuk durva ez a 300 Ft-os ár.
Jó, vastag, ami azért kevésbé komfortos és ez a súlyban is jelentkezik. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
beloadjoker #10877 üzenetére
Passz. Ebay-ről szoktam rendelni, onnan már elég sokat teszteltem, és amit mutattam i5/5S-re eddig az a legjobb (szerintem).
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
beloadjoker #10875 üzenetére
Ha normálisat akar venni innen vegyem.
-
Drughi
addikt
Igen
1,5 éve van meg, de nem tűnt fel eddig. -
Drughi
addikt
5s alján ugye csak a jobb oldali rész a hangszóró? A bal oldali pedig a mikrofon?
-
tylerddd
veterán
válasz
Tibee86 #10866 üzenetére
Szerintem (kis túlzással) tökéletes iPhone
Régóta szeretnék már egyébként is egy aktuális csúcs iPhone-t, mindig az új sima verziók megjelenésekor vettem meg az előtte lévő S-verziót (4s és 5s), amikkel tökéletesen elégedett voltam, de piszkált az ördög. Ebben brutál szufla van, 2+ évire simán lehet vele tervezni. Emellett, mivel bejött ez a módszer, csak az S kiadásokat veszem meg, mert mondhatni tökéletesre csiszolják az elődöt és azért jó lapáttal rádobnak arra.
Én a jelenlegi 5s és a már eladott retinás minim (amit egyszerűen meguntam, nem használtam) árát is beleforgatom. A i6S+ is játékban van még, de abból a 64-es már közel 300k lesz (állítólag +40€ jön az európai árakra), embertelen sok.
-
tylerddd
veterán
válasz
Tibee86 #10863 üzenetére
Hmm, ha már várakozás nélkül lesz majd i6s itthon, akkor fel akarom dobni majd az enyémet, de gondolom megint az lesz, h mindenki apróért akarja majd elvinni.
Miért van az, h ha én akarok eladni valamit, akkor ****ért - ****ért akarják csak megvenni, de én nem tudok vásárláskor beleugrani egy jó üzletbe sem?!
-
törölt tag
válasz
tylerddd #10857 üzenetére
Köszi a válaszokat! Én voltam a hülye, 16 gigás. Tehát akkor 50-60 ért megéri? Azért váltanék droidról, mert meguntam a kinlódást a fícsörökhöz, appok kellenek, amiből meg kismillió van. újabb android meg csilliárdokba kerül... Ami tetszene alcatel idol 3 okosórával 80 ezer, hardver meg kb mint az 5s ben.
-
törölt tag
Sziasztok!
Kínai androidról váltanék 5s-re, 1 barátomtól venném, szerintetek 50-60 ezer között megérheti? Illetve ő állítása szerint 8 gigás, ami nekem nagyon kevésnek tűnik, viszont sehol nemtaláltam infót hogy létezne 8 gigás, csak 16 tól felfelé. Ha létezik a 8 giga az szerintetek is kevés? Előre is köszi a választ!
-
Szila|H|
tag
Sziasztok!
Tervben van egy 5s vétele és vártam a bemutatót, ill. 6s megjelenését. Szerintetek a hetekben lejjebb fog menni az 5s ára, 6s megjelenésével vagy hónapok kérdése inkább ? -
tylerddd
veterán
válasz
univerzita #10850 üzenetére
Valóban, nem jól emlékeztem vagy kavartam valamivel. Esküszöm valaminél Phil Schiller magyarázott a ramokról, talán valamelyik Mac-nél.
-
univerzita
addikt
válasz
tylerddd #10848 üzenetére
A Air2 bemutatásnál sem közölték mennyi RAM lesz,holott mindenki erre volt kíváncsi. Apple a termék bemutatókon sosem szokta közölni a RAM méretet. De általában hozzájuk közelálló lapoknak kiszivárogtassák és ezek 1-2 hónappal a bemutatás előtt közlik. Persze nem minden adatot.
-
tylerddd
veterán
válasz
univerzita #10847 üzenetére
Remélem, bár szerintem az Air2-nél mondták anno a keynote-on. Mondjuk az volt az első iOS-es cucc, amibe annyit tettek.
-
tylerddd
veterán
Végül kb. bejött az összes pletyka, amit olvasni lehetett. Én egyedül a 2GB ramot hiányolom az új készülékekből, elfért volna és csak is jót tett volna az egyébként is stabil rendszernek. Bár voltak olyan tesztfotók, amik a 2 gigát támasztották alá, így reménykedek, h egy tesztben kiderül, h annyi van benne.
Ha összejön, én ápgrédelek egy 64-es verzióra i6s-ből.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
CharlieDrop #10838 üzenetére
"720p 240 fps on iPhone 6 & 6 plus, 120 fps for iPhone 5s" meg a gyári is tudja a 120fps-t 720p-n
-
jófejsrác
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #10832 üzenetére
Úgy rémlik korábban én azt olvastam itt a forumon, hogy a 0,2mm kell minimum. Azért is vettem ilyet, de úgy látom többőtök egyel kisebbet használ.
@kosztya2025 Na ha bármi történne akkor bepróbálom én is a 0,1mm vastagságút.
Telefontartón gondolkozom a kocsiba, ajánlva lett az exomount ami 11k. Kicsit sokkallom, de szart nem szeretnék venni
-
CharlieDrop
veterán
válasz
SpongyaBob #10837 üzenetére
van olyan felbontás amiben 60p-t és 120p-t tud?
vagy csak a gyári tudja?
-
hunluki
senior tag
válasz
SpongyaBob #10835 üzenetére
Köszi!
Tud 3k-t is? wow
Amúgy 1080p felvételekkel szeretek dolgozni, 3k-val viszont pont hogy a remegés kérdése oldódna meg így nem? 3k felvétel + képstabilizálás = 1080p stabil videó. Jó esetben. Vagy tévedek?
-
SpongyaBob
veterán
válasz
hunluki #10825 üzenetére
Üdv!
Grat a cucchoz!
Nekem voltak vele nyűgjeim egyet már cseréltek is, de ha működik ahogy a nagy könyvben meg van írva akkor nagyon meg leszel elégedve vele.
Azt írtad, hogy 90% fotó/videózol.. Én is ezt teszem, a Moviepro-val 3K-ban valami eszméletlen képe van, viszont valami hiányzik, méghozzá egy steadicam. Sajnos így nagyon rángat a kép. Tudjátok hol lehet kapni 5s-hez? Sok helyen néztem már, de sajnos nem szállítanak Mo-ra. -
hunluki
senior tag
Köszöntem a tippeket!
-
Tibee86
nagyúr
válasz
hunluki #10825 üzenetére
Egy üvegfóliát mindenképpen javasolnék rá, a kijelző sajnos nagyon könnyen karcolódik. Garanciáztatás előtt kb 1 hónapig használtam fólia nélkül, rengeteg karcot begyűjtött, pedig mindig külön zsebben volt és vigyáztam azért rá. A hátlap nagyon jól bírja, majd ~1 év alatt egy karcolás se lett rajta, egyedül az élek amik még könnyen tudnak sérülni, kopni.
-
hunluki
senior tag
Sziasztok,
Ma rendeltem egy 32 gigást 5S-t, eddig kijövetele óta egy 4S-t használtam. Előtte árkádban körbenéztem, nyomkodtam az új touchot (6c?), de aztán arra jutottam hogy valahogy ez az új lekerekített kinézet nekem nem fekszik, szóval érdeklődtem hogy mi a helyzet. Mondták hogy már csak 16 gigás van, felejtsem el a 32-est. Apple weboldalán 230-ért mérik, én aquában 190-ért találtam, és azonnal le is csaptam rá. Használt telefonnal rossz tapasztalatok vannak a családban és ismeretségi körben, szóval inkább rászántam a pénzt, ha addig kitart mint a 4S már bőven boldog vagyok
A telómat kb 90%-ban fényképezés/videóra használom, de utánajárva a dolgoknak nem fogok nagyon csalódni
Olyan kérdésem volna hogy szerintetek mennyire sérülékeny a 4S-hez képest? Azt tok nélkül használtam, de mind a mai napig egész vállalható állapotban van, bár azért akad rajta karc bőven, főleg a hátlapján. Érdemes valami védelmet szerezni rá? Védőfólia elejére/hátuljára? Kinek mi vállt be?
Előre is köszönöm a segítséget
-
radi8tor
MODERÁTOR
Engem inkább az érdekel kapok-e olyat a pénzemért, aminek van értelme vagy csak tele pakolják értelmetlen dolgokkal a telefont.
Bár ezek nem dobogtatják a szívem, majd ha 5S méretűt csinálnak megint, akkor talán. De talán akkor se, mert amire használom a telefont 5S is túl jó. -
HoaryFox
őstag
No, a mai naptól én is iPhone 5S tulajdonos lettem
Még ismerkedünk, de tetszik, amit eddig (pár óra
) tapasztaltam
Remélem számíthatok segítségetekre, ha bármiben szükségem lesz! Peace
-
univerzita
addikt
válasz
CharlieDrop #10816 üzenetére
Eltaláltad.A 128 GB verzió annyiba.
-
tylerddd
veterán
válasz
univerzita #10814 üzenetére
Lesz mit nézni, ha ez is bejön!
-
tylerddd
veterán
válasz
CharlieDrop #10812 üzenetére
Persze ne vedd készpénznek, de az eddig olvasottak/hallottak alapján ezek a legvalószínűbbek. Aztán lehet a végén kijönnek az AppleCar-ral vagy valami más ütős dologgal
-
tylerddd
veterán
válasz
CharlieDrop #10807 üzenetére
Szerintem iPhone mellé nem fognak iPad-et bemutatni, főleg nem a Pro-t, ha lesz ilyen. Majd okt-nov táján elképzelhető és valóban mini 4-et is pletykálnak, hiszen az legutóbb csak ujjlenyomat-olvasót kapott, egyéb téren nem frissült. Egy új Apple TV-t viszont el tudok képzelni. Ez elvileg jóval izmosabb vasat kap majd + App Store-t, így lehet majd játszani is vele. Illetve drágább is lesz emiatt.
Igazából az iPhone az, amivel kapcsolatban nagyon sok konkrétum kiderült már eddig, amik túlnyomóan igaznak bizonyulnak majd. Szerintem a két új készülék, iOS 9 és a hozzá kapcsolódó esetleges Apple Watch-os szoftveres újítások körül forog majd minden és bedobják az Apple TV-t.
-
univerzita
addikt
válasz
CharlieDrop #10809 üzenetére
A Air3-ról nem írtak semmit. De a mini4 nagyon esélyes. Ha holnap bemutatnának a mini4 és a Pró-t akkor esetleg októberben lehetne Air 3. De erről nem olvastam semmit.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
univerzita #10808 üzenetére
Air3, mini4? esélyes?
-
univerzita
addikt
válasz
CharlieDrop #10807 üzenetére
Lehetséges hogy most lesz bemutatva a új iPad Pro ( 12,9). Több újság írta,de ez persze nem 100%.
-
iTomi81
tag
Érdemes még ilyen telefont venni 189.000ért 32g-at? Nekem nagyon tetszik. Az újabbak nem. De akkor is majdnem 200e Ft???
-
tylerddd
veterán
válasz
Rage47 #10794 üzenetére
Edigitalnál és MM-ban biztosan, 220voltnál is van, de GSM boltban is láttam már készülékbiztosítást. A tapasztalat az, h a szolgáltató nagyon lenyúlós, drága a havidíj és önerő is van, ha igénybe kell venni a biztosítást.
Edigitalnál úgy tudom drága maga a biztosítás, tehát 20-30k, de elvileg nincs önerő, MM-ban 10k alatt van a készülék árától függően, de ők kérnek önerőt, ha baj van. De utána kell járni, én is ezt fogom tenni. Én az olcsó biztosítás+önerő felé húznék.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest