- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkinni
tag
válasz
barbiegirl #9398 üzenetére
Ezt max ő tudja beállítani, az airen ne legyen bepipalva a telefon szám és ha a telefon számon hivod akkor elvileg nem fog csörögni, de lehet rosszul tudom
-
barbiegirl
csendes tag
Sziasztok fiúk!
Nekem van egy 5s,az uramnak meg szintén egy 5s és egy Air. Azt hogy tudom megoldani,hogy ha a facetime-on hívom őt,akkor ne mindkét eszköz csörögjön?Tehát ki tudjam választani,hogy a telefonján vagy az iPad-jén akarom őt hívni.Mind2 kütyübe ugyanazzal az icloud-os címmel van bejelentkezve.Mit tegyek?Köszi -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Ferenc9229 #9395 üzenetére
Beállítások / iTunes és App Store
Automatikus letöltések alatt mobil adatforgalom rész.
-
univerzita
addikt
Letölthető a Launcher a notification center -hez!!
-
Ferenc9229
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy tudom azt beállitani, hogy az alkalmazások frissítése kizárólag wifi-n keresztül történjen?
A segítséget előre is köszönöm!
Üdv.
Feri -
jeska
tag
válasz
univerzita #9391 üzenetére
Kitöröltem mindent a safari beallitasoknal de nem lett jó
Lehet egy visszaallitas megoldana a problémat de aanyit nem ér, esetleg van másik böngésző ami megjegyzi? -
Drughi
addikt
válasz
mmaattee90 #9389 üzenetére
Szerintem még most megéri az 5s, főleg újonnan.
1évig még hibátlan felsőkategóriás okosteló lesz. Ha most megveszed újonnan karácsony előtt jó lehetőség lesz váltani, mi is így teszünk majd az asszonyéval.
Engem speciel nem vonz a 6, a 6p meg főleg nem. Ha a 6s közelebb lesz az 5s-hez akkor majd váltok, de az még nem most fog kijönni. -
jeska
tag
válasz
univerzita #9384 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!!
Értem akkor ez esetben szerintem majd kitörlök mindent a safariból, és utana ismét megprobálaom!! -
mmaattee90
tag
sziasztok, a Huawei megutáltatta velem az androidot, így váltanék. P6-om van jelenleg, néztem Lumiákat, de arra szörnyen kevés az app ami használható, így az Apple mellett döntöttem. Megéri most venni 5S-t, vagy gyűjtsek még picit egy 6-ra? 6S nekem túl nagy, a 6 meg pont akkora mint a mostanim, de nekem az 5s is tetszik ahogy a napokban nyomkodtam
gondolom 160at nem ér most újonnan, de 110ért már vannak jó állapotban használtak is. Megéri ennyiért váltani?
-
tylerddd
veterán
válasz
Az az érdekes, h rákérdez a Safari, amikor először jársz X oldalon, h ments-e a jelszót és ha "Ne mentse"-re nyomsz, akkor utána már nem is tudod elmenteni. Szóval vagy elmented legelőször vagy a "Most ne" (vagy valami hasonló) opciót választod és akkor legközelebb újra rákérdez. Én legalábbis nem találtam megoldást erre.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Ja én úgy értettem, hogy bekapcsoltam ezt a funkciót mégse ajánlja fel a kitöltését.
Mentett jelszavaknál pedig ott vannak. -
jeska
tag
Hali!
Ismét lenne 2db kérédésem:
1, a fényképezésnél mi az a hdr? és nem mindegyik elkészitett képhez teszi oda a a ball felső sarokba
2, a jelszavakat mért nem jegyzi meg? (prohardvernél is mindig ujra be kell irnom amikor kommentelni akarok, illetve a böngészös facebooknal is ) -
galaxys80
veterán
válasz
Ferenc9229 #9379 üzenetére
Nincs ilyen.
-
Ferenc9229
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy hívásrögzítő appot i5s-re? S.O.S-ben kellene, előre is köszi!Üdv.
Feri -
univerzita
addikt
válasz
Zooliegsm #9375 üzenetére
A Fotstream - akkor kapcsoljuk be ha aszt akarjuk hogy a fénképeknek megjelenjenek a többi iCloud eszközökön ( pl.iPad) A iCloud -fotókonyvttár bekapcsoljuk és a iCloud -fotomegosztás. Viszont ha a telefonról törlöd a képet akkor a iCloud -rol is törlödnek. Webes felületről úgy éred el hogy ha rámész a iCloud.com-ra és itt jelszavaddal belépsz a saját iCloud -ba.
-
Zooliegsm
tag
válasz
univerzita #9373 üzenetére
szia. pont erről szeretnék kérdezni. két beállítás van ugye, icloud meg valami fotostream...melyiket kapcsoljam be ha fel szeretném tölteni a lőtt fotókat backupnak. persze érjem el ha arról van szó a webes felületről is akár.mi a különbség a két beállítás között?
köszönöm
-
jeska
tag
válasz
univerzita #9373 üzenetére
Köszönöom a választ 7 végén tesztelem is
-
tomi5244
őstag
Felemelő érzés mikor a kevesebb mint egy hetes telefonom azon a napon sérül meg mikor megérkezik az apple case tokom.
Szerencsére nem vészes, meg a hátlapján érte a karcolás ami a tokban nyilván nem látszik de a tudat, hogy ott van az valami borzalom.
Ettől függetlenül bátran ajánlom az 5S-hez a gyári tokot mert baromira egyben van és sokkal jobb lesz a telefon fogása is. Én itt vettem a hardveraprón jó pár ezerrel olcsóbban és véleményem szerint minden centjét megérte.
Ma jött meg a 0.2mm-es Mocolo üveg is, és azzal is elégedett vagyok, sikerült konkrétan tökéletes pontossággal felhelyezni.
Jah.... meg ma megtörtént az első almalogós újraindulás is, remélem nem lesz belőle rendszer.
T
-
jeska
tag
Hali 😃
Olyan kerdesem lenne hogyha icloudba feltoltok egy fenykepet a pc ről bongeszőböl akkor azt a telon hogyan tudom megtekinteni?? Engedelyezni kell valamit??
Elore is koszonom a valaszokat 😀
Ui.:bocs a hibakert telorol voltam 😆 -
xors
senior tag
Nektek is szoktak akadozni az appstore app frissítések?
De esküszöm csak wifin, mobilneten megindulnak mint a kisangyal. (Wifi hiba nem lehet, most néztem speedtestet 50mega szilárdan a letöltésem) -
Üdv Hölgyek, Urak,
Két kérdéssel fordulnék a szakikhoz:
1. Ma felraktam az 5S-emre a 8.2 szoftvert amit ajánlott. ez egy T-s készülék.
Van egy Telenor-os 4S-em is, megdöbbenve tapasztaltam, hogy hívnak az 5S-en és csörög ugyanazzal a névvel a 4S-em is. A telefonkönyvem 1 fiók alatt fut, ezzel nincs is bajom, de ezek után mindig csörög a másik is ha hívják az egyiket? Még nem tudom mennyire örülök ennek, mert fura a meglepi, de hogy lehet ezt kikapcsolni ha mégsem szeretném?
5S: Privát számom
4S: munkahelyi.2. A fent említett 5S készülék egy függő T-s. Számlamásolatot kaptam amivel vettem használtan (3 hónapos) a készüléket, esélyes lehet hogy függetlenítsem a T-nél szerintetek? Volt tulaj már nem segítőkész ebben sajnos, és át kéne raknom bele a Telenor-os SIM-em.
-
Asbee
veterán
válasz
PartyNewl #9364 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy egy komoly előfizetés esetén, nem-e tiltják a telefont. És nekem úgy rémlik előfizetés mulasztás esetén is tilthatják, de t-mobile topikban vagy ászf-ben biztos benne van. Ha a telefont tiltják, akkor pakolgathatod a sim kártyád akár hova. Hol lett vásárolva a telefon?
Miért nem telefonálsz be a szolgáltatóhoz, vagy az apple-hez, mondanak konkrétat.
-
tylerddd
veterán
válasz
PartyNewl #9359 üzenetére
Az eladóval kellene letisztázni a készülék származását. Ha részletre elhozott telefon, akkor letilthatják, ha elmaradnak a törlesztővel.
Azt viszont nem tudom, h ha a számlát nem fizeti az ember és mondjuk a teló ki van fizetve, akkor is a készüléket tiltják vagy csak a szolgáltatást?! Szerintem csak a szolgáltatást.
Beszélned kell az eladóval! Minden más csak találgatás ebben az ügyben.
-
Sickboy25
addikt
válasz
radi8tor #9360 üzenetére
Köszi
Jah, azért gondolom téged is szokott érdekelni, hogy mondjuk miért ömlik a füst az autóból vagy rengeteg ilyen dolog van, akár napjában több száz miértet is feltehetsz...
. Engem szokott érdekelni, dehát nem vagyunk egyformák
ui.: nem találom az úriembert, hiába kerestem rá
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
Kb. egy hete kezdődött, hogy hívás közben recseg (úgy mint mikor a rádiót bezavarja a telefon!) szinte minden telefonáláskor és végig... Már nagyon idegesítő! Mitől lehet? Hogy orvosolható?
Köszi
-
cstom
aktív tag
Nekem ma a mobilnet csak újraindítás után működött. Érdekes, nem csinált még ilyet.
-
PartyNewl
tag
Így van jól mondod az IMEI nem a SIM kártya azonosítója, hanem a készüléké.
Függetlenként vettem de nem próbáltam még másik szolgáltatós kártyával, amit most beletettünk másik sim is pont telekomos volt de ez mindegy is a lényeg hogy azzal sem működött.
Az imei szám alapján pedig [itt] ellenőriztem le a telót és nincs zárolva. -
Kbali
nagyúr
válasz
PartyNewl #9350 üzenetére
Az IMEI nem a SIM kártyád azonosítója, hanem a készüléké. Tehát, hiába működik a SIM kártyád másik készülékben, ha a te készüléked mondjuk lopott volt vagy nem fizetett szolgáltatófüggő (ez nem feltétlenül jelent egyben SIM lockot is).
A te telefonodban megy másik SIM? Másik szolgáltatós? Ha azt mondod, hogy független. -
atiapa
tag
válasz
PartyNewl #9342 üzenetére
Az általános/infoban azt írja, hogy a telefon nem engedélyezett. Pedig ez egy refurb készülék.
Egyébként először mikor hívtam (nem találtam meg otthon), a telekomos automata azt mondta hogy műszaki probléma miatt nem kapcsolható. Újraindítottam, és azóta írja hogy nincs szolgáltatás. Lehet, hogy a telekomnál is lehetne érdeklődni.
Te hol cserélteted? Én az almáriumban, elvileg oda elég postán felküldeni.cirx:
Akkor neked szerencséd volt. Valamit biztos csinált a telekom szombat éjszaka. -
cirx
senior tag
Érdekes! Telekomos vagyok, de ma reggel, hajnalban nekem is kiírta hogy nincs szolgáltató!
Restart és kész! Mindenesetre szerintem a szolgáltatónál volt valami gubanc... -
cibere11
tag
Üdv!
Gta San Andresasal játszott valaki? Csalást keresek hozzá.(örök élet).Köszi -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Gaberiellb #9339 üzenetére
Itt tedd fel a kérdésedet: iOS alkalmazások
-
Gaberiellb
senior tag
Sziasztok! Olyan fotó szerkesztő programot keresnék ami tud veszteség mentesen szerkeszteni. Gondolok itt pl: effektezésre, szín hőmérséklet állításra stb. Amiket próbáltam: Aviary, instaeditor
Sajna ezeknél ha ránagyítok igencsak elvesznek a részletek... -
atiapa
tag
válasz
PartyNewl #9330 üzenetére
Szia!
Ma velem ugyanez történt, az iphone topikban leírtam:"Sziasztok!
Tavaly ősszel írtam ide egy problémával, hogy ios 8.1 update után azt írta a 5s-em hogy nincs szolgáltatás, a sim másik telefonban működött. Mivel garanciális volt, az almáriumban kicserélték.
Ma délután előveszem, ránézek és látom hogy nincs szolgáltatás. Sim másik telóban működik. Visszaállítás megvolt, semmi változás. Létezik, hogy kétszer ugyanaz a hiba előjöjjön?"Mondjuk egész nap nem volt hívásom, úgyhogy lehet hogy reggeltől rossz volt.
Egyébként a szolgáltató Telekom.
-
beci
őstag
Sziasztok. 5S hez keresnék elfogadható árú,autós dokkolót,kihangosítóval.
Tudnátok ajánlani? -
galaxys80
veterán
válasz
Pamacstdob2 #9322 üzenetére
Ez szerintem csak akkor fogyaszt, ha használod a fitnesz appot. Kétlem, hogy alapból ez bármit is enne az aksiból.
-
PartyNewl
tag
válasz
PartyNewl #9332 üzenetére
De nem tuti hogy nem tiltották leellenőriztem az imei-t, itt sajnos készülék a gond szerintem.
Végül is van rá garim, amit remélem tudok érvényesíteni, de istyle-ban ilyenkor mi az eljárás kicserélik ott egyből, vagy várhatok a javításra, addig adnak egy másikat vagy mire számítsak?
Ehhez, mindenképpen fel kell mennem Pestre ahonnan származik a készülék (istyle) vagy máshol is megtudom oldani hivatalos apple garival? -
PartyNewl
tag
Baj van! Ma reggel arra keltem hogy azt írta a telefon (I5S) nincs szolgáltatóm, volt újraindítás, reset, sim ki-be, ezek többször is egész nap de feladom. Egy haverommal cseréltünk simet az övében működik az enyém de az ő sim kártyája sem működik az enyémbe szóval tuti készülék hiba, fa.za.....
Egy reset után elkezdett vibrálni a kijelző alsó része, újabb reset után a jobb felső része de ezután abbamaradt ez wtf...tisztára kivagyok...
Nekem egy napot csúszott péntek13 -
Rage47
veterán
válasz
de ez nem az amire van a külön motion CPU és nem fogyaszt semmit a lépések mérése?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mennyivel elegánsabb lett volna, ha alapból ki van kapcsolva és Watch tulajok kapcsolják be maguknak...
-
Pamacstdob2
csendes tag
Az iOS 8.2 falja az akkumulátorod üzemidejét !!!
iPhone 5S, 6 és 6 plus tulajok!
Itt a gyors megoldás.
Mint tudjátok az iOS 8.2 az Apple Watch kapcsolatát volt hivatott előkészíteni.
Aki telepítette, annak a telefonja figyeli az egész napi mozgást, és küldi szorgalmasan az adatokat, akár van okos órád akár nincs.
Kikapcsolhatod ha zavar..
Majd ha megvan az Apple Watch akkor majd bekapcsolod.
Addig csak feleslegesen fut a háttérben..
Beállítások-Adatvédelem-Mozgás és fittnes-Edzettségi állapot nyomon követése kikapcs.Álítólag ez megoldja az akku problémát.
-
univerzita
addikt
válasz
david199417 #9319 üzenetére
Nem. De ne is foglalkozz vele. Ez változni fog, méd több is lehet, több összetevője van (Safari cache stb.)
-
Tibee86
nagyúr
válasz
david199417 #9319 üzenetére
A fenti linkből kimásolva:
"Az Other alá a készüléken tárolt összes személyes adatunk tartozik, így itt foglalnak helyet például a névjegyeink, az üzeneteink, a jegyzeteink, a hangjegyzetek, az emlékeztetők, a naptárunk adatai, a böngésző adatai, és az emailjeink a letöltött csatolt fájlokkal." -
david199417
újonc
Értem, köszi a választ!
Még annyit szeretnék kérdezni, h az itunes a foglalt adatoknál kiír 1,17 gb-ot egyéb címszó alatt, azt meg tudom vhol nézni, h abba az egyébbe mik tartoznak bele? -
menyko
tag
válasz
david199417 #9316 üzenetére
Hello!
Üdv a klubban! Ajánlott olvasmány: Hova tűnik a szabad hely a készülékről
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
david199417 #9316 üzenetére
Persze, hogy normális. Maga iOS is foglal helyet a telefon háttértárából, meg a letöltött iOS frissítések is.
-
david199417
újonc
Sziasztok!
Nemrég vásároltam 1 iphone 5s készüléket.
Telepítettem pár alkalmazást, és miután megnéztem, h ezek mennyi helyet foglalnak akkor azt írta ki a telefon, hogy 2,6 gb foglalt. Viszont amit a tárhelykezelés alatt összeszámolgattam alkalmazásonként az max 1,6 gb.
Esetleg ez normális, h ennyit ír ki? (bocs ha hülyeséget kérdeztem) -
jeska
tag
válasz
univerzita #9314 üzenetére
Sikerült!!
Köszönöm a segítséget!! -
jeska
tag
válasz
univerzita #9312 üzenetére
Értem ezt én is tudtam de az a baj hogy itt nem látom azt amit rátettem csak azt amit én fényképeztem:S:S
-
jeska
tag
válasz
univerzita #9310 üzenetére
Igen.
-
jeska
tag
Sziasztok
Valaki tudna segiteni abban hogy hogyan tudom törölni azokat a képeket amiket Itunes-al szinkronizáltam a telefonra??
egyszerüen nem tudok rájönni..... -
tomi5244
őstag
válasz
radi8tor #9307 üzenetére
Első iPhoneom, most olyan vagyok mint egy ovis, állandóan nézem milyen autó fordul be az utcába, tudom szánalmas
2 éve mikor vettem az iPadem akkor meg az volt űber gáz, hogy baromi hideg volt a ccsomag és vártam vele kb fél órát... na az egy örökkévalóságnak tűnt!
ja amúgy péntek 13...
-
tomi5244
őstag
Rég vártam ennyire a futárt!
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Bocs a zavarásért, de más fórumokon a tok és a fólia téma szerintük a fórum "alja".
Hozzá is szólok azonnal.Egy ismerősöm megkért hogy az ilyen telójára rendeljek már tempered "fóliát", vagyis ezt a vékony üvegszerű kijelzővédőt. Nos nekem a Motorolán egy Nilkin van, az minőségi, nagyon jó, de nem volt olcsó.
Nézegettem az ebay-en, és erre a telóra nagyon olcsón, pár száz forintért lehet már venni.
Van valakinek ezekkel az olcsó üvegfóliákkal tapasztalata? melyiket lenne érdemes venni?Köszi a választ előre is!
-
csibusz0314
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen egeret válasszak?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest