- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jhonny06 #2262 üzenetére
Próbáld meg az App Store terms and conditionst elolvasni legközelebb, kicsit több köze van a valósághoz mint a sok feltételezésnek és halvány emléknek.
Ugyanis:
"(iv) You may download previously-purchased free content onto an unlimited number of devices while it is free on the App and Book Services, but on no more than 5 iTunes-authorized computers."
Ennél hivatalosabb nem lesz.
-
erdoke
titán
válasz
Jhonny06 #2242 üzenetére
Szerintem iPad specifikus csomag csak az 1 GB-os van, de nem fontos, hogy ilyet tegyél a tabletbe. Ha új mobilnet előfizut veszel, microSIM-et kérj, és vegyél egy százasért adaptert, még jól jöhet. Nekem régi előfizetéshez is kicserélték ingyen a kártyát.
Nem a nagy képernyő miatt eszi jobban az adatot, hanem az eltérő felhasználás miatt. Bár a játékok főleg a nagyobb felbontás miatt méretesebbek.
-
vtechun
veterán
válasz
Jhonny06 #2239 üzenetére
? bemész a T-hez és rendelsz egy mobilnetet mikro simmel. ennyi. van ilyen ipad specifikus díjcsomag, ahhoz kellhet a számla, de lehet azt is elnézik, csak értékesítsenek
nemtom mennyire veszik komolyan, szvsz hülyeségnek tartom... én egy Relaxnet M -et rendeltem, 3 giga, elég szokott lenni, de otthon wlanon vagyok.
erdoke: nemtom, kiváncsi leszek milyen lesz, remélem nagyot alkotnak majd...
-
erdoke
titán
válasz
Jhonny06 #396 üzenetére
Bocs, de a személyeskedésen kívül nem jött át más mondanivaló. Te érted még, amit írtál?
1. Nem beszéltem a játékok használatáról, csak a netbook vasra adtam egy linket, hogy felfogd, ott is változnak ám dolgok.
2. Nem beszéltem HD2-ről sem.
3. Nem flame-eltem sem itt, sem máshol. Ha X-et Y-hoz hasonlítod, az nem flame. Vagy goto dictionary.
3. Rendkívül szellemes volt a nemecsekezésed, kár, hogy kissé öregecske, és igen kevéssé egyéni, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged