- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarcsika
tag
válasz
amulet #13154 üzenetére
Hosszan rányomsz valamelyik ikonra, amikor elkezdenek remegni az ikonok akkor alul a dokkból felrakod az összes appot aztán balra lapozol addig míg csak a háttérkép látszik! Utána Home+bekapcs gomb amivel egy képernyő mentést csinálsz! Ekkor már megvan a kép már csak szerkesztés és a felső kis csíkot levágod! Remélem tudtam segíteni és érthető volt! 😀 Igaz nekem Jailbreakelve van így nincs alul dokksáv! De ezzel a módszerrel a háttérkép 80%a menthető!
-
tarcsika
tag
válasz
California1 #12338 üzenetére
Párom 4ese ugyanezt csinálta! Aksit kicseréltem és megjavult! Valami oknál fogva az aksi érintkezője elpattant és bekapcsoláskor csak az itunes logó volt! Számítógépre dugva a visszaállítás elindult de mindig megszakadt! De az akku csere után egyből végig ment a visszaállítás! Azóta is működik a teló!
-
tarcsika
tag
Üdv! Olyan gondom van hogy hiába akarok belépni az appstoreba a a fiókommal, azt írja hogy nem lehet kapcsolódni az itunes store áruházhoz! Másnak is ezt csinálja vagy egyedi probléma?
-
tarcsika
tag
Üdv! A főképernyőn a legelső kereső oldalt vagy mi a sz@r az, el lehet tüntetni?
-
tarcsika
tag
Üdv! Valakinek van tapasztalata Energizer lightning kábellel? Lehet vele tölteni és itunesozni? Na meg az élettartam is fontos szempont!
-
tarcsika
tag
Nekem átlagban ilyen az üzemidő!
[link] -
tarcsika
tag
Üdv! 11.én adtam szervízbe az 5semet! Papír szerint 26.áig vissza kellene kapnom! Ma felhívtam őket hogy mi a helyzet, és közölték hogy várhatóan március 9.én kapom vissza az újat mert cserélik! Nade 30napig? WTF? Egyébként telekomos a kicsike! Ennyire sokat ülnének rajta?
-
tarcsika
tag
Üdv! 3hónapos az 5s-em, és az akksija jóval kevesebbet bír mint mikor megvettem! A hangszórója bizonyos hangoknál zizeg pl.: telekom ügyfélszolgálat, de pár ismerősöm hangjánál is! Jah és az ujjlenyomat olvasó néha meghülyül és 4ből egy ujjamat se ismeri fel, olyankor marad a kód, de elég idegesítő! Nos a kérdésem az lenne hogy ezekkel a hibákkal érdemes vissza vinnem gariba? Telekomos a teló!
-
tarcsika
tag
Valakinek van tapasztalata az ilyen "lánc mintájú alu bumperekkel"? Megéri megvenni?
-
tarcsika
tag
válasz
univerzita #8304 üzenetére
Megvolt a visszaállítás! Most ugyanazok a progik és zenék vannak fent csak most az other mappa mérete 1GB körül van
-
tarcsika
tag
válasz
generic #8292 üzenetére
Kitöröltem a zenéket és ugyanannyival nőtt a hely mint amennyi zene volt rajta! 1,5GB zene volt rajta, kitöröltem aztán 1,5GBal lett több szabad hely! Nagyon idegesítő hogy eleve 16GBból csak 12 elérhető, de azt sem tudod kihasználni mert a telefon egyéb f.szságokat tárolgat magának! Holnap felhívom az apple supportot hogy adjanak valami ötletet! Mert ha 64gigás lenne a teló akkor nem érdekelne! Na de így!? (Még mielőtt jönnének az okos hszek, hogy akkor miért nem 64eset vettem!? Azért mert nem volt a Tömobilnál csak 16os!)
-
tarcsika
tag
Üdv! Létezne hogy az other mappa a telón vagy mi a sz.r, 5GB méretűre dagadt? alig van a telón valami és azt írja hogy használt 8GB ebből max 3 amit én raktam rá, progik meg pár zene! Kezd elmenni a kedvem az Almától! Iclean kb 500 megát szabadított fel, szóval nem sokkal vagyok előrébb! :@
-
tarcsika
tag
Üdv! Remélem tud valaki segíteni! Az AVplayer pro 10ből 8 filmet hang nélkül játszik le! valami kodeket hiányol! Le lehet tölteni valahogyan külön kodek pakkot? Vagy esetleg más lejátszót tudna valaki ajánlani ami mindent megesz? Ja és sima divx-ekről van szó! Előre is köszönöm a segítséget!
-
tarcsika
tag
Beszereztem egy i4et is az 5s mellé! És azt kell mondjam még a 4 is odaver jópár droidos telónak! Az 5sről nem is beszélve! Incredible
-
tarcsika
tag
Üdv! Lehet hülye kérdés de egy divixes filmet hogyan kell a telóra tenni? Az itunes nem engedi!
-
tarcsika
tag
Én találtam megoldást az aksi üzemidejének növelésére! 13000mhA-s PowerBank!
akkora mint egy vaskosabb teló, és kb 8x feltudom vele tölteni az Almámat! :-) "neszenekedmostmerüljle"
-
tarcsika
tag
Érdemes rá tokot és fóliát venni? Vagy nem olyan sérülékeny? Gondolok itt elsősorban a karcokra! Mert ha nem karcolódik könnyen, akkor nem csúfítanám el tokkal!
-
tarcsika
tag
Újabb kérdés! Elképzelhető hogy állandó nyomkodás mellett (játék, net, viber, face) 3óra alatt lemerül?
-
tarcsika
tag
Üdv a klubban! Első kérdés, xpvel működik ill van xpre való progi? Zenéket, képeket, filmeket hogyan tudok rátenni? Am droid után nagyon szokatlan!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest