- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daniel Alves
őstag
Milyen alkalmazásoknal fagy ki a mini? Nekem igaz hogy csak 1honapja van a ipad4 melle de nekem meg ilyen gondjaim nem nagyon akadtak. Sőt , volt amikor 15+ alkalmazás futott a háttérben es kopp kopp lefagyasrol nem tudok beszámolni pedig ez a mini most nagyon nyújtva van
A frissítés re ránézek en is
-
Daniel Alves
őstag
Streameket esetleg flasht csak JB-kel lehet nézni?
-
Daniel Alves
őstag
Mi lehet az oka annak ,hogy itunesban ha az apps fülre kattintok akkor csak az alábbi programokat látom? Közel 30 program van fent viszont azokat nem látom sehol.
Plusz egy dolog. Szeretnék filmeket másolni a minire erre tudna nekem valaki 1 linket dobni ,hogy hogyan is lehet a leggyorsabban feldobni a készülkre a filmeket. Nem streamelni szeretném hanem felmásolni. -
Daniel Alves
őstag
BT billentyűzetet használtok a minihez?
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok.
Olyan kerdesem lenne, hogy telefonról osztanám meg a mobilnetet a minire. Mennyire lenne elég mondjuk 1gb adatforgalom?
Illetve egy megbízható adat mérő programra lenne a legnagyobb szükségem. -
Daniel Alves
őstag
Szerintem nálam a lélektani határ 200k lesz de annyiért már sorba is állnék.
Időközben sikerült egy fekete minit vennem.
Amit tetszik, hogy az ipad4-gyel ellentétben nagyon könnyű, egy kézben is tudom tartani, kis helyen elfér illetve a fekete hátlap.
Ami nem tetszik: 1024*768retina után szokatlan
-
Daniel Alves
őstag
Ipad3-at használtam 1 évig és az a retina elég magasra tette a mércét.
Viszont most egy minire beneveznékitt az apróban is nagyon sok van de lehet holnap meg is veszem az egyiket.
Kérdés ugye ,hogy októberben a keynote után HA bejelentik véletlenül a mini2-őt retinával akkor az milyen árban fog kezdeni.
Illetve az iPad5 mennyivel fog kezdeni... ha előre tudnám ,hogy 150k akkor tuti ipad5 lenne a befutó... De sok a HA és a bizonytalanság. -
Daniel Alves
őstag
Sziasztok.
T-mobilban vásárolt mini miben különbözik a hivatalos verziótól?
Menü esetleg színek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Reklámblokkolók topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest