- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
pontosan! régebben az amazonról lehetett ÁFA nélkül rendelni USA-n belül, de nagy botrány is volt belőle úgyhogy már ott is felszámolják cél-állam szerint az ÁFÁt. Megjegyzem ott MINDEN nettó ár. bemegy az ember a sarki bótba és nettó, kicsit csalóka is, bementem és azt hittem megéri közben nem is mert a pénztárnál még rányomtak 7% ÁFÁt...
Én vettem egyet, feketét, az volt
. 4 óránál tartok használatnál (laza web, olvasgatás, minimálnál nem sokkal több fényerőn és 80% az akksi... Ez az első merítésem. Asszonypajtás mellett nem sok időm van ezzel foglalkozni
.
-
madgie
titán
Dehogynem, az asszony ilyen nosalty, meg hasonló oldalakon eddig csak vaklált, most meg csak pislog, milyen éles minden (igen, tabletről főzünk nagyon sokszor). Azt hittem, észre sem fogja venni az ipad2-4 cserét, de annyira komálja az új kijelzőjét, hogy az valami csuda.
Amúgy én is elvoltam eddig mindig a fektetett kijelzővel, a kettesen is, de azért szép látvány, hogy a prohardver apró betűseit látni retinán nagyítás nélkül, állítva is.
Akkor leszek bajban, ha a mini kijön majd retinával... nehéz lesz megállni, hogy ne szerezzek be egyet (pedig pont a relatív időtállóság miatt vettem most négyest a hármas helyett)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest