- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
D@niel
addikt
válasz
hahajdu #2696 üzenetére
Ezt a google témát mondom. OS5-öt inkább megvárom. Szóval iPad2-n láttam először, hogy megnyitod a safarit, és egyből a keresőhöz ugrik. Persze ha be van kapcsolva a könyvjelző állandó megjelenítés akkor nincs gond. Kérdés, hogy iOS5-ben ahol már vannak tabok ha megnyitok egy újat akkor is a keresőhöz ugrik-e, vagy sem. Valszeg nem, csak a könyvjelzőket kell láthatóvá tenni.
-
erdoke
titán
válasz
hahajdu #1985 üzenetére
Nem fér el minden játék és gyerekeknek való cucc a 16 GB-on, és ha később kellene valami, amit ingyen szereztem meg, piszok nehéz lesz megtalálni. Mármint ha nem specifikusan egy app hiányozna, hanem pl. bizonyos típusú alkalmazásokat akarnék visszapakolni.
A megvásárolt cuccokról a visszaigazoló emailek alapján vezetek listát, valami (kevéssé részletes) nyilvántartás jó lenne az ingyenesekről is. -
ForRedGlory
félisten
válasz
hahajdu #1974 üzenetére
Jó lenne tudni apró dolgokat ios5-ről, hogy mit fog tudni. A videó jó, de eléggé almás lett, sebaj.
Ez most kicsit off lesz, de elvárnék almáéktól is ilyen kreatív reklámokat. -
ForRedGlory
félisten
válasz
hahajdu #1795 üzenetére
Na ehhez nekem is lenne egy kerdesem :-)
A kollega altal vazolt esetben, vagyis, ha most akciosan ingyen leszedem, majd torlom, es kesobb fel akarom tenni ujra, de lejart mar az akcio es penzert lehet, akkor hogy nez ki?a, fizetoskent latom, de leszedesnel nem von le semmit a kartyamrol
b, alapbol ingyenesnek latom, mert mar megvettem
c, kiirja, hogy mar megvettem, toltsem batran ingyen
d, valami mas? -
válasz
hahajdu #1023 üzenetére
Ez nem mellesleg a legnagyobb iPades topik (emiatt nagyobb eséllyel jön ide az ember), nomeg a Mobilarena tesztjének a topikja, úgyhogy aki idetéved (Google), az is ebben a topikban fog kikötni.
Emellett tudod a fórumnak vannak íratlan szokásai is. Legalábbis a MA részen biztos, hogy ha valaminek van tesztje, akkor annak feleslegesen utólag nem nyitunk topikot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Hardcore café
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- PlayStation 3
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest